Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Imax'te izledim, uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi. Gözlerim bayram etti resmen. Verdiğim parayı sonuna kadar haketti. Kesinlikle Imax'te izlemenizi öneririm. Uzun zaman böyle film gelmez bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

ARKADAŞLAR FİLM HAKKINDA SORULARI OLAN, GİTMEMİŞ OLANLARIN OKUMALARINI ÖNERİRİM.
    Bugün gittim filme ve ilk IMax deneyimimdi. Normalde sinema ücretleri pahalı, ama dandik bir 3 boyutlu 15 liraysa IMaxe 25 lira verilir ya da normal CineMaximum bir 3D 19 TL ise yine değer. IMax'in farkı ekranın çok daha büyük olması ve ona göre görsel kalitenin de daha iyi olması ve ses kalitesi.( YALNIZCA BUNUN GİBİ GÖRSEL ŞÖLENLİ FİLMLERE DEĞER, Kİ ÇOK AZ ÇIKAR.) Film nasıl derseniz, IMax puanı 9,5, normal evde izlerseniz de 8,5 veririm, çünkü bir kere farklı film. Klişelerle dolu falan demiş bir arkadaş da film baştan farklı, Hollywood'da öyle her sene böyle film bulamazsın. Yaratıksız ,canavarsız adam gibi bilim kurgu filmi işte. Eğer görsel olarak bu kadar muhteşem olmasaydı da gayet güzel bir film.

Sırf şu İmax için İstanbul'a gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

ARKADAŞLAR FİLM HAKKINDA SORULARI OLAN, GİTMEMİŞ OLANLARIN OKUMALARINI ÖNERİRİM.
    Bugün gittim filme ve ilk IMax deneyimimdi. Normalde sinema ücretleri pahalı, ama dandik bir 3 boyutlu 15 liraysa IMaxe 25 lira verilir ya da normal CineMaximum bir 3D 19 TL ise yine değer. IMax'in farkı ekranın çok daha büyük olması ve ona göre görsel kalitenin de daha iyi olması ve ses kalitesi.( YALNIZCA BUNUN GİBİ GÖRSEL ŞÖLENLİ FİLMLERE DEĞER, Kİ ÇOK AZ ÇIKAR.) Film nasıl derseniz, IMax puanı 9,5, normal evde izlerseniz de 8,5 veririm, çünkü bir kere farklı film. Klişelerle dolu falan demiş bir arkadaş da film baştan farklı, Hollywood'da öyle her sene böyle film bulamazsın. Yaratıksız ,canavarsız adam gibi bilim kurgu filmi işte. Eğer görsel olarak bu kadar muhteşem olmasaydı da gayet güzel bir film.

Ankarada da var ama İstanbuldaki gibi olacağını sanmıyorum ki bu bile yetersiz diyorlar yurtt dışına göre. Yaaşadığınız yerde 3D varsa değmez hocam o kadar yola :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Ankarada da var ama İstanbuldaki gibi olacağını sanmıyorum ki bu bile yetersiz diyorlar yurtt dışına göre. Yaaşadığınız yerde 3D varsa değmez hocam o kadar yola :)

Bu aralar elime öyle bir fırsat geçebilir de. Gitmişken değerlendireyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

Artık filmlerde konudan ziyade görsellik ön planda olduğu için pek bir beklenti içinde gitmedim filme.Her ne kadar imdb'ye 8.7 ile girse de "ağbi imedebede 8.7 almış kesin gidelim hüloğğğ" moduna girip,film çıkışında ekşici gibi beğenmemezlik etmedim.Beni tatmin etti film,gayet eğlendim.

Filmle ilgili görüşüm

Abi kadın kısmısını uzaya göndermeyeceksin

Sinirlerimi tepeme çıkardı kadın ya tam beceriksiz. Ona mı bakıyorsun bu kadar incelenirmi diyen olabilir de çok sırıtıyordu. oksijen bitiyor diyor muhabbet ediyorlar.. Uzayda bile trip atıyor.. Şanssızlıgı daçok gözüme battı. Suya düştüğünde suda timsah falan ısırmasını bekliyordum. karaya çıktı kesin aslan yılan falan gelecek yiyecek bunu diye o kadar yani sizin yorumunuz tam oturmuş. üstüne söylenecek söz yok.

Bunlar dışında görselligi için 10/6 verebilirim..
  • Kocaeli de imax var mı?

• Filmden az önce geldim. İstinyede imax izledim. Eğer bu film imax olmasaydı bence çöp bir film olurdu. Ama imax bu filmi resmen şaha kaldırmış diyebilirim. Film değil sanki başka bişey, uzayda sanki siz o boşlukta dolaşıyormuş gibisiniz. İmkanı olan gidip imax izlesin.
  • Istanbul'dayim ama Avrupa yakasina gidip imax izlemeye usendim. Cinemaximum 3D izledim. Uzun zamandir bu kadar guzel bir film izlememistim cok zevk aldim. Biraz daha surseydi keske, cok iyi kurgulanmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

3d Gravity'ye puanım 7,7
    Gravity'ye puanım 6,5 olur. Klişelerle dolu, ama görsel olarak mükemmel.

klişelerle mi dolu?

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Kocaeli de imax var mı?

Keşke olsa
  • Filmi imax 3d olarak izleyerek asrın hatasını yaptım.Eğer bu film 3d imax ise Pacific Rim veya Star Trek ne oluyor çok merak ediyorum.Kesinlikle normal 2d filmi 3d imax'e convert edip bize sundular.Resmen cam-rip gibiydi görüntü.Bluray çıkınca sorunun sinema da mı yoksa film de mi olduğu ortaya çıkar.(Bu arada sinema marmara park cinemaximum)

Ayrıca filmdeki bazı klişeler, salondaki insanların sinirlerinin bozulmasına neden oldu

Havlama sahnesinde facepalm yaptım direk.

10/7 den fazlasını hak etmiyor.Böyle filmlerin popüler olup yüksek puanlar alması, Pacific Rim gibi filmlerin de tutmamasına da sinir oluyorum.
  • Harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Filmi imax 3d olarak izleyerek asrın hatasını yaptım.Eğer bu film 3d imax ise Pacific Rim veya Star Trek ne oluyor çok merak ediyorum.Kesinlikle normal 2d filmi 3d imax'e convert edip bize sundular.Resmen cam-rip gibiydi görüntü.Bluray çıkınca sorunun sinema da mı yoksa film de mi olduğu ortaya çıkar.(Bu arada sinema marmara park cinemaximum)

Ayrıca filmdeki bazı klişeler, salondaki insanların sinirlerinin bozulmasına neden oldu

Havlama sahnesinde facepalm yaptım direk.

10/7 den fazlasını hak etmiyor.Böyle filmlerin popüler olup yüksek puanlar alması, Pacific Rim gibi filmlerin de tutmamasına da sinir oluyorum.

Filmi izlerken gözlük takmayi unuttun herhalde yada gözlerinde problem var doktora görünmeni tavsiye ederim

Beğenmeye bilirsin tamam saygı duyarım ama nasıl camrip gibi diye biliyorsun anlam veremiyorum.

• SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Sadece ben değil, arkamda oturan birkaç kişide aynı durumdan bahsediyordu.Daha önce iki defa imax film izledim, onların yanında bu film camrip gibi.Ayrıca salondakiler film bittikten sonra söylenmeye başladı, demek ki sorun bende değil.
    Hayatında ilk defa imax gören biri için film güzel olabilir, ona bir şey diyemem.
  • quote:

Sadece ben değil, arkamda oturan birkaç kişide aynı durumdan bahsediyordu.Daha önce iki defa imax film izledim, onların yanında bu film camrip gibi.Ayrıca salondakiler film bittikten sonra söylenmeye başladı, demek ki sorun bende değil.
    Hayatında ilk defa imax gören biri için film güzel olabilir, ona bir şey diyemem.

Anlıyorum seni camrip izledik evet hatta korsan cd takmış lar arada donmlar oldu sana göre herkes söylenmiş olabilir bende film bittikten sonra bir çok kişinin şahane harika bir film dediklerini duydum bana inanmayabikirsin ama imdb seni yalanladı zaten pardon oda dandik bir site sana göre değil mi . Sen zaten sinema uzmanı bilirkişisin kime neyi anlatmaya Çalışyorum ki dünya beğenmiş sende beğenme çok farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

quote:

Anlıyorum seni camrip izledik evet hatta korsan cd takmış lar arada donmlar oldu sana göre herkes söylenmiş olabilir bende film bittikten sonra bir çok kişinin şahane harika bir film dediklerini duydum bana inanmayabikirsin ama imdb seni yalanladı zaten pardon oda dandik bir site sana göre değil mi . Sen zaten sinema uzmanı bilirkişisin kime neyi anlatmaya Çalışyorum ki dünya beğenmiş sende beğenme çok farketmez.

Dark knight rises konusuna bir göz at ne demek istediğimi anlarsın.Çoğu kişi çamur gibi görüntüden şikayetçi olmuştu.Sinemadan sinemaya değişen birşey bu.Ben zaten sinema kaynaklı da olabileceğini belirttim.(ilk mesajı oku).Ayrıca benim fikirlerim üzerinden yorum yapma gibi bir lüksün yok, haddini bil.
  • Uzay ı boylesin gosteren bir film izlmemisdim. Konu su iyi olmass da yinede iyiydi. 2 kisilik bir film ancak bu kadar guzel olurdu bunu da ekliyeyim .

• quote:

Salon da mı problem vardı acaba. Bence gayet iyiydi görüntü, çok iyi kullanmışlar uzaydaki parçacıkları yüzüme yüzüme gelir gibi oldu ilk defa imaxden zevk aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

quote:

Dark knight rises konusuna bir göz at ne demek istediğimi anlarsın.Çoğu kişi çamur gibi görüntüden şikayetçi olmuştu.Sinemadan sinemaya değişen birşey bu.Ben zaten sinema kaynaklı da olabileceğini belirttim.(ilk mesajı oku).Ayrıca benim fikirlerim üzerinden yorum yapma gibi bir lüksün yok, haddini bil.

Sonsadrazam kendini nick e ç.ok kaptırmışsın.REsmen arkadaşa sataşıyorsun.Yİne iyi sabretmiş..
    Ben İmax de izlemedim Kayseri de yok.Ancak real 3d de de.Öyle diğer 3d filmlere nazaran bir fark göremedim.Bana agöre 3d nin imax veya real 3d de ballandırılması kurgunun derinlik hissinin hoyratça yaşanabielceği uzayda geçmesinden.Bir sahende dünya 10 saniyeliğine görünüyor camera dönüyor.3 daniyede koca bir kıta geçiyor gözlerininiz önünden.Bu sırada oyuncu bize çok yakın dünya ile arasında mesafe var vs..Bu konular teknik zaten..Malzeme boldu yani.Herkezde aynı tadı bırakammış olabilir.Yapımcısını eleştirsen bu adkar zoruna gitmez size noluyor anlamış değilim.
  • Film çok başarılı olmuş.Bu senenin en başarılı Bilim-Kurgu-Gerilim filmi olmuş.Neden bu kadar ses getirdiğini filmi izleyince anladım.Uzay sahneleri,herşey çok güzeldi.Ayrıca 3 boyutlu izleyenler için resmen bir uzay deneyimi yaşatıyor.Çok zevkli ve heyecanlı bir filmdi.Bence kesinlikle sinemada izlenmesi gereken bir film.Teknoloji'nin bütün nimetlerinden faydalanarak sadece 2 kişiyle ancak bu kadar güzel bir film çıkardı ortaya.Ayrıca müziklerde insanın içindeki gerilimi ve heyecanı anlatıyor.Yani anlayacağınız çok başarılı bir film olmuş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.