Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

9/10

Filmi imkanım olmadığı için malesef IMAX izleyemedim, eğer izleyebilseydim çok daha farklı bir deneyim olacağına eminim.
    Ama yine de filmi çok beğendim. Müzikleriyle, kamera açılarıyla Cuaron kesinlikle farkını göstermiş, özelllikle son 20 dk'sı nefes kesiciydi diyebilirim.

Film çok iyi ama (belki de IMAX'de izlemediğim için böyle düşünüyorumdur, bilmiyorum!) bu derece abartılacak kadar da başyapıt olabilecek bir film olduğunu düşünmüyorum.

yönetmenin sanki ayrı bir tarzı varmış gibi övgü yaptın ama bir baş yapıt değil dedin bu nasıl çelişki..:DDD film başyapıt değil ama bence sıradan bir filmde değildi..konusu senaryosu çok iyi idi..

Yönetmenin ayrı bir tarzı var evet, daha önce çektiği filmlere bakarsan görürsün.
    Ayrıca, bir filmin çok iyi olması illa 'başyapıt' olmasını gerektirmiyor. Arada çok fark var, misal bu yıl bir kaç tane çok iyi film izledim ama hiç biri başyapıt değildi.
    Kapiş? ;)

kappiş broooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos2222

quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

IMDB puanı güzelmiş izlemek lazım

İmax ile izle hocam normal 3d ile izleme sakın

normal 3d çok kaliteliydi..özellikle uydular parçalandığında etrafa dağılan parçalar gözüme geliyor gibi gözlerimi kırpmama sebep oldu....
  • Çok merak ettiğim ve izlemek istediğim bir film, ama 1 haftadır izleyemiyorum bugün ne yapıp ne edip sinemaya kaçacağım gelince yorum öakarım umarım beklentilerimi karşılar. Çok seviyorum uzaylı filmleri,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çok merak ettiğim ve izlemek istediğim bir film, ama 1 haftadır izleyemiyorum bugün ne yapıp ne edip sinemaya kaçacağım gelince yorum öakarım umarım beklentilerimi karşılar. Çok seviyorum uzaylı filmleri,

Uzaylı filmleri seviyorsan, hayran olacaksın
  • bugün sinemada 3d olarak izledim, çok beğendim. fakat süresi kısa, 1.5 saat falan sanırım. kesinlikle tavsiye ederim ama 3d olarak izlemenizi tavsiye ederim, diğer türlü zevki çıkmaz. 3d olarak çok filme gittim ama en zevk aldığım 3d sinema filmi buydu, açık ara hem de. dediğim gibi 2d veya bilgisayarınızda izlediğinizde çok zevk vermez. 3d izlerseniz çok zevk alırsınız filmden.
  • Dün 3D olarak izledim ve puanım 10/7.5. Film çok kısa ve temposu oldukça düşük, 3D kalitesi harikaydı hakkını yemeyeyim ama 2 kişiyle film çekmiş adamlar ve George abi filmin yarısında yok!
  • Ben de dün akşam filmi izledikten sonra acaba arada kaçırdığım oldu mu diye az önce IMDB'ye baktım ve evet, sadece 2 kişiyle film çekmiş adamlar. 3D'siyle görsellik 10 numaraydı ama daha filmin ortasında filmin sonunu çözmeye başladığınızdan senaryo biraz zayıf kaçıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çok merak ettiğim ve izlemek istediğim bir film, ama 1 haftadır izleyemiyorum bugün ne yapıp ne edip sinemaya kaçacağım gelince yorum öakarım umarım beklentilerimi karşılar. Çok seviyorum uzaylı filmleri,

Uzaylı filmleri seviyorsan, hayran olacaksın

Dün izledim uzay filan olması güzeldi ama senaryo çok zayıf kalmıştı,

O muhabbet neydi öyle ya ruslar uydu patlattı. tüm dünyanın iletişimini kesit olan yine gariban Amerikalılara oldu,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Dün 3D olarak izledim ve puanım 10/7.5. Film çok kısa ve temposu oldukça düşük, 3D kalitesi harikaydı hakkını yemeyeyim ama 2 kişiyle film çekmiş adamlar ve George abi filmin yarısında yok!

Evet aslında film 1 kişi ile çekilmiş diyebiliriz. Film 3 boyutlu olmasa milletin yarısı sinemada uyur. Filmiz izlettiren 3d olması onun dışında film 7 anca eder.
  • Arkadaşlar gravity ne zamana kadar vizyonda?gitmeyi istiyorum konu guzel ancak zaman yok haftasonu gidebilirim belki bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzel ancak gerilim için aralara serpiştirilen sesler açık ara rezalet. Kalite olarak emek verilmiş bir yapım ancak sesler baştan savma olmuş. Senaryosu birazcık yavan kalmış ama yinede yeterli. 7/10 derim.
  • IMAX 3D olarak izlemek nasip olmadı Metrocity CinemaPink'de 3D olarak izledim.
    Filmde yalnızca 2 oyuncu oynuyor sanıyordum, 3.astronot'u görünce şaşırdım adam da çok eğlenceli bir tipti. George abimiz yine karizmasını konuşturmuş, Sandra ablamız da role iyi uymuş. Senaryo desen basit ama kaliteli. Uzunluk desen kısa ama gereksiz sahne yok. Güzeldi ya, okullarda ders olarak verilebilecek bir film birçok fizik kanunu mevcut. Benim puanım 8/10.

Not: Filme girmeden önce biraz baş ağrım ve mide bulantım vardı. 3D filmler göz yorduğu için doğal olarak başta ağrı yapıyor beni daha da olumsuz etkiledi, bir yandan da Sandra ablamız uzayda spin attıkça mide bulantım tavan yaptı çok zorlandım filmi izlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 24 Ekim 2013; 22:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Film güzel ancak gerilim için aralara serpiştirilen sesler açık ara rezalet. Kalite olarak emek verilmiş bir yapım ancak sesler baştan savma olmuş. Senaryosu birazcık yavan kalmış ama yinede yeterli. 7/10 derim.

sesler derken hangi sesler, çarpışma sesleri filan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Film güzel ancak gerilim için aralara serpiştirilen sesler açık ara rezalet. Kalite olarak emek verilmiş bir yapım ancak sesler baştan savma olmuş. Senaryosu birazcık yavan kalmış ama yinede yeterli. 7/10 derim.

sesler derken hangi sesler, çarpışma sesleri filan mı?

Hayır hocam gerilimi arttırmak için olaylardan önce girilen seslerden bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Harika bir yapım bizi bekliyor gibi IMAX akar

aynen
  • Film IMAX filmi gittim ve IMAX'de izledim yeri geldi koltuktan düşüyorum sandım yeri geldi gözümü kırptım filmin olayıda bu zaten.Küçücük bir sinemada senaryo kaygısıyla filmi izlerseniz hiç beğenmeyebilirsiniz.Adamlar büyük perdede o uzay boşluğu hissini nasıl veririz uzayda yalnızlık temasını nasıl hissettiririz diye uğraşmışlar ve çokta iyi olmuş.

Farklı bir yapım biraz kısa fakat beğendim,IMAX imkanı olanlar kesin gitsin normal sinemada izlemesenizde olur blu-ray de iş görür.
  • Sinemada film araya girdiği zaman bende dahil herkes 'oooo' diye tepkiler gösterdi çünkü o kadar sürükleyici bir film olmuş ki tepki verenler ve ben daha 15 dakika falan oldu sanıyorduk saate bir baktım 45 dakika geçmiş.Gerçekten sonuna kadar sürükleyici bir filmi bu arada plan sekansları , tek kamera kullanılması gerçekten harika olmuş kesinlikle Blu-Ray çıktığı zaman kamera arkası için gidip satın alacağım.

Yalnız ben mi anlamadım bilmiyorum fakat film gerçekten güzel yalnız ben gitmeden önce yorumları okuduğum zaman beklentim baya bir yüksekti ve çok ilginç bir senaryo bekliyordum ama senaryo bakımından bir ilginçlik yoktu.
  • dün 3 arkadaş beraber izledik onlar pek beğenmesede ben çok beğendim uzayda hissettirdi.
  • Bence gayet güzel olmuş. Beklediğimden biraz daha iyi geldi. Üstelik IMDB 8.7. İzlenmeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Büyük beklenti ile gitmeyin derim.

Ben öyle gittim malesef

quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

3d Gravity'ye puanım 7,7
    Gravity'ye puanım 6,5 olur. Klişelerle dolu, ama görsel olarak mükemmel.

Netice olarak şu an böyle düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

...YALNIZCA BUNUN GİBİ GÖRSEL ŞÖLENLİ FİLMLERE...

bu da özeti
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.