Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatar sonrası abartısız 3d'nin hakkını veren tek film.Adamlar aşmış,Ben 3d'yim diyen bütün filmlerin yerin dibine gömmüş.Bazı yerlerde oha felan çektim.Adamlar yapmış.Her filmin 3 boyutlusundan kaçardım ama bu film sadece sinemada ve 3 boyutlu izlenir.Evinde en kral ev sinema sistemi olsun yalan olur
  • istinye park imax gösterimi için fiyat hakkında bilgisi olanlar pm'den ya da buradan söyleyebilirler mi?

öğrenci indirimi ve genç turkcell pazartesi-perşembe bir bilet alana ikincisi hediye kampanyası kapsamı hakkında da bilgiye ihtiyacım var. mybilet'ten baktım ve iki kişi için 52 lirayı görünce bir de buraya sorayım dedim. :)
  • 8.7 imdb puanı
  • hmac H kullanıcısına yanıt
    24 tl ödedim
  • IMAX biletleri uçmuş gitmiş arkadaş öğrenci tarifesi denen bişey bile yok.IMAX dışında pek tat vermiycek, o paraya değse iyi olur
  • 25tl nedir arkadaş? İnsaf ya...
  • 8.7 puan baya iyi almıs yaa gitmek lazım hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Avatar sonrası abartısız 3d'nin hakkını veren tek film.Adamlar aşmış,Ben 3d'yim diyen bütün filmlerin yerin dibine gömmüş.Bazı yerlerde oha felan çektim.Adamlar yapmış.Her filmin 3 boyutlusundan kaçardım ama bu film sadece sinemada ve 3 boyutlu izlenir.Evinde en kral ev sinema sistemi olsun yalan olur

O zaman pacific rim'i izlememişin dostum.Bende 3d'yi pek tercih etmem,görüntü kalitesini bozar çoğu zaman ve zaten hakkını vererek çekilen 3d filmi çok az.Hobit'te hayal kırıklığı yaratmıştı mesela bu açıdan.Imax izledikten 1 gün sonra real 3d olarak da izlemiştim.Pek bir fark yoktu imax versiyonuyla.
    Fakat pacific rim'de hakkını vererek çekilen 3d filmlerden biriydi.Tabii real 3d versiyonu nasıldır bilmiyorum ama imax'te kesinlikle çok iyiydi.Bunu imax filmlerin %80'ine gitmiş biri olarak söylüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: hmac

istinye park imax gösterimi için fiyat hakkında bilgisi olanlar pm'den ya da buradan söyleyebilirler mi?

öğrenci indirimi ve genç turkcell pazartesi-perşembe bir bilet alana ikincisi hediye kampanyası kapsamı hakkında da bilgiye ihtiyacım var. mybilet'ten baktım ve iki kişi için 52 lirayı görünce bir de buraya sorayım dedim. :)

Ben internetten almıştım fakat oraya gidince merak edip sordum,öğrenci indiriminde 22 tl oluyormuş.Turkcell kampanyasını bilmiyorum.
  • açıkçası ben bu filme girerken bilmkurgu gerilim bekliyordum.ancak özellikle son bölümlerde bu kadar duyguları şaha kaldıran şaheser görünce hem şaşkınlıkla hem dikenli tüylerimle başbaşa kaldım

life of pinin verdiği hazzın birazdaha fazlasını bu filmden aldım diyebilirim.görsel efektler kusursuz...

bende imaxte izledim ancak 3d si öyle aman aman değildi.sadece dev bir ekranda izlemenin verdiği keyif artısı vardı.
  • Bu filmi Imax bir salonda izleyin derim.
    Ve bu filmi izlemeyen 3d deneyimi yaşadım filan demesin.
    Senaryo, oyunculuk vs. hepsi filmin görsel büyüsünün yanında önemsiz kalıyor.

10/10 !
  • evet filme dün gittim cidden çok güzel
  • adı genç turkcell olup da öğrenci müşterileri için en uygun zaman olan tatillerde kampanyasını geçerli kılamayan organizasyon yüzünden normal 3d salonlarında izleyeceğim, pek fark yok deniyor burada yazılanlara bakılırsa, umarım öyledir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

sonunu çok merak ediyorum

Hocam sonu çok dandik ya NEFRET ediyorum o tür sonlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroyer333

Ben internetten almıştım fakat oraya gidince merak edip sordum,öğrenci indiriminde 22 tl oluyormuş.Turkcell kampanyasını bilmiyorum.

teşekkür ederim. peki hangi salonda izlediniz real 3d versiyonunu, imax benim için seçenek olmaktan çıktı ama yorumlarda genelde iyi bir real 3d salonunda çok da farklı olmadığı yönünde. siz de real 3d izlediğinizin daha iyi olduğunu söylüyorsunuz, hangi salonda izlediğinizi öğrenebilirsem çok iyi olur.
  • quote:

quote:

teşekkür ederim. peki hangi salonda izlediniz real 3d versiyonunu, imax benim için seçenek olmaktan çıktı ama yorumlarda genelde iyi bir real 3d salonunda çok da farklı olmadığı yönünde. siz de real 3d izlediğinizin daha iyi olduğunu söylüyorsunuz, hangi salonda izlediğinizi öğrenebilirsem çok iyi olur.

Real 3d'nin daha iyi olduğunu nerede yazmışım böyle birşey mümkün olabilir mi zaten?
    Tam tersini anlamışınız siz,tekrar okuyun isterseniz. Bazı filmlerde imax'le real 3d çok fark etmez ama bu teknolojiyi çok iyi kullanan çok az film var.Gravity'de bunlardan biri,gidilebiliyorsa imax izlenmesinde fayda var.

Real 3d versiyonunu ckm'de izledim dediğim gibi salon hangisiydi hatırlamıyorum ama zaten her filmin salonu ayrı.Farklı bir salon olsada fark etmez,hepsi büyüklük hariç aynı sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroyer333 -- 17 Ekim 2013; 0:10:10 >
  • quote:

quote:

quote:

Real 3d'nin daha iyi olduğunu nerede yazmışım böyle birşey mümkün olabilir mi zaten?
    Tam tersini anlamışınız siz,tekrar okuyun isterseniz. Bazı filmlerde imax'le real 3d çok fark etmez ama bu teknolojiyi çok iyi kullanan çok az film var.Gravity'de bunlardan biri,gidilebiliyorsa imax izlenmesinde fayda var.

Real 3d versiyonunu ckm'de izledim dediğim gibi salon hangisiydi hatırlamıyorum ama zaten her filmin salonu ayrı.Farklı bir salon olsada fark etmez,hepsi büyüklük hariç aynı sayılır.

hobbit için yazmışsınız, yanlış okumuşum. teşekkürler. :)
  • İstinye park imaxte filmi bedava izledim turkcell sayesinde daha da bedava biletler var elimde satiyorum
    Gorseller ve gerceğe uygunluk cok hosuma gitti filmde ama film biraz daha uzun tutulmali ve duygunun daha yogun verilmesi icin olaylardan cook onceki olaylar da anlatilmaliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda izlediğim en güzel bilimkurgu filmi. District 9'dan beri iyi film yoktu sinemalarda. Soluksuz izledim. 3 boyutun hakkını vermişler. Uzay atmosferini iliklerinizde hissediyorsunuz. Uzayın karanlık ve sonsuz boşluğu. Sessizlik ve yalnızlık mükemmel verilmiş. Görüntüyle müziklerin uyumu kusursuz. Yönetmen olabildiğince kesme yapmamaya çalışmış. Kamera hep takipte. Son Umut filminde de buna benzer sahneler vardı. Mesela bu filmi Michael Bay çekseydi sıradan bir aksiyon filminden öteye geçemezdi. Belgesel tadında gerçekçilik ve dram unsurları filmin zirveye çıkmasını sağlıyor. Alfonso Cuaron ustalık dönemini yaşıyor. Ardı ardına mükemmel işlere imza attı. Takibe devam.
  • 25 tl çok kazık yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_kfks

Arkadaşlar ben de imax için üşenmedim Ümraniye'den Beylikdüzü Marmara Park'a gittim. Gerçi metrobüsle Zincirlikuyu'dan 30 dk sürdü. Gerçekten harikaydı 3D, hiç böyle bir deneyim yaşamamıştım. Film konu itibari ile de iyiydi, herkese öneririm.

Hocam istinyepark'ta da IMAX var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.