Şimdi Ara

Gravity (2013) | George Clooney (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
5
Favori
12.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi büyük keyifle izledim..sandra bullock gibi harika bir bayanı izlemekte cabasıydı..umarım daha fazla film çeker..birara sandra bullock başına gelenelr pes dedirtti yeter artık diye düşündüm..kadının başı bir an rahat olmadı yahuu..:D cenabet olduğunu düşünmedim değil yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Sadece ben değil, arkamda oturan birkaç kişide aynı durumdan bahsediyordu.Daha önce iki defa imax film izledim, onların yanında bu film camrip gibi.Ayrıca salondakiler film bittikten sonra söylenmeye başladı, demek ki sorun bende değil.
    Hayatında ilk defa imax gören biri için film güzel olabilir, ona bir şey diyemem.

Salon da mı problem vardı acaba. Bence gayet iyiydi görüntü, çok iyi kullanmışlar uzaydaki parçacıkları yüzüme yüzüme gelir gibi oldu ilk defa imaxden zevk aldım

Kuvvetli ihtimal salonda veya o seansta sorun vardı bana göre.Imax 3d ile uzaktan yakından ilgisi yoktu bunu biliyorum.O uzaydaki insanın yüne gelen parçacıklar bulanık ama arkadaki nesneler daha netti film boyunca.
  • Filmi izledim ama cok etkileyici degildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMDB puanı güzelmiş izlemek lazım
  • 17 gündür gösterimde olmasına rağmen bütçesini neredeyse 3'e katladı. kalitesini gişede de kanıtlamış oldu böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

IMDB puanı güzelmiş izlemek lazım

İmax ile izle hocam normal 3d ile izleme sakın

• Filmden beklediğimi aldım diyebilirim, uzay ortamını çok iyi yansıtmışlar. Türünün meraklılarını tatmin edecektir.

• Bunun ripleri ne zaman düşer acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bunun ripleri ne zaman düşer acaba?

Düşse de tekrar izlesek
  • 9/10

Filmi imkanım olmadığı için malesef IMAX izleyemedim, eğer izleyebilseydim çok daha farklı bir deneyim olacağına eminim.
    Ama yine de filmi çok beğendim. Müzikleriyle, kamera açılarıyla Cuaron kesinlikle farkını göstermiş, özelllikle son 20 dk'sı nefes kesiciydi diyebilirim.

Film çok iyi ama (belki de IMAX'de izlemediğim için böyle düşünüyorumdur, bilmiyorum!) bu derece abartılacak kadar da başyapıt olabilecek bir film olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 21 Ekim 2013; 0:27:32 >
  • Imax dibimde gitmeye üşeniyorum. bu hafta aradan çıkartıcam galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

9/10

Filmi imkanım olmadığı için malesef IMAX izleyemedim, eğer izleyebilseydim çok daha farklı bir deneyim olacağına eminim.
    Ama yine de filmi çok beğendim. Müzikleriyle, kamera açılarıyla Cuaron kesinlikle farkını göstermiş, özelllikle son 20 dk'sı nefes kesiciydi diyebilirim.

Film çok iyi ama (belki de IMAX'de izlemediğim için böyle düşünüyorumdur, bilmiyorum!) bu derece abartılacak kadar da başyapıt olabilecek bir film olduğunu düşünmüyorum.

yönetmenin sanki ayrı bir tarzı varmış gibi övgü yaptın ama bir baş yapıt değil dedin bu nasıl çelişki..:DDD film başyapıt değil ama bence sıradan bir filmde değildi..konusu senaryosu çok iyi idi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

9/10

yönetmenin sanki ayrı bir tarzı varmış gibi övgü yaptın ama bir baş yapıt değil dedin bu nasıl çelişki..:DDD film başyapıt değil ama bence sıradan bir filmde değildi..konusu senaryosu çok iyi idi..

Yönetmenin ayrı bir tarzı var evet, daha önce çektiği filmlere bakarsan görürsün.
    Ayrıca, bir filmin çok iyi olması illa 'başyapıt' olmasını gerektirmiyor. Arada çok fark var, misal bu yıl bir kaç tane çok iyi film izledim ama hiç biri başyapıt değildi.
    Kapiş? ;)
  • Gayet güzel bir film yapmışlar hatta şu ''Now you see me'' den sonra bu sene izlediğim en iyi film diyebilirim. Gidin izleyin.

10 / 8.5
  • Arkadaşlar spoiler vermeyin rica ediyorum ya.

Daha izlemedik adam filmi yazmış görünce insanın dikkatini çekiyor.
  • Filme dün gittim. Arkadaşlar ben sinemada aksiyon , gerilim ve vurdulu kırdılı filmlere gitmeyi severim. Bu yüzden filmden acayip sıkıldım. Film konusu olarak bir kadının başına gelen olayları ele alıyor bunu göz önünü alarak gidin. Filme 8 küsür puan almış ama bana göre 3d dışında en fazla 7 alır. Tv de yayınlansa gitmem. Filmi beğenenler var elbetteki bu kadar yüksek puan almış. Herkesin görüşüne saygı duyarım benim görüşüm macera tarzı film arayan gitmesin yoksa acayip sıkılır.
  • Kamera acıları cok iyiydi ozellikle amazing spider man de gormusdum birde bu filmde gırdum bayıldım. Fps oyunlardaki kamera acısı isde karakterin gozunden goruyoruz harika birsey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 21 Ekim 2013; 21:38:13 >
  • Gayet hoşuma gitti benim, hissiyatı iyi vermişler ayrıca görsel açıdanda etkileyiciydi.Ama öyle aksiyon filmi sevenlere önermem zira beraber gittiğim arkadaşlardan teki filmde uyudu, sıkabilir yani.

Not:Bence IMDb puanı abartı biraz.
  • Imax+3D'yi en iyi kullanan film herhalde. Bu zamana kadar hiçbir film böyle bir etki bırakmadı bende. Uzaya hayran biri olarak gözümü kırpmadan izledim(efektlerden dolayı olanlar hariç). Müzikler, kamera açıları ve Sandra Bullock kesinlikle kusursuzdu. Özellikle birincil şahıs kameralarının etkin kullanımı filmin atmosferine bağlanmak için harika bir fikir veriyor.
  • Filmi bugun imaxde izledim ve beklentimi karsilamadi int den gordugum yorumlarda 3d si super imaxde gordugum en iyi film gibi yazilari okuyunca beklentim yuksek gittim herhalde ama ort bi 3d imax filminden ne kadar zevk alinirsa o kadar aldim gitmek isteyen arklar gitsin tabi ama gitmek aklinda olmayip yorumlarin etkisile gitmeyi dusunenlere tavsiye etmiyorum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.