|
|

Popüler Konular listesinde
|
|
Terbiyesizlik yapma! 1.5 senedir 200 e yakin gelistirici ile konuşup oyunlara Türkçe ekletmeye çalışıyoruz. Hangi oyunda kolpa yaptık? Ben hergün burda paylaşım yapıyorum destek istiyorum. Eklettigimiz oyunlari paylaşıyorum, senin bir yorumunu daha görmedim. Emeğe saygın yoksa bari iftira atma! |
|
Bu gidin İngilizce öğrenin diyenler nerenin mankurt'u ben çok merak ediyorum, burası Türkiye Cumhuriyeti konuşma dilimizde Türkçe.
Sanırım bu herifler dikkat çekmeye çalışan ezik tipler. |
|
Sen ve senin zihniyetinde olan insanların anlamadığı mesele şu; Benim ingilizcem ana dilim kadar iyi bile olsa ben Türküm!.. Kendi dilimde oynamak en büyük hakkım.. Neden gidip Fransızlara, Almanlara, İtalyanlara gidio İngilizce öğrenin demiyorsunda Türklere gelince 6 ayda İngilizce öğrenin diyorsun?.. Ulan yürüyün gidin lan destek olmuyorsanız bari köstek olmayın.. |
|
Senden âlâ kolpacı mı var WWE fanı
|
|
Yav hocam sen kimsin senin üzerinden prim kasacağım. Kendini neden bu kadar önemli görüyorsun. Üstelik işim gücüm mü yok benim prim kasma derdine gireceğim. Yazdıklarımın da arkasındayım. Hakaret içeren mesajımı kanıtlarsan susacağım. Hakaretlik bir durum yok. Sunacak bir argümanın yok. Yedirememişsin, şikayet etmişsin. Bana takındığın tavır ile ilgili adam akıllı argüman sunsan zaten sana bir şey diyen yok. Yıllardır üyesin diye, yeni üye olanlara hakaret derecesinde davranan sensin hocam kusura bakma. Senin diğer tartıştığın kullanıcılara benzemem.
Forumun senin gibi kullanıcılardan kurtulması lazım. Sana göre yeni kullanıcı olmak forumda suç. Bir daha da argümansız tartışmalara girme. Altı dolu gel. 10 günlük üye seni argümansız bıraktı diye de üzülme. Forum burası. Olur öyle şeyler. |
|
Ya bu dünyada kendi memleketine ve diline düşman başka insanlar var mıdır çok merak ediyorum.
Yıllar önce insanlar oyunlardan türkçe desteği beklerken karşıt grup git ingilizce öğren bu devirde ingilizcr mi bilmiyorsun diye aklınca küçümsüyordu. Şimdi de şirketlerin karlılığını savunur oldulae. Hayırdır birader şirkete ortak mısınız siz? Satış rakamları sızmadan önce herkes ne diyordu? Yayıncılar youtuberlar dahil olmak üzere? Knk türkiyede kimse orijinal oyun almıyor. Alanlar da hint psnden alıp satışı düşük gösteriyor diyordu. Niye kardeş? cebin 2 kuruş para gördü diye oyuna para verebilecek tek insan sen misin sanıyorsun türkiyede kendini? Türkiyede oyun oynayan, konsol alan oyun kültürü olan bir ton insan var. 90lı yıllarda doğan nesil oyunlarla 2000lerin başında tanıştı ve çoğunda oyun bağımlılığı var. Hepsi de şu an mesleklerijij başında ve oyunlara para harcıyor. Alttan gelen gençlere değinmiyorum bile. Bir şekilde satış rakamları sızınca da bu sefer de evet satışlwr iyi ama mikro ödemelerde kötüyüz diye mi şirket savunuluyor? Abi siz iyi misiniz? Bit kadar polonyalı geliştiriciler oyunda mikro ödeme olmanasına rağmen türkçe desteği çıkarıyor. Take two gihi sevasa bütçeli şirketi bu devirde türkçeleştirmek mali zarara mı sokacak. Komik olmayın ya. Bir oyuna destek gelirse o oyunun satışları artar. Türkçe olmadığı için bir oyunu almayan tonlarca insan var. Filmler sinemaya geliyor, alt yazı olmadan mı geliyor? Gelirse kim gider? Ama oyuna gelince oo kral şirket bütçesi |
|
İlk olarak bekledigim yenilik kesinlikle 2 uzak şehir arasini ucakla veya araba taşimali feribotla gitmek
bayada hoş olur hani |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C059A1A87 -- 1 Nisan 2016; 12:07:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 31 Mart 2016; 16:41:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
![]() iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&quot; MID 2012 | SONY 55X90J | |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 1 Nisan 2016; 17:26:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|