Şimdi Ara

Günümüze kadar çıkmış en iyi 25 PS3 oyunu --- Biz belirliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Günümüze kadar çıkmış en iyi 25 PS3 oyunu --- Biz belirliyoruz

Arkadaşlar , Bugün IGN kaynaklı bir haber yayınladım. Haberde günümüze kadar çıkmış en iyi 25 PSN oyunu seçilmişti. Bir çok arkadaştan liste hakkında olumsuz eleştiriler geldi. Ben de düşündüm ki buradaki arkadaşların listelerini de görerek DH Üyelerinin seçtiği en iyi 25 oyunu ( exclusive ve non exclusive ) kendimiz belirleyebiliriz.

* Herkesin oyun listesini tablo haline getirerek burada yayınlarız. Yeni oyunlar geldikçe belki de değiştiririz.

* Bir oyunu seri olarak değil de sıralaması ile yazarsak daha iyi olur. misal Call of Duty serisi yerine spesifik olarak en beğendiğinizi belirtirseniz daha yararlı olur. Örn: Call of Duty 4 , Call of Duty : Black Ops ... gibi )

* Aklına 25 adet oyun gelmeyenler geldiği kadarını yazsın.

* Arkadaşlarımızın listelerini eleştirmeyelim. o oyunu nasıl 1 numaraya koyarsın falan demeyelim lütfen. Sıra önemsiz. 1 numaradaki oyun en sevdiğiniz değil de aklınıza gelen ilk oyundur belki..

* Remake oyunları yazmayalım lütfen.Misal Resident Evil 1 , RE5'ten daha iyi ama PS3 oyunu değil. Sadece PS3 ve Multikonsol oyunları lütfen.

* Oyunları grafiksel olarak değil de size verdiği zevke , heyecana göre belirtirseniz belki daha iyi olur. ama grafik daha önemli diyenler de yazsın tabii ki.
    Ben başlayayım.

1 - Metal Gear Solid 4 : Guns of Patriot
    2 - Uncharted 2 : Among Thieves
    3 - Battlefield : Bad Company 2
    4 - Socom : U.S Navy Seals Confrontation
    5 - Call of Duty 4: Modern Warfare
    6 - Gran Theft Auto 4
    7 - God of War III
    8 - God of War II
    9 - God of War I
    10 - Infamous
    11 - MAG
    12 - Red Dead Redemption
    13 - NBA 2K11
    14 - Gran Turismo 5
    15 - Borderlands
    16 - Operation Flashpoint : Red River
    17 - Killzone 2
    18 - Castlevania : Lords of Shadow
    19 - Uncharted
    20 - Call of Duty 6 : Modern Warfare 2
    21 - Assassin's Creed Brotherhood
    22 - X-Men Origins
    23 - Batman : Arkham Asylum
    24 - Little Big Planet 2
    25 - Fifa 2011

25 oyun kısıtlaması olduğu için eklemediklerim ; Infamous 2 - RE5 - Mass Effect 2 - Devil May Cry 4 - Heavy Rain - Motorstorm : Pacific Rift - Dead Space

Liste güncellendi.

OYU SAYILAN KİŞİ : 38
    SON KAYIT : Spader ---- 04/09/2011 - 2:05:53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala -- 4 Eylül 2011; 13:03:58 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Günümüze Kadar Çıkmış En İyi 25 PS3 Oyunu

PlayStation 3, oyun tarihinin en ikonik konsollarından biridir ve çok çeşitli harika oyunlara ev sahipliği yapmıştır. İşte günümüze kadar çıkmış en iyi 25 PS3 oyununa genel bir bakış:

1. Grand Theft Auto V: Açık dünya suçu ve macerası türünün bir başyapıtı.
    2. The Last of Us: Kalp kırıcı bir hikaye ve sürükleyici oynanış içeren bir aksiyon-macera oyunu.
    3. Red Dead Redemption: Vahşi Batı'nın gerçekçi bir tasviriyle büyüleyici bir aksiyon-macera.
    4. Uncharted 2: Among Thieves: Macera, bulmaca ve aksiyonu ustaca harmanlayan bir platform oyunu.
    5. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots: Gizlilik, aksiyon ve anlatı ustalığıyla tanınan bir aksiyon-macera.
    6. God of War III: Aksiyon ve destansı boss dövüşleriyle dolu?? tabanlı bir hack-and-slash.
    7. Skyrim: Sonsuz keşif ve rol yapma imkanları sunan devasa bir açık dünya RPG'si.
    8. Batman: Arkham City: Batman'in Gotham'daki en karanlık maceralarından biri.
    9. Call of Duty: Modern Warfare 2: Çok oyunculu odaklı ve sürükleyici bir hikaye kampanyasıyla çok beğenilen bir birinci şahıs nişancı.
    10. Fallout: New Vegas: Seçimlerinizin dünyayı şekillendirdiği, karanlık ve büyüleyici bir rol yapma oyunu.
    11. LittleBigPlanet 2: Sonsuz yaratıcılık ve oyun olanakları sunan, platform tabanlı bir bulmaca oyunu.
    12. Persona 5: Stil, müzik ve sürükleyici bir hikaye ile öne çıkan bir Japon rol yapma oyunu.
    13. Demon's Souls: Zorlu ve ödüllendirici bir karanlık fantezi aksiyon-RPG'si.
    14. Dark Souls: Demon's Souls'un manevi halefi ve aksiyon-RPG türünün en zorlu oyunlarından biri.
    15. Bioshock Infinite: Özgün bir anlatı ve çarpıcı savaş mekaniklerine sahip bir birinci şahıs nişancı.
    16. The Witcher 3: Wild Hunt: Geniş bir açık dünya, derin bir hikaye ve unutulmaz karakterlerle büyüleyici bir rol yapma oyunu.
    17. Assassin's Creed II: Rönesans İtalyası'nda geçen, gizlilik, aksiyon ve tarihsel doğrulukla dolu bir açık dünya oyunu.
    18. Minecraft: Sınırsız yaratıcılık ve keşif için sandbox benzeri bir oyun.
    19. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time: Renkli bir platform oyunu, benzersiz silahlar ve eğlenceli bir hikaye.
    20. Borderlands 2: Cel-gölgeli grafikleri, çılgın silahları ve kaotik aksiyonuyla bir yağma nişancı oyunu.
    21. Valkyria Chronicles: Strateji tabanlı rol yapma ve anime benzeri grafikleri birleştiren benzersiz bir oyun.
    22. Heavy Rain: Duygusal olarak ilgi çekici, dallanan bir hikaye ile etkileşimli bir macera oyunu.
    23. Portal 2: Fizik tabanlı bulmacaları ve esprili bir hikaye ile yenilikçi bir birinci şahıs bulmaca oyunu.
    24. Catherine: Bulmacalar, psikoloji ve ilişkilere odaklanan benzersiz bir platform oyunu.
    25. Journey: Kısa ama unutulmaz, ilham verici bir macera oyunu.

Bu oyunlar, PS3 platformunun sunduğu çeşitlilik ve kaliteyi temsil etmektedir. Her oyun, benzersiz güçlü yönlere ve unutulmaz deneyimler sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Liste yapacaklara yardımcı olur tüm ps3 oyunlarının listesi:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games
  • Şimdi 25 oyunun iyisini kötüsünü singleını multisini detaylı detaylı yorumlayamayacağım ama oyun hayatımı değiştiren oyun budur:

Günümüze kadar çıkmış en iyi 25 PS3 oyunu --- Biz belirliyoruz
  • Çok kısaca cevaplayayım alazcığım,
    1-Battlefield Bad Company 2
    2-God of War 3 akabinde 2
    3- Red Dead Redemption
    4-Assasin's creed:Brotherhood
    Bunlar zevkle ve dakikaların nasıl geçtiğini hatırlamadığım oyunlar, diğerleri ise öylesine oynadığım oyunlardı mesela black ops
  • @Tinuviel , yorumlamaya kalkarsak sayfalar dolusu yazmak gerekir
    @ Turan , senin 5 oyununu yazarım sadece
  • Cod mw1,Cod mw2,Mgs4,Uncharted 1,2 Heavy Rain,Gow3,GT5,Mk9,Süper Street Fighter 4,Resident evil 5, Medal Of Honor,Motorstrom Apocelys,Bioshock 1,2
  • Ekliyorum blacktower .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

@Tinuviel , yorumlamaya kalkarsak sayfalar dolusu yazmak gerekir
    @ Turan , senin 5 oyununu yazarım sadece

E anca
    Bu arada Uncharted 2 yi unuttum -ki 5 numaradır-
    Bunlar benim top 5 im

• 1)Gow3
    2)Gta4
    3)Uc2
    4)Red dead redemption
    5)La Noire
    6)Assasins Creed Brotherhood
    7)Gt5
    8)Cod mw1
    9)Gow1
    10)Gow2
    11)Killzone 3
    12)Fifa 2011
    13)Killzone3
    14)Heavy rain
    15)Little Big planet
    16)Infamous
    17)Batman Arkham Asylum
    18)Little Big planet 2
    19)Infamous 2
    20)Killzone 2
    21)Resistance
    22)Socom : U.S Navy Seals Confrontation
    23)Bourne Conspiracy
    24)Pes 2010
    25)Motnation Racers

Edit:Ben sadece ps3 icin zannetmistim segadan ps2ye pspden ps3e kadar bir suru konsolda birsuru oyun oynadim yani bunlari suanda teker teker hatirlayip duzene sokup numaraandirmak cok cok zor bu benim ps3teki en iyi gordugum oyunlar arada cocuk oyunlarida var motnation racers pek sevmiyorum ama ozgun oynanabilirlik ve oyun icin dinamikleri sayesinde bu listeye koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 2 Eylül 2011; 2:46:08 >

• Operation Flashpoint : Red River

Bu çöpü listeye koydun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

Operation Flashpoint : Red River

Zevk meselesi :)
    Dragon Rising'i de oynayip bitirdim.
  • Final Fantasy 7
  • ICO, Shadow of the Colossus, The Last Guardian. Benimkiler bunlar Ya seninkiler?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hiosejirou

Operation Flashpoint : Red River

Zevk meselesi :)
    Dragon Rising'i de oynayip bitirdim.

10 uzerinden kaclik bir oyun?Genel olarak texture,kaplama,ses,muzik,senaryo,karakterler,online matchmaking,lobby,server,cevre,ozgurluk,detay,araclar,silahlar vb gibi seyler ile kac mesela ortalamasi yani guzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

ICO, Shadow of the Colossus, The Last Guardian. Benimkiler bunlar Ya seninkiler?

Bildigim kadariyla the last guardian cikmadi.
    @Zack hic sasirmadim cevabina.
  • Cikmadi ama dört dörtlük oyun olacagi kesin. Bu seriyi oynayip baglanmayanlar anlayamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Cikmadi ama dört dörtlük oyun olacagi kesin. Bu seriyi oynayip baglanmayanlar anlayamaz.

Cikmayan oyuna simdiden en iyi demek sacma isterse en iyi seriden olsun.
  • Hangi cevabima Orhan ?
  • quote:

Hangi cevabima Orhan ?

Gamer roomda sizin ile ilgili birsey yazdim onu diyorum Alaz abi.
  • Diyorum ya oyuna baglanip, gönül vermeyenler, oyun degilde sanat eseri oldugunu bilmiyenler anlamaz. Bu ne Cod ne de BF.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.