Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
18
Favori
229.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU]


    Bethesda Softworks yaptığı açıklama ile Obsidian Entertainment tarafından PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirilen RPG oyunu Fallout: New Vegas'ı duyurdu. Bethesda'dan Pete Hines, Fallout: New Vegas'ın Fallout 3'ün devamı olmadığını ve Fallout evreninde geçen yeni bir oyun olduğunu belirtti.

    İlk Fallout'un yapımcısı Black Isle Studios'tan ayrılanların kurduğu Obsidian Entertainment'ın proje başında olmasına açıkçası çok sevindik, belki de bu oyun uzun yıllardır beklediğimiz izometrik ve sıra tabanlı yeni Fallout oyunu olabilir, çünkü Bethesda oyunda Fallout 3'te kullanılan grafik motorunun kullanılıp kullanılmayacağını henüz açıklamadı. 2010 yılında çıkması beklenen Fallout: New Vegas hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

    Trgamer
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Alışkanlıktan TPS yi seçmişim Yetkili biri düzeltirse sevinirim. Edit : Düzeldi.

    Oyunu Obsidian Entertainment geliştirdiği için Bethesda ya sorun olmayabilir. Obsidian Entertainment ayrıca Alpha Protocol ü geliştirmekte olan firma sanırım.

    Edit : Fadetoblack senin mesajın üzerinden konunun yerinin düzeltimesini istemiştim. Gördüğüm kadarıyla mesajın silinmiş. Kusura bakmazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 20 Nisan 2009; 20:48:31 >
  • işte bu güzel haber...
  • Obsidianın geliştirmesine sevindim. Fallout3 iyi bir oyundu ama iyi bir fallout değildi benim gözümde, belki şimdi eski seriye daha yakın birşeyle karşılaşabiliriz.
  • Yanılmıyorsam Black Isle, yani orjinal Fallout serisinin tasarımcıları dağıldığında bir kısmı Obsidian'a geçmişti. Bu da oyunu daha nostaljik bir tatta bulabiliriz demek oluyor (eğer üstte yazdığım doğruysa tabi)
  • İyi bir oyun bile değildi bence F3... Umarım bu oyun güzel olur. Ama çok da umutlu değilim, çünkü "konsollar" hedef alınmış. (Bu da satış kaygısı nedeniyle oyunun F1 ve F2'deki gibi derinlikli ve hardcore olmasını engeller. :( )
  • bişi sorjem arkadaşlar bu ss endwar dan degilmi yavss benmi yanlış hatırlıyorum
  • F3 de güzeldi, buda çok güzel olucak.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: En_DiabLO

    bişi sorjem arkadaşlar bu ss endwar dan degilmi yavss benmi yanlış hatırlıyorum

    Fallout 3'ün için yayınlanan ilk konseptlerden biri
  • Bu dün aldığım en güzel haberdi. Bethesda'yı böyle birşey yaptığından dolayı takdir ettim. Obsidian çalışanlarının önemli bir kısmı Black Isle çalışanıydı ve özellikle Fallout 2'nin yapımında rol almışlardı. Fallout 3 güzel oyundu ancak hikaye anlatımı ve dialoglar biraz kıt kalmıştı açıkcası. Oyun Fallout 3 motoru ile yapılacakmış. Obsidian'ın dokunuşuyla anlatım daha derin bir hal alacak ve özlediğimiz gerçek Fallout'a kavuşacağız belkide.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AnimePiggy


    quote:

    Orjinalden alıntı: En_DiabLO

    bişi sorjem arkadaşlar bu ss endwar dan degilmi yavss benmi yanlış hatırlıyorum

    Fallout 3'ün için yayınlanan ilk konseptlerden biri

    demekki yanlış hatırlıyorum ama daha önce bir yerde gördügüme çok eminim neysem şu fallout3 de sömürdük ama kurup oynama
    zahmtinde bulunmadık bi deniyelim




  • Seriyi çocuk oyuncağına çevirdiler.İki yılda bir oyun çıkmaması lazım,Fallout 3'ün bile durumu ortada.
  • İnşallah güzel bir şey çıkar ortaya.


    leco
    Sorun değil
  • Fallout 3'ü beğenmemiştim ben,Oblivion daki tadı vermemişti bana,inşallah iyi bir oyun çıkar ortaya.
  • Projenin başına Josh E. Sawyer'ı vermişler. Yetenekli bir adam ve eski Black Isle çalışanlarından. Yalnız adamın Blacak Isle kapanmadan önceki Fallut 3 projesi Van Buren ve Obsidian'daki Alien dünyüsında geçen RPG oyunu projeleri yapım aşamasında iken iptal edilmişti. Umarım Fallout: New Vegas da aynı kaderi paylaşmaz da biz de Black Isle/Obsidian dokunuşuyla bir Fallout 3 oynarız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

    Fallout 3'ü beğenmemiştim ben,Oblivion daki tadı vermemişti bana,inşallah iyi bir oyun çıkar ortaya.

    +1 Ama ikisini aynı kefeye koymamak lazım. Çünkü biri ortaçağ rpgsi diğeri yakın çağ. Şahsen ortaçağda geçen rpgleri diğer türlere değişirim
  • İşte Fallout 3'ün problemi burda insanlar oyunu Oblivion ile kıyaslıyorlar, halbuki fallout ile oblivion adı yan yana anılmamalıydı. Eski falloutların tadında bir oyun yapılabilseydi Oblivionun lafı bile edilmezdi yanında.
  • İnşallah insan modellemelerine daha fazla önem verirler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Last_Patryn

    İnşallah insan modellemelerine daha fazla önem verirler


    Ben de birbirinin aynı suratlar görmekten sıkıldım oyunda. Toplasan 10 tane model çıkmaz, sanki herkes birbiriyle akraba. Bir de vücut modellemeleri var ki herkes için tek tip. Maşallah ister 20 yaşında olsun ister 70 bütün kadınların vücutları fit. Neyse ki, suratlar Oblivion'daki kadar çirkin değildi, yüzlerine bakılabiliyordu. Bu konuda en süper oyun Witcher'dı. Karakter modellemelerine çok uğraştıkları belliydi. Bu konuda Obsidian'dan da iyi şeyler bekliyorum. Kotor 2'deki ilginç karakter modellemelerinden New Vegas'ta da yaparlarsa oyuna renk katılır bence.




  • Gözlerim yaşarıcak. Efsane fallout 1-2 ye benzerse deymeyin keyfime.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.