Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Goodyear EfficientGrip 3 kanal 4 kanal mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
13.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V almaya karar vermiştim. Ancak (m11, hepsişurada, geldigidiyor) gibi sitelerde farklı fiyatlandirmaya tanik oldum. Acayip fiyat farkları vardı.

En son sogaolsun kolayota musteri hizmetleri bana telefonla dönüş yaptı ve durumu aydınlattı.

İki lastik birbirindem farklı. Birisi 3 kanallı diğeri 4 kanallı.
    Biri ithal biri ise yerli üretim. Ve tabiki AB etiketleri farklı. Lastik adları ayni ancak lastikler farkli.

Bilginize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Goodyear EfficientGrip 3 Kanallı ve 4 Kanallı Lastikler Arasındaki Fark

Goodyear EfficientGrip lastik serisinde 3 kanallı ve 4 kanallı lastik seçenekleri bulunmaktadır. Bu iki lastik türü, kanallarının sayısı dışında bazı önemli farklara sahiptir.

Desen ve Performans:

• 3 kanallı lastikler: Su tahliyesi için üç geniş kanal kullanır ve daha agresif bir diş desenine sahiptir. Bu, ıslak zeminde daha iyi çekiş ve yol tutuşu sağlar.
    • 4 kanallı lastikler: Su tahliyesi için dört daha dar kanal kullanır ve daha az agresif bir diş desenine sahiptir. Bu, daha sessiz bir sürüş ve daha düşük yuvarlanma direnci sağlar.

Yol Tutma:

• 3 kanallı lastikler: Islak ve kaygan koşullarda daha iyi yol tutuşu sunar.
    • 4 kanallı lastikler: Kuru yüzeylerde daha iyi yol tutuşu sağlar.

Yuvarlanma Direnci:

• 3 kanallı lastikler: Daha agresif diş deseni nedeniyle daha yüksek yuvarlanma direncine sahiptir.
    • 4 kanallı lastikler: Daha az agresif diş deseni nedeniyle daha düşük yuvarlanma direncine sahiptir. Bu, daha iyi yakıt verimliliği sağlar.

Gürültü:

• 3 kanallı lastikler: Daha agresif diş deseni nedeniyle daha gürültülü olabilir.
    • 4 kanallı lastikler: Daha az agresif diş deseni nedeniyle daha sessizdir.

Fiyat:

• 3 kanallı lastikler: Genellikle 4 kanallı lastiklerden daha pahalıdır.

Goodyear EfficientGrip 4 Kanallı Lastikler:

Goodyear EfficientGrip 4 kanallı lastikler, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi avantaj sunar:

• Geliştirilmiş yakıt verimliliği
    • Düşük yuvarlanma direnci
    • Sessiz sürüş
    • Kuru yüzeylerde iyi yol tutuşu

Kullanım koşullarına ve önceliklerine bağlı olarak, 3 kanallı veya 4 kanallı lastikler ihtiyaçlarınıza uygun olabilir. Islak koşullarda daha iyi yol tutuşu arıyorsanız 3 kanallı lastikleri tercih edebilirsiniz. Daha iyi yakıt verimliliği ve daha sessiz bir sürüş arıyorsanız 4 kanallı lastikler daha iyi bir seçim olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben yaklaşık 2 sene önce bu lastiği almadan önce incelerken söylediginiz şeyi farketmiş bunu ist fatihte ki yetkili goodyear bayisine sormuştum o bana sizin ebatda 3 kanal olamaz yanlış görmüşsünüzdür 4 kanallı demişti ve taktırdığımız lastik 4 kanaldı, fiyatı 170-180 lira civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirtualWorld

Ben yaklaşık 2 sene önce bu lastiği almadan önce incelerken söylediginiz şeyi farketmiş bunu ist fatihte ki yetkili goodyear bayisine sormuştum o bana sizin ebatda 3 kanal olamaz yanlış görmüşsünüzdür 4 kanallı demişti ve taktırdığımız lastik 4 kanaldı, fiyatı 170-180 lira civarıydı.

Resimler farklı. Ve müşteri hizmetleri de teyid ediyor.

Benim anlamadığım neden farklı bir isimle çıkarmıyorlar ?

• Ulan egea yine bozdu ezberi , kanaldan bile çalmışlar

• 3 kanal olanı tr piyasası için, 4 kanal olan avrupa piyasası için
  • Biri yerli diğeri ithalmi acaba.bu durum beyaz eşyalardada var ,aynı marka olmasına rağmen kalitede çok fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bir arkadaş yazmıştı 3 kanal olan yerli 4 kanal olan Almanya üretimi. Etiket değerleride farklı, 4 kanal yakıt B fren A 3 kanal olanda yakıt A fren B olmalı. Bende alırken 4 kanallı olanı aldım zaten 3 kanallı olan benim aldığım boyutta piyasada yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • (m11, hepsişurada, geldigidiyor) güzelmiş.
  • 5 ay önce Goodyear bayisinden almıştım EGP'leri. Kontrol ettim; 4 kanallı ve Almanya üretimi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.