Şimdi Ara

Continental PremiumContact 7 vs SportContact 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, Leon aracım var. 225/40/18, Fabrika çıkışı Turanza T005 ile geldi ancak araç ve lastikler oldukça sert gelmekte. Şu an kışlıklar var ve konfor olarak iyi geliyor, aracı yumuşattı. (Continental WinterContact TS870) Lastiklerden birinde iç lifler attığı için değiştirmek istiyorum. PC7'ye daha yakınım ama fiyat farkı da yok. SC7 de sert ise PC7 alabilirim. Kış lastiğindeki konforu arıyorum biraz da.

Agresif kullanımım vs. yok . Michelin de düşündüm ancak aracı kullandığım yol çok düzgün olmadığı için, hasarlanma riskini göze alamadım. Tavsiyeleriniz nedir?

• Sc7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelik konforsa ikisi arasında PC7 açık ara daha konforlu, SC7'ye göre daha yumuşak hamurlu. Ancak kış lastiği konforunu yakalamanız imkansız. Turanza ile aralarında hissedilir bir fark da olmayacak muhtemelen.

Bu arada Conti mutlak tercihiniz olacaksa, ultracontact en yumuşak-konforlu modelidir.

• SC7'nin limitleri daha yüksek olabilir ama günlük kullanım için PC7 daha uygun. SC7'nin optimum çalışma sıcaklığı aralığı muhtemelen PC7'den daha dardır, bu da onu günlük kullanım için uygun kılmayabilir.

• Conti çöp , jöle gibi lastik. Viraj dönemezsin hızlı

• T005 i değiştirmeye değmeyebilir hocam. Kışlıklar gerçekten çok konforlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Continental EcoContact 5
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.