Şimdi Ara

Michelin Alpin 6 desen farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 kıştır kullandığım lastik Michelin alpine 6 kar lastiği bugün usta fitil attı, yazlık lastiklere geçelim diye konuşurken öndekiler 4 mevsim dedi dedim hayır takım aldım ben gel bak dedi bakınca desenler farklı... 4 takım bir olmak zorunda değil mi? Neden farklı birbirinden aldığım yerde lassa mi prelli bayisi mi ne hani lastik firması bu. Resimleri ekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı lastik bunlar, modeller arasında ya üretim yeri, ya ölçü farkı var, ya da hız kategori farkı var (biri V hız serisi, diğeri H gibi örneğin). Bir seri düz yivli, diğeri zigzag yivli. İkisi de Alpine 6 kış lastiği, 4 mevsim değil. Sava ve Goodyear'ın bir iki serisinde de görmüştüm bunu.

• Gerçekten desenler farklı gibi duruyor, lastiklerin üzerinde yazan model isimleri aynı mı?

• Desenler farklı. Ana hatlar aynı ama bulanık olmayan fotoğraftaki kılcal kanallar kış lastiği gibi sanki

• Muhtemelen yük ve hız kodu farklı. Muhtemelen öndeki yük ve hız kodu yüksek lastik. İkiside alpine 6.
    Kalıpları farklı. Az önceki yorumda yanıldığım için sildim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cricet C kullanıcısına yanıt

Aynı hocam Michelin alpine 6 98 h yazıyor ama öndeki lastik yanları düz arkalar tırtıklı

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Hocam hepsinin aynı olması gerekmiyor mu? Öndekiler de tırtıklı değil yanları düz arkalar yanlar dahil tırtıklı vakumlu yani... Net şimdi yine çektim de... Lastik firması bunu bilerek mi yaptı acaba Bursa dan gönderiler bildiğim kargo ile buraya da.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odaben kullanıcısına yanıt
    Aynı olsa daha iyi tabi. Firma farketmemiştir muhtemelen. Yüksek hız/yük kodlu lastiklerin karkas yapısı daha sağlam olur, kauçuk yapısı yüksek hıza ve sıcaklığa göre ayarlanır. Fiyat fark eder. Kış lastikleri yumuşak hamur sebebiyle genelde düşük hız koduna sahip olur.

Günlük sakin kullanımda pek fark olmaması lazım. Sertlik açısından hissedilir fark var mı?

Lastiğin yanındaki kodların tamamını okusak net farkları daha net yorumlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 17 Mayıs 2025; 20:49:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.