Şimdi Ara

Golf 5 İçin Osram Night Breaker Plus..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi Golf 5 aracımız var. Şu an sarı ampuller takılı pek iyi göstermiyor ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Xenon taktırmayı düşündüm ama fabrika çıkışında xenon olmadığı için tam randıman alamazsın diye birkaç yerde okudum ve duydum. Osram Night Breaker Plus' ı önerdiler, idare eder denildi. Aracımın görünüşünü değiştirmekten ziyade daha kaliteli görüş, sürüş konforu istiyorum. Alıp taktırayım mı sizce? Çeşitli modelleri varmış galiba h1, h7 gibi hangii bize uyar? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

H7'dir. Osram'da daha önce sık sık ömür sorunu yaşadım. Son aldığım Cool Blue'lar da 1 yıl içinde patladı. Bu tür özel ampuller tek kalınca hiçbir işe yaramıyor maalesef. Daha önceki Philips'lerim birkaç yıl dayanmıştı. Bugün Philips H7 X-Treme Vision %130 aldım. Test sonuçları çok iyi. (Parası da öyle. Çifti 75'ten başlıyor) Deneyip göreceğiz.

Orijinalden alıntı: ch@in

H7'dir. Osram'da daha önce sık sık ömür sorunu yaşadım. Son aldığım Cool Blue'lar da 1 yıl içinde patladı. Bu tür özel ampuller tek kalınca hiçbir işe yaramıyor maalesef. Daha önceki Philips'lerim birkaç yıl dayanmıştı. Bugün Philips H7 X-Treme Vision %130 aldım. Test sonuçları çok iyi. (Parası da öyle. Çifti 75'ten başlıyor) Deneyip göreceğiz.

Teşekkür ederim hocam yorumlarınız için. Osram'ı önerdiler o yüzden böyle bir konu açtım. Ömür sorunundan ziyade memnun musunuz hocam ampullerden, aydınlatması, konforu nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

h1 mi h7 mi sorusuna gelecek olursak. aracınızın kullanım kitapçığında bulabilirsiniz, kısa far tipi ve watt'ı. h1 h7 h3 h4 bunlar model olarak farklılık değil, bunlar tamamen giriş/soket/bağlantı farklılıkları. aracınız ne ise o olur. Aracınız h7 iken h1 takma şansınız yok yani. h1 de muhtemelen, kısa ve uzun far birleşik oluyordu sanırım.

Şu video renk konusunda yardımcı olabilir.

• Osram night breaker unlimitedi yeni taktirdim kesinlikle zenon tarzı beyazlik beklemeyin ne çok sarı nede beyaz aydınlatması gayet iyi ben memnun kaldım
    Geçen hafta n11 den 55 tl gibi bir rakama aldım
    inşallah plus lar gibi ömürleri kısa değildir
    Unlimited yani yeni çıkanını tavsiye ederim

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Osram Night Breakr Unlimited kullanıyorum aracımda . Zaten Osram'ın ömür konusunda bir iddiası yok hatta kutusunun arkasında ömür olarak diğer ampullere kıyasla yarıdan bile daha az performans vereceğini kendi söylüyor firma .

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

Osram Night Breakr Unlimited kullanıyorum aracımda . Zaten Osram'ın ömür konusunda bir iddiası yok hatta kutusunun arkasında ömür olarak diğer ampullere kıyasla yarıdan bile daha az performans vereceğini kendi söylüyor firma .

Normalin iki üç katı para ödeyip altı yedi ay, bilemedin senede bir ampul değiştirmek işime gelmezdi açıkçası. Ben kendi aracımdaki standart ampulden memnunum, Bosch taktırmak için ampulün patlamasını bekliyorum

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Her halükarda normal ampulden iyi aydınlatıyorlar ama 50-100 liraya alınan performans farkı xenon'un performansının yanında komik kalıyor. Arkadaşların dediği gibi, rengi sarının beyaza dönük hali. Bazı modeller karanlık yolda kırılma çizgisi altında çok daha net bir aydınlatma sağlıyor; Osram Night Breaker gibi modeller çevresel görüşü de iyileştiriyor, vs. Osram, Bosch veya Philips'in yeni performans modellerinden bir çift alıp deneyin bence. Ben Philips X-Treme %130'a şu testi okuduktan sonra karar vermiştim:

http://www.autoexpress.co.uk/accessories-tyres/76760/car-bulbs-2014-halogen-headlight-bulb-reviews

Golf 5'ler H7 kullanıyor.

• Aytürk kullanıcısına yanıt
    Işık yoğunluğu ve görüş mesafesini çok güzel bulduğum için kullanıyorum . Şuan kullandıklarımı temmuz sonu gibi falan taktım . Yeni setide hazır bekliyor kenarda bakalım ne kadar gidecek ilk set . 15 Euro ya gelmişti setin tanesi .

Memnunum.

Orijinalden alıntı: ch@in

nereden aldınız? bende almak istiyorum ama ampul gibi hassas bişey internet üzerinden kargo ile almak konusu kafamda soru işaretine sebep oluyor.
    Intel i5-4670K / Msi Z87-GD65 Gaming / 16 GB (4GBx4) GSkill Ripjaws DDR3-1600Mhz / Zotac 8GB Gtx1070 Amp! Edition / 256GB Samsung 840 Pro SSD / 500GB Samsung 850 Evo SSD / 2TB WD Caviar Black 7200rpm / 2TB WD Caviar Green Intellipower / 4TB WD Caviar Blue Intellipower / Seasonic Platinium 860 watt / CoolerMaster Haf-X / CoolerMaster Hyper212 Evo / Logitech K800 Wireless Illuminated / Logitech M705 / Logitech Wireless Gamepad F710
  • osram night breaker kullanıyorum memnunum. aydınlatma standart ampule göre cok daha iyi. rengi sarıdan hafif beyaza dogru.

Satıcıyı tanımıyorum. Çiftli halojen ampul kutuları normalde, taşıma sırasında ezilmeyi önleyecek dayanıklıkta yapılıyor. Sarsıntıdan patlayacağını zannetmiyorum. Öyle olsa arabada takılıyken de patlaması gerekir. Olur da ampul yanmazsa Sanalpazar'dan ödeme onayı vermeyip satıcıyla irtibata geçerseniz yardımcı olurlar.

M. K. ATATÜRK
  • Ben osram nb unlimited de karar kılmıştım ancak ömür sıkıntısını duyunca vazgeçtim philipsin hangi modelini öneriyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ikisini de kullandım x-treme vision daha net ve güzel bir gece görüşü sağlıyor bence
    tabii renk beklentiniz de önemlidir
    osram night breaker unlimited ve philips x-treme vision halojen ampullerdir ama sıradan ampullere göre cok daha iyi aydınlatma sağlarlar
    philips diamond vision serisi ise xenon alternatifi beyaz ışık sağlar

zevk meselesi yanii
    ben her tür ampul ihtiyacımı aşağıdaki siteden görüyorum daha ucuzunu bulamadım henüz.
    Buyrun bu da linki;

http://www.automkarinca.com/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.