Yarbay
30 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 513 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar. Bir arkadaşım aracını satıyor. İlk sahibi kendisi, araç da 90 binde, jump paket dizel i20. Sadece sol ön kapı değişti. 650 bin fiyat verdi. Ne dersiniz fiyat için? Çok teşekkür ederim

Merhabalar. Geçtiğimiz gün de aracımla ilgili konu açmıştım, turbo yağ bastığı için araç duman atıyordu. Turbo değişim maliyeti çok olunca ben de onadım işine gireyim dedim. Konya’da turbo onarımı yapan güvenilir yerler neresidir acaba? Google’dan baktım birçok yer var ama kullanıcı tavsiyesi olursa ayrı sevinirim. Araç golf 5 tsi bmy motor.

ayrıca turbo yağ basınca katalizör tıkanmış dediler, değişim bunun da maliyetli. Temizlik yapan yerler var diyorlar ama bu parçanın temizliği ilerisi için sorun yaratır mı? Önerir misiniz? Teşekkür ederim.

Herkese selamlar. Son zamanlarda karşılaştığım bir sorun var. Uzun yol yaparken kabinde acı bir yanık kokusu hissettim, sonra yolculuğu bitirip de aracı park ettiğimde egzozdan yoğun beyaz duman attığını gördüm. Hem acı bir koku hem de aşırı derecede dumanlı şekildeydi. Neyse belki yakıttandır belki dedim ama sorunu yine yaptı. Aracın altına eğilip baktığımda nemli bölgeleri gördüm. Araç çalışırken kaputu açınca da kaputtan da beyaz duman çıkıyordu sanki yangın var gibi aşağılarda. Silindir üst kapak contası 2 sene önce 15-16 bin km önce değişti. Buradan mı salıyor anlamadım. Hadi sadece burada olsa egzozdan duman çıkma olayını kavrayamadım. Ciddi bir durum diye düşünüyorum. Sorun neyden kaynaklıdır, ne tavsiye edersiniz? Şu anda küçük bir ilçedeyim usta sıkıntısı da var ne yapsam bilmiyorum.

İlk foto koku ve duman olayını hisettiğim zaman çekildi. Yağ seviyesinde de azalma var.

Dün çektim bunları da.

Dizlerimdeki ağrılar, oturup kalkmada zorlanmalar, devamlı kütleme, zorlanma vb şikayetler sonucu doktora gittim. MR çekildi ve iki dizde de menisküs yırtığı çıktı. Doktor ilaç verdi, sonra tekrar muayeneye gel dedi. Sıkıntılarda düzelme olmayınca yine gittim bu kez prp olayından bahsetti doktorum. 10 kişiden 6-7’si fayda görüyor, sigara kullanmadığın için de fayda görme durumun yüksek dedi kendisi. Ben de tamam dedim çarşamba günü iki dizime uygulama yapıldı. İki gün fazlaca ağrı sancı çektim. Eğilip kalkmamaya çalışıyorum, zorlamıyorum ama bir düzelme olmadı gibi, aksine ağrı daha fazlalaştı. Önümüzdeki hafta tekrar yapılacak ama kararsız kaldım. Bir düzelme hissedemedim, ağrılarım arttı. Etkisi ne zaman olur ya da olur mu? Yaptırdık bir kere ama durum devam edince pişman da oldum sanki. Daha önce bu şekilde tedavi deneyen oldu mu?

Arkadaşlar merhaba. Bugün masaüstü bilgisayarımda oyun oynarken birkaç defa AMD sürücü hatası verdi, oyundan attı. Sonrasında sürücü güncellemesi yapayım dedim olmadı o da hep hata verdi, bari kaldırayım sistemden dedim onda da zorl bela hallettim. Tekrar yükleyeyim dedim, yükleme ekranında devamlı hata aldım. Bu süreçte mavi ekran hataları gelmeye başladı. İnterneti açıyorum mavi ekran veriyor, birkaç ayar yapmaya çalışıyorum mavi ekran veriyor... Onarım ekranları geldi onarmayı da yapmadı. En sonunda da kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Siyah ekranda devamlı. Klavyeye de güç gelmiyor bios'a vs giremiyorum. Sorun neyden kaynaklanabilir acaba? Bilgisayarı nasıl açabilirim, en azından format atmaya çalışayım? Teşekkürler.

Bir yakınımız için araba bakıyoruz. Dacialar çıkıyor genelde karşımıza, modeli yüksek fiyatı da nispeten uygun olarak. Bir Logan denk geldi, 2012 model,145 binde, ön kaput değişmiş, sol kısım boyalı, tüplü, 375 bin istiyor. Yılda birkaç kez şehir dışı yapılacak, kalan süreç şehir içinde geçecek. Konfor olarak nasıldır acaba, güvenlik olarak da Dacialar konusunda ne dersiniz? Teşekkür ederiz şimdiden. :)

Merhabalar. Golf 5'imiz var. Aracın eski konforu kalmadı, uzun zamandır da alt takıma işlem yaptırmadık. Araç çukurdan, tümsekten geçerken sekmiyor küt diye oturuyor sanki. Düz yolda giderken de durduk yere hoplar gibi oluyor. Soğuk havalarda da gacır gucur sesler geliyor ön takımdan. Ufaktan alt takımı bakıma sokacağız evet lifte kaldırıp incelenecek ama amortisörler, tabla burçları, rotiller derken değişecek bir sürü parça var diye düşünüyorum. Amortisör takımlarına bakıyorum piyasada bir sürü marka-çeşit var hangisini önerirsiniz? Özellikle uzun yolda çok rahat ediyorduk araçla şimdilerde keyifsiz bir deneyim sağlıyor, eski hâline getirebiliriz umarım.

Arkadaşlar merhaba. Bir süredir araç arayışlarına a vermiştim, tekrar niyetlendim ama fiyatlar gerçekten çok yükselmiş durumda. 2005-2006 araçlara bile 400 binler isteniyor. Ben de bir araştırma yaptım, başlıkta yazdığım gibi Fiorino, Nemo tarzı araçlara baktım. Bu araçların da 2015-2016 modelleri 350-400 binlere satılıyor tabii km olarak biraz yüksekler (220-250 bin km'den başlıyor.). Ben de daha modelli olması açısından bu araçları düşündüm ama her yıl muayeneye giriyormuş galiba bunlar. Hız sınırları da biraz düşük oluyor otomobillere göre. Başka bir fark var mı acaba? Sigortada vs farklılık oluyor mu? Otomobil yerine bu tarz araçlardan almak mantıklı mıdır? Teşekkür ederim. :)

Yapı Kredi Bankası’nın kredi kartını kullanan varsa çeşitli platform üyeliklerine %20 worldpuan veriyor. Bana daha önce de de çıkmıştı değerlendirmiştim, tekrar gelmiş. PlayStation plus üyeliği 190 liraya gelmişti. Kişiye özel.

Herkese merhabalar. Bir yakınım aracını satıyor, ben de araba alma düşüncesiyle uzun zamandır yollardayım. Bekleye bekleye daha düşük modelli ve km yüksek araçlar kalıyor şansımıza. :) Neyse.

2007 Model Punto denk geldi, sağ ön çamurluk ve ön tampon değişmiş, sağ arka kapı boyalı, 240 binde, benzinli, 1.4 FIRE 77 HP ACTIVE versiyonu, fiyat olarak da 220 bin Tl. Sizce fiyat olarak nasıl?

Bu modellerde kronik sorunlar var mı acaba? Genel olarak uzun yolda kullanacağım, çok başımı ağrıtmazsa güzel olur, tabii neredeyse 20 yaşında araba ama. :) Genel olarak bu araç alınır mı dersiniz?

Teşekkür ederim.

Hakkında
İlgi Alanları: Cep telefonları, PS, XBOX
Forum İmzası:
iPhone SE
PS4 Slim
Hakkımda:
iPhone SE

PS4 Slim

Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
Xbox
Steam
Battal Gazi
TV
Samsung
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Notebook
Sony
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Basketbol
Galatasaray
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Sabit Disk
Seagate
Ekran Kartı
Asus
Kombi
Viessman
Modem
Zyxel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13.673
İkinci El Bölümü Mesajları: 509
Konularının görüntülenme sayısı: 127.193 (Bu ay: 3.227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 852 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.