Şimdi Ara

osram all-season ampul kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ampulu aracında kullanan var mı? renginin turuncu olacağını düşünüyorum. yağmurda siste gerçekten iyi gösterme performansı veriyor mu? ömrü nekadar, ve fiyatı ne kadar?

almaya değer mi herhangi bir standart ampul veya osram super 30 yerine?

silverstar kullanıyorum %50 yazdığı yaşan bence %30 luk superden daha az aydınlatıyor gibi geliyor

• sende bi ampul beğenemedin gitti ya

MTEC almıştın o ne oldu Silverstarı beğenmendiysen bence diğerlerin de beğenmezsin
  • sıkıldım değişiklik olsun

gündüz far yakma hastalığım var. mtec leri yakmıyorum ömürleri kısa diye görünmüyorlar zaten gündüz. gündüz yakmayıncada huzursuz oluyorum. ss ler yanıyo şimdi de allseasonu merak ediyorum camları falan baya bi sarı. 1-2 ay sonra yazlığa gidilecek gece, onlar gözü ormuyosa ve YOLU iyi aydınlatıyosa onlardan alıyım diyorum.

mtecler tabelalrı arabaları falan iyi aydınlatıyorda przmatik cam olunca yolda ışık geri yansımıyor zifir karanlıkta bile pek bişey anlayamaıdm ben.

zaten hevesimi aldım artık mavi camlı ampul almam.
  • şu verdiğim siteye gir bak orda all season ile normal sis ampülü karşılaştırılmış.http://www.geceucusu.com/mods/halojen/3/
  • işte burada yağmurda test yapılmamış daha önce de bakmıştım buraya. sadece duvara tutularak aydınlattığı alana bakılmış. benim merak ettiğim ıslak zeminde yansıması nasıl turuncuya yakın sarı ışığın?

beyaz lar hiç sarılar vasat aydınlatıyor. bütün ışık karşı tarafa yansıyor. bunda bir değişiklik var mı diye merak ettim.

ayrıca osram super ve allseason ampulu birleştirmiş sanırsam allseason super olmuş. ayrıca super satılıyor ama ayrıca sllseason super satılmıyor
  • Dostum sen bunu sis farlarınamı yoksa kısalaramı almayı düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 31 Mayıs 2007; 0:03:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.