Şimdi Ara

## Ghost Recon Advanced WarFighter 2, PS3 [RESİMLİ inceleme] ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle oyunu yeni indirdim ve kurdum, demo üzerinden yaptığım incelemede grafikleri beğenmediğimi itiraf etmek istiyorum, bunun yanı sıra kontroller çok iyi.

incelemeyi samsung 940 bw ile yaptım , yanlız dikkatimi çeken bir olay oldu normalde oyunları 1440 * 940 olan orjinal değerde oynamama rağmen oyun içinde bu çözünürlüğün

720x600 küsürlere düştüğünü gördüm.Grafikler bu yüzden kötü gözükmüş olabilirmi bilmiyorum.Oyun içi görüntülerde ışık olayının yetersiz olması beni baya bir ranatsız etti nesnelerin

düzgün gözükmemesi , uzaktaki nesnelerin puslu ve dalgalı olması hedefi görmemizi baya zorlaştırıyor.

Not : fotoğrafları dijital fotoğraf makinası ile çektim.

oyunda karakterimizi sixaxis ile çok iyi kontol edebiliyoruz ana menüde 2 secenek açık birincisi demo game kısmı , ikincide taktiksel harekleri öğreten kısım.

Resimler aşağıda yorumlar sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuck79 -- 3 Ağustos 2007; 22:12:49 >

• hocam ssler için çoksaol bende de aynı monitör var çözünürlük niye düştü o kadar yaw allah allah imkansız !!! hocam display settingsden 720pyi işaretle dimi??
  • süper bi çalışma kardeşim.teşekkürler
  • resimler için sağol bu arada bence ps3 de hiç de fena değil ama xboxda daha net.
  • hocam cevap istiyorum senden bi zahmet displayden 1080p seçeneğini kaldır 720pyi işaretle....sadece 720pyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

resimler için sağol bu arada bence ps3 de hiç de fena değil ama xboxda daha net.

-adamlara pc deki gibi tek tek emir veriliyormu ben resmen soğudumm graw dan PC de graw 2 oynadom onunn ardından bu varya rezalet geldi bana grafik olarak değil bazı ufak detaylar yüzünden
  • Grafikler fena gözükmüyor ama gece kendi gözlerimle göreyim bakayım nasıl bir oyun olmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

hocam cevap istiyorum senden bi zahmet displayden 1080p seçeneğini kaldır 720pyi işaretle....sadece 720pyi

dediğini şimdi yapıyorum. bekle
  • söylediğini yaptım çözünürlük değeri 1280* 720 seçeneğine yükseldi ama grafikte çok az bir düzelme oldu , yine ışık yetersiz uzaktaki nesneler titrek , ve kaplamalar berbat.
  • olsun 720pye yükselmesi önemli evet resimlerdede görüldüğü gibi asker modellemesi çok yi olmasına rağmen çevre detaysız ,özansiz görünüyo yada bizim monitör dandik....
  • 2 konsoluda dünkü 5dakikalık demo macerasından sonra daha detaylı inceledım..ps3dekının çöz. düşük gibi değişik bır görüntüsü var..xboxdakı uzak mesafe çizimlerı oldukca iyiyken,ps3de fiyasko tamamen..Fark var bu bakımdan 2 konsol arasında..

Ps3dekı renk kullanımı cok daha koyu...Bence böyleside ayrı bir hava katmış esasında..Sınıfta kaldı oyun ama bu halıyle benım için bunuda belirteyım..Kac ay sonra cıkdı diğerınden ps3 versiyonu ,ancak ilerleme olmadığı gibi gerileme olmuş biraz

Diğer yapımlarda inşallah arayı kapatır ps3 ,özellıklede exc. oyunlarının yardımıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 3 Ağustos 2007; 22:53:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

resimler için sağol bu arada bence ps3 de hiç de fena değil ama xboxda daha net.

-adamlara pc deki gibi tek tek emir veriliyormu ben resmen soğudumm graw dan PC de graw 2 oynadom onunn ardından bu varya rezalet geldi bana grafik olarak değil bazı ufak detaylar yüzünden

emir veriliyor onların anlatıldığı bir bölüm var.
  • bugun bende 226 bw de denedim demoyu...oyun tam bir fiyasko olmuşşş...oyunda çözünürlük çok düşük sanki 480 p de oynuyomus gibi bir havası var...ileri oldukca bulanık gözüküyor...elektrik tellerine baktıgınızda kırım kırım kırklar gözü cok rahatsız ediyor.....

tum bu olumsuzluklara rağmen bari kaplamalar iyi olsun dedim.ama nerdee!!!! askerimizin kıyafetlerindeki kaplamaları sony elinde geldiğince düşürmeyi başarmış tebrik etmek lazım......bu kadar olmaz.....dğer cevre detaylarıda cok kotu daglar agaclar çimenler cok kotu ......

ayrıca oyunda hdr efekti de göremedim.xbox 360 da gokyuzune baktıgımda ekran blurlaşıyor ve guneşin gözümü alıyordu. ps3 te buda yok.....sony yine bir ilki başarmış ne kadar kısarsam iyi olur demiş........

buda yetmiyormuş gibi hareketli sahneler sis bombası atıldıgında oyun tam bir faciaaa....sanki bir anda kendimi ps2 oyunu oynuyormuşum gibi oldu.....

hava kapalı iken gökyüzüne bakarsanız yine bir facia ile karşılaşmamak imkansız o ne biçim kapalı hava...olmaz böyle şey.....

son olarakta oyun sanki bana karanlık geldi.....yani xbox 360 dan daha karanlık...birde hdr efecti olmaması oyunu hepten karanlık yapıyor......

bunlar 226 bw deki görüşlerim....birde oyunu 55 ekran sony standart tv de denedim....çok ilginçtir ki normal tv de oyunun goruntuleri açıkcası 226 bw den daha iyi geldi.....hdr deseniz var kaplamalar daha net ..çok şaşırdım....oyun resmen 480 p galiba....

işte arkadaşlar bir defa daha sony nin maalesef bu oyunda da başarılı olamadığını gördük umarım sony bunlardan ders çıkarır...

son bir not olarak ta bu oyun için bile XBOX 360 alınır....xbox 360 da resmen gözleriniz bayram edecek....arada inanın çok fark var.......

only for XBOX 360..........( AH SONY ADAM GİBİ OYUN YAPTA ÖVELİM SENİ ARTIK)

• offf ya yeter artık niye aldık bu aleti yaaaa yok abi bu oyundan da soğudum almayacağım tek bi oyun dahi almayacağım artık yetti artık yaaa....

226bwde de böyle yapıyorsa.....
  • Ne alakasi var ya.LG HDTVDE denedim son derece harika grafikler var.Bu monitorler goruntu konusunda sinifta kaldi galiba. Ben 360 versiyonuda oynadim aralarinda hic bir fark goremedim.Hatta ps3 de kaplamalar daha iyi.Hem belki demoda ki level en kotu grafikli bolum.... hem diger levellerin grafiklerinin daha iyi olmayacagi ne malum.Birde dun ps3 ve 360 versiyonlarinin ayni oldugunu soyleyenler bugun niye agiz degistirdiler.Yoksa 360 in gpusu mu hizlandi bir gunde.birde sony i suclamissiniz.sanki oyunu sony yapti.Tekrardan soyluyorum hdtvde AA eksikligi goremedim.yani bi darkness gibi degil.Ve son olarak sunu soyliyim ben ps3 ve 360 versiyonu arasinda pek bir fark goremedim..............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 3 Ağustos 2007; 23:46:16 >
  • bu oyunu tekrardan almayı dusunmuyorum ama soylendigi kadar fark olduguna da inanmıyorum..

ay sonuna kadar sınırsız 1024 e gecersem ilk isim demo yu indirmek olucak kendi gozumle gormek icin

ayrıca

@gookhaann84

oyunu ubisoft yapıyor..her cumlenin basında sony kelimesi geciyor sacma olmus..bu sitemin yolda yururken tasa ayagın takıldı diye belediyeyi sikayet etmekten farksız editlersin umarım yazını..

aramaya inandım ve soyle bir topic buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_14241115/mpage_1/key_Graw2//tm.htm#14241115

bunun haricinde ubisoft un graw2 ps3 port u icin ubisoft un baya ugrastıgı soyleniyodu..bu kadar reklam yaptıktan sonra ortaya dediginiz gibi bir oyun cıkmaz..

size tavsiyem ps3 teki cozunurluk olayına tekrar bakmanız..bende ilk ps3 aldıgımda resistance oynuyorum!! diye 500 kusur p de resistance oynamıstım 720 p e gecince baya bi degisiklik olmustu oyunda..480 p de oynuyomussun gibi gelmemistir 480p de oynamıssındır belki?

son olarak ps3 e bu kadar artıyla gelen bir oyunu bile only for xbox diye tanıtmak komik olmus..

bu artı larda yukardaki topic te var ama yine de bi kac tane sayayım:

ek multiplayer haritalar,oyun modları(multiplayer bazılarına degisik gelebilir cunku oyunun asıl zevkli tarafı multiplayerdı)

oyunda sixaxis i etkin bir sekilde kullanma

vb..

ps3 kullanıcıları resistance multiplayer dan graw2 multiplayer a transfer olabilir baya kaliteli bir oyun cunku.uzun sure kendini oynatabiliyor tps olması oyuna ayrı bir hava katıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ne alakasi var ya.LG HDTVDE denedim son derece harika grafikler var.Bu monitorler goruntu konusunda sinifta kaldi galiba. Ben 360 versiyonuda oynadim aralarinda hic bir fark goremedim.Hatta ps3 de kaplamalar daha iyi.Hem belki demoda ki level en kotu grafikli bolum.... hem diger levellerin grafiklerinin daha iyi olmayacagi ne malum.Birde dun ps3 ve 360 versiyonlarinin ayni oldugunu soyleyenler bugun niye agiz degistirdiler.Yoksa 360 in gpusu mu hizlandi bir gunde.birde sony i suclamissiniz.sanki oyunu sony yapti.Tekrardan soyluyorum hdtvde AA eksikligi goremedim.yani bi darkness gibi degil.Ve son olarak sunu soyliyim ben ps3 ve 360 versiyonu arasinda pek bir fark goremedim..............

aa eksikliği bal gibi belli , bunu görememek oyun anlayışından olabilir psikolojiktir, bir oyunu kafanda bu kadar güzel düşünüp umduğunu bulamamak farklı tabi.

226 bw yabana atılır bir monitör değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

bu oyunu tekrardan almayı dusunmuyorum ama soylendigi kadar fark olduguna da inanmıyorum..

ay sonuna kadar sınırsız 1024 e gecersem ilk isim demo yu indirmek olucak kendi gozumle gormek icin

ayrıca

@gookhaann84

oyunu ubisoft yapıyor..her cumlenin basında sony kelimesi geciyor sacma olmus..bu sitemin yolda yururken tasa ayagın takıldı diye belediyeyi sikayet etmekten farksız editlersin umarım yazını..

aramaya inandım ve soyle bir topic buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_14241115/mpage_1/key_Graw2//tm.htm#14241115

bunun haricinde ubisoft un graw2 ps3 port u icin ubisoft un baya ugrastıgı soyleniyodu..bu kadar reklam yaptıktan sonra ortaya dediginiz gibi bir oyun cıkmaz..

size tavsiyem ps3 teki cozunurluk olayına tekrar bakmanız..bende ilk ps3 aldıgımda resistance oynuyorum!! diye 500 kusur p de resistance oynamıstım 720 p e gecince baya bi degisiklik olmustu oyunda..480 p de oynuyomussun gibi gelmemistir 480p de oynamıssındır belki?

son olarak ps3 e bu kadar artıyla gelen bir oyunu bile only for xbox diye tanıtmak komik olmus..

bu artı larda yukardaki topic te var ama yine de bi kac tane sayayım:

ek multiplayer haritalar,oyun modları(multiplayer bazılarına degisik gelebilir cunku oyunun asıl zevkli tarafı multiplayerdı)

oyunda sixaxis i etkin bir sekilde kullanma

vb..

ps3 kullanıcıları resistance multiplayer dan graw2 multiplayer a transfer olabilir baya kaliteli bir oyun cunku.uzun sure kendini oynatabiliyor tps olması oyuna ayrı bir hava katıyor..

kendi monitörümle [940bw] ve arkadaşımın samsung hdtv sinde resistance arasında büyük bir fark göremedim ben , çektiğim fotolarla ve diğer tv lerde grafik yönünden uçurum olacağını düşünmüyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

olsun 720pye yükselmesi önemli evet resimlerdede görüldüğü gibi asker modellemesi çok yi olmasına rağmen çevre detaysız ,özansiz görünüyo yada bizim monitör dandik....
    Birak ya sen soylenenleri.Adamlar dun hic bir fark yok diyorlardi.Ama bugun agiz degistirdiler nedense.Dostum bana guven iki konsoldada bu oyunu denedim hic bir fark goremedim....Bence alinip oynanmasi gereken bir oyun
  • bende de 940 bw var ama anlatmaya calıstıgım o degildi..ps3 otomatik olarak bi cozunurluk ayarı belirliyo ilk acılınca..ayarlardan bunu duzeltmezseniz arada ciddi farklar olusuyor..

940bw de gercek 720 p kalitesini almamazsınız ama upscale yontemi ile 720 p de oynayabilirsin ya da 1080 p..bunun icin monitorunun bu cozunurlugu destekledigini gostermelisin video settings de..ben oyun oynuyorum diye dalarsan oyuna otomatikman, sanırım 572p diye sacma bir goruntu ayarını seciyor ps3..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.