Şimdi Ara

## Ghost Recon Advanced WarFighter 2, PS3 [RESİMLİ inceleme] ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Ben demoyu indirdim ve oynadım. xbox360 bitirmiştim Ama bu yorumları görünce. demoyu indireyim bakayım dedim.(hız 4096 olunca) ps3 deki aynı yeri oynadım her ikisindede.ps3 de kaplamalar ve titreşim olmaması büyük eksi. kaplama gerçekten ps3 kötü.adamların içinden geçmesi hele berbat. ama tabi demodur ondanda kaynaklanıyor olabilir.ikisinide 720p de oynadım sonuç ps3 de şu an itibariyle kötü tabi full sürüm nasıl olur bilemiyorum..

Not: Nick Murat708
  • Sony bu tür firmalara oyun yaptırtarak bence kendi sonunu hazırlıyor....Sony yetkilileri acaba bu oyunun xbox360 versiyonunu hiç mi görmediler...İlk versiyonu bomba etkisi yapan ve next gen oyun olarak değerlendirilen bu oyunu bu kadar mı küçümsediler de ortaya böyle tuhaf bir oyun çıktı...Sony , multiplatform oyunları umursamıyor ve sonunu hazırlıyor...
  • grafikler kötü geldi bana ama bide şehir içini görmek lazım x360 da güzel di bu oyun
  • Ben halan daha söylüyorum oyun çok güzel tam bana göre bir oyun.Mutlaka alıp oynayacağım bu oyunu...
  • Oyun kişiden kişiye değişir beyler, herkes'in bu oyun için iyi veya kötü demesini beklemeyiniz, oynayın kendiniz karar verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ben halan daha söylüyorum oyun çok güzel tam bana göre bir oyun.Mutlaka alıp oynayacağım bu oyunu...

oyun elinde paralansın dostum..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ben halan daha söylüyorum oyun çok güzel tam bana göre bir oyun.Mutlaka alıp oynayacağım bu oyunu...

oyun elinde paralansın dostum..........

Teşekkür ederim dostum.......

• Heves bırakmadınız he demoyu indirmeye.Bekle bekle güzel oyun çıksın ps3e gta4ten sonra hayal kırıklığım git gide artıyor....
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.