Şimdi Ara

## Ghost Recon Advanced WarFighter 2, PS3 [RESİMLİ inceleme] ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ufuck79

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Ne alakasi var ya.LG HDTVDE denedim son derece harika grafikler var.Bu monitorler goruntu konusunda sinifta kaldi galiba. Ben 360 versiyonuda oynadim aralarinda hic bir fark goremedim.Hatta ps3 de kaplamalar daha iyi.Hem belki demoda ki level en kotu grafikli bolum.... hem diger levellerin grafiklerinin daha iyi olmayacagi ne malum.Birde dun ps3 ve 360 versiyonlarinin ayni oldugunu soyleyenler bugun niye agiz degistirdiler.Yoksa 360 in gpusu mu hizlandi bir gunde.birde sony i suclamissiniz.sanki oyunu sony yapti.Tekrardan soyluyorum hdtvde AA eksikligi goremedim.yani bi darkness gibi degil.Ve son olarak sunu soyliyim ben ps3 ve 360 versiyonu arasinda pek bir fark goremedim..............

aa eksikliği bal gibi belli , bunu görememek oyun anlayışından olabilir psikolojiktir, bir oyunu kafanda bu kadar güzel düşünüp umdu

226 bw yabana atılır bir monitör değildir.
    226 bw hdtvden daha iyi mi?yok daha neler

• LUTFEN YANLIS YONLENDIRMIYELIM ARKADASLARI.
  • ps3 ün bombaları işte..

hem sen 2 ay sonra çıkar hemde rezalet..nerde cell nerde blue ray
  • quote:

Orjinalden alıntı: cathedral

ps3 ün bombaları işte..

hem sen 2 ay sonra çıkar hemde rezalet..nerde cell nerde blue ray

fanboylugun alemi yok oyun kötü oldu ps3 te sen ve senin gibiler madalyamı veriyorlar??
    bu oyundaki eleştirileri port olmayan oyunlar içinde söyleyebiliyormuyuz ben aylarca bekledim bu oyunu cok kötü göründü bana...
    ama bu da CELL + rsx in başarısızLıgı değil metalgearsolid 4 te CELL+rsx te oynancak bu oyunda.. mgs4 ü için baska CPU+GPU mu gelcek boş konusmayın bu ve bunun gibi oyunların tek sorumluları yapımcılar bi yerlerini kasıp biraz daha ugrassınlar oyunlar cok daha güzel olur..

• XxXsT dostum oyun hangi konsola çıkıyor..sony ps3 e değilmi...peki ubisoft bu şekilde yaptı.sony neden izin veriyor.....ben neden ubisoft a kızayım ki ..sonucta xbox 360 da harikalar yaratıyor..........bal gibide sony ye kızıyorum.........

SONY_55 dostum sende herhalde farklı bir gezegende yaşıyosun oyun bence ps3 un kotu oyunları arasına girdi bile.başka bölümlerde farklı bu bölümde farklı mı olacak grafikler......ayrıca 226 bw lcd tv ler ile yarışacak kadar kaliteli bir monitör....

xbox 360 daki graw2 mahfeder ps3 deki........
  • vallahi ben tüplü tv de oynadım çgördüğüm en güzel oyunlardan biri çok zevkli bir oyun benim çok hoşuma gitti çıkınca alacam bu oyunu ben anlamam hdr mdrönemli olan beğenmek bence çok güzel bi oyun grafikleride çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

XxXsT dostum oyun hangi konsola çıkıyor..sony ps3 e değilmi...peki ubisoft bu şekilde yaptı.sony neden izin veriyor.....ben neden ubisoft a kızayım ki ..sonucta xbox 360 da harikalar yaratıyor..........bal gibide sony ye kızıyorum.........

SONY_55 dostum sende herhalde farklı bir gezegende yaşıyosun oyun bence ps3 un kotu oyunları arasına girdi bile.başka bölümlerde farklı bu bölümde farklı mı olacak grafikler......ayrıca 226 bw lcd tv ler ile yarışacak kadar kaliteli bir monitör....

xbox 360 daki graw2 mahfeder ps3 deki........

dostum xbox360a oyun sanırım daha kolay yapılıyor ve artık oyun yapımcıları tarafından çzöülmüş bir sistemi var sonuna kadar kullanabiliyorlar xbox360ı ki zaten xbox360 cok güçlü bir konsol ps2ü de adam gibi oyunlar görmek için biraz daha beklemek zorunda kalcaz ayrıca bence SONY nin sucu yok bu oyunlarda adamlar yaptıktan sonra mecburen cıkartcaklar izin vercekle oyun yok piyasada adam gibi

oyunların grafikleri ilk bölümde neyse son bölümde de odur ayrıca topragım

• Ya grafikler iyi işte daha ne olsun
  • cell blu-ray çözülmedi gitti bir turlu 1 sene daha surecek bu sanırım.......

xbox 360 ın kıymetini bilmek lazım........
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ufuck79

quote:

Ne alakasi var ya.LG HDTVDE denedim son derece harika grafikler var.Bu monitorler goruntu konusunda sinifta kaldi galiba. Ben 360 versiyonuda oynadim aralarinda hic bir fark goremedim.Hatta ps3 de kaplamalar daha iyi.Hem belki demoda ki level en kotu grafikli bolum.... hem diger levellerin grafiklerinin daha iyi olmayacagi ne malum.Birde dun ps3 ve 360 versiyonlarinin ayni oldugunu soyleyenler bugun niye agiz degistirdiler.Yoksa 360 in gpusu mu hizlandi bir gunde.birde sony i suclamissiniz.sanki oyunu sony yapti.Tekrardan soyluyorum hdtvde AA eksikligi goremedim.yani bi darkness gibi degil.Ve son olarak sunu soyliyim ben ps3 ve 360 versiyonu arasinda pek bir fark goremedim..............

aa eksikliği bal gibi belli , bunu görememek oyun anlayışından olabilir psikolojiktir, bir oyunu kafanda bu kadar güzel düşünüp umdu

226 bw yabana atılır bir monitör değildir.
    226 bw hdtvden daha iyi mi?yok daha neler

ben bw226 hdtv den daha iyi mi dedim ? böyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Ya grafikler iyi işte daha ne olsun

sadece oynadıgımız karakter iyi malesef gerisi boş olmus yazık ya bu kadar bekLedik şu oyunu... gel KZ2 gel mgs4 gel PES
  • Beyler alaklı değil belki ama ben formula1 oyununu projeksiyonda oynadım epson ,çok ama çok hoşuma gitti grafikler çok güzeldi fakat bimexe gittim ve sony nin hangi tv si oldunu bilmiyorum ama gayet kaliteli hd bir tv de aynı oyunu görünce inanamadım bu oyun bendeki oyun olamaz dedim graafikler aynen ps2 gibiydi nasıl olurda bu kadar fark olur anlamadım ???
  • Peki Bluray disk`te sizce oyun daha iyi olmaz mi,daha iyi grafikler olmaz mi?Sonucta bu bir demo kim bilir kac ay evvel demoyu hazirlamislardir ve internetten indirilme arada fark olur bence.Sizce?
  • Bende indirip baktım biraz sıkıldım bıraktım sarmıyo bu tarz oyunlar... baş döndürüyo sadece.

Şöyle kafa oyunlar bi gelemedi uzattıkça uzattılar erteledikçe ertediler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: insom

Peki Bluray disk`te sizce oyun daha iyi olmaz mi,daha iyi grafikler olmaz mi?Sonucta bu bir demo kim bilir kac ay evvel demoyu hazirlamislardir ve internetten indirilme arada fark olur bence.Sizce?

sanmıyorum bi fark olacagını ama oyun tam bir fyasko olcakk yaa ne kadar üzüldüm anLatamam graw1 i pc ve xbox360 da graw2 pc de oynadım yazık diyorum yazık eger dedigin gibi demo yeni hazırlanmamısta biraz değiştirmiş olabilirler.. umarım öyledir
  • Rainbow six güzeldi PS3 için...Bu oyun neden bu kadar kötü yapıldı ki?? Full oyunu görmeden karar vermeyelim bence.....
  • darkness ın demosu ile full u arasında hiçbir fark yok...demo da nasılsa full un de de aynı...

graw2 içinde aynı şekilde olacak......bundam eminim....
  • Bence oyun tam anlamıyla fiyasko arkadaşlar...
  • quote:

cell blu-ray çözülmedi gitti bir turlu 1 sene daha surecek bu sanırım.......

Dostum Xbox360'in yeni ciktigi zamanlari da biliriz, nedir bu cekememezlik?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

quote:

cell blu-ray çözülmedi gitti bir turlu 1 sene daha surecek bu sanırım.......

Dostum Xbox360'in yeni ciktigi zamanlari da biliriz, nedir bu cekememezlik?

dostum xbox 360 ın cıkış oyunlarına bir bak derim ...(kameo-pgr4-perfect dark zero-nfs most wanted)

bunların hangisinin grafikleri kotu.......

ayrıca çekememezlilik demişin.....saçmalamışın......

xbox 360 ın iyi ve kötü yanlarını eleştirirken bişey yokta....ps3 ü eleştirirken saçmalamak oluyosa ben buna yaparım....

evet artık bu bir gerçekki..şu anda ps3 e çıkan bir kaç oyun haricinde ps3 un butun oyunalrı çok kotüüü...bunu inkar eden ya oyundan anlamıyor yada hayatında oyun nedir görmemiştir...

lütfen artık eleştiri yaparken biraz daha iyi düşün öyle yaz......

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.