Şimdi Ara

## Ghost Recon Advanced WarFighter 2, PS3 [RESİMLİ inceleme] ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xbo360 ım vardı sattım şu an ps3 üm var sadece...Objektif yorumlar hemen....:1-x360 da ilk aldığım oyun bunun birincisi idi...Ve gerçekten grafik olarak olsun oynanış olarak olsun çok harikaydı....Grafikler zaman zaman bi acayip gerçekçi idi...Zaman zaman gerçek hayat gibi böyle nası desem tam next gen grafikti....Ps3 demosunu yeni oynadım cidden oynamadan önce 360 deneyimlerime dayanarak almayı düşünüyordum ama şimdi vasat bir oyunmuş gibi geliyor...Grafikler Etkileyicilikten uzak....Hatta xboxdaki birinci oyun şundan çok çok daha güzel.....Oyunun oynanabilir ve eğlencelidir tahminimce ama özenmemişler gibi geldi.Taktik severler kaçırmayacaktır kanımca...Ama ben yüksek beklentili olduğumdan orta halli bi pc ye yakın grafikler yüzünden vazgeçtim....Next gen cihazı next gen için aldım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 4 Ağustos 2007; 3:02:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax
    ....Hatta xboxdaki birinci oyun şundan çok çok daha güzel.....Oyunun oynanabilir ve eğlencelidir tahminimce

işte bende bunu diyorum ben graw1 i görünce agzım acık kalmıstı ya ne bu böle demiştim
    gerci ps3 teki graw2 içinde ne bu böle dedim ama .. anLadınız...
  • Kameo'yu bilmiyorum ama Project Gotham Racing'i oynadim ancak ben Motorstorm'u tercih ederim, tabi bu benim fiktim kimseyi baglamaz,

Perfect Dark Zero'da cok aham saham bir oyun degil ve eger fps istersen Resistance var ps3'de

Most Wanted'i next gen'de oynamadim ama gerek de yok cunku oyunu zaten biliyoruz artik her seyiyle sirf guzel grafik icin tekrar oynamaya degmez

Sunu da unutmamak lazimki xbox360 ps3'den yaklasik 1 sene once piyasadaydi ve bana sorarsaniz ps3 bu arayi 6 aya kadar kapatacak.

quote:

xbox 360 ın iyi ve kötü yanlarını eleştirirken bişey yokta....ps3 ü eleştirirken saçmalamak oluyosa ben buna yaparım....

Ben senin sacmaladigini soylemedim hatta ima bile etmedim ancak PlayStation'un uzerine cok geliyorsunuz, durun hele bi Heavenly Sword gelsin, Metal Gear gelsin Final Fantasy XIII gelsin eger onlardan sonrada hala tatmin olmazsak hep beraber yuhlariz Sony'yi ama henuz cok erken.

• quote:

PlayStation'un uzerine cok geliyorsunuz, durun hele bi Heavenly Sword gelsin, Metal Gear gelsin Final Fantasy XIII gelsin eger onlardan sonrada hala tatmin olmazsak hep beraber yuhlariz Sony'yi ama henuz cok erken

bende senin gibi düşünüyorum ps3 e zaman vermek Lazım fakat sölemiş olayım bana kalırsa heavenly sword ASLA god of war 2 deki tadı vermeyecek tek beklentim ps3 e özel cıkacak oyunlar... özelden kastım port olmadan cıkcak oyunlar..

not: kimse bana xbox fanı demesin ps3üm var ama eksikliklerini görmezden gelmek anlamsızz olur
  • ben burda PS3 u kesinlikle yerden yere vurmak için yorum yazmıyorum..gördüğümü bizzat denediğim oyunların nasıl olduğunu yazıyorum...yeri geliyor xbox 360 ın meşhur 3 kırmızı olayını sayfalarca yazdığım ve xbox 360 ıda eleştirdiğim oluyor....beni forumda herkes bilir.kesinlikle bir konsolun kotu yanlarını eleştirirken diğer konsolun kötü ynalrını saklamadım...neyse onu gördüm denedim yazdım......

evet şu anda ps3 e çıkan bir kaç oyun haricinde maalesef adam gibi grafikte oyunu yok...eğer xbox 360 gibi bir rakibi olmasaydı sony nin ozaman grafiklere hayran hayran bakacaktık..ama artık bir rakip var ..hemde gercekten çok iyi bir rakip....bunu küçümseyenler gün gelecek pişman olacak......

ps3 teki bu durum bence 1 sene kadar devam edecek ..ps3 e ozel olan mgs4- gt5-heawenly sword-god of war3-pes gibi oyunalrın grafikleri elbetteki guzel olacaktır...(e olsun artık) eger olmassa zaten PS3 un bir onemi kalmıyor...ama multi oyunlarda da iyi olması lazım.....bir PS3 kullanıcısı xbox 360 ile ortak çıkan bir oyunu guzel grafikler ile oynamak için xbox 360 mı almalı? tyabikide hayır.sony bunuda düşğnmesi lazım....

ve bu cell olayı artık yavaş yavaş çözülmesi gerek.......

• ya yapımcı firmanın tembelliği işte başka bir şey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ya yapımcı firmanın tembelliği işte başka bir şey değil

evet suc sony de değil bence tamamen yapımcıLarın ugrasmaması sony yapımı oyunları gördük resistance genji...
  • ya yapmayın arkadaşlar ubisoft ta istemezmi xbox 360 dan daha güzel olsun grafikler...sony ps3 un tam anlamıyla nasıl olduğunu firmalara herhalde anlatamadı....cell olayı çözülemedi yani...yapımca firma niye kendini zor duruma düşürsün.....ubisoft un nasıl bir firma olduğunu biliyoruz.....

sorun ps3 te......sony kendi oyunalrının grafiklerini iyi yapıyor....ama kendi dışındaki firmaların oyunları kötü.....sony yardımcı olmalı bu konuda.......kendisine zarar veriyor bu durum......yapımca firmaya değil......

EA gibi firma xbox 360 da harikalar yaratıyor.....ama PS3 de_______.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 4 Ağustos 2007; 3:48:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

sölemiş olayım bana kalırsa heavenly sword ASLA god of war 2 deki tadı vermeyecek

God Of War neymis yaw Devil May Cry daha guzel bence zaten oyun bence tamamen DMC kokuyor sadece biraz daha basitlestirilmis hali(bu arada sen GOW2 demissin ama ben sadece 1.yi oynadim ve yasadigim tecrube bana 2.si icin 59€ vermeye degmez dedi, platinum'a dussun bakariz)ancak oyun senaryo ve arafilmler konusunda oldukca basarili buna sanirim kimse birsey diyemez.

Ben Metal Gear Solid 4 hakkinda cok heyecanlaniyorum ya! Snake next-gen'e geliyor yahu boru mu?!euhehehe

Neyse yaw konuyu saptirdik, nedir efenim Ghost Recon..... evet

• Bu dağlı bölüm o kadar iyi görünmüyor zaten. Şehirli ve Helikopterli bölümleri görmeyin küçük dilinizi yutarsınız.
    Bence bu oyunu alın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

ben burda PS3 u kesinlikle yerden yere vurmak için yorum yazmıyorum..gördüğümü bizzat denediğim oyunların nasıl olduğunu yazıyorum...yeri geliyor xbox 360 ın meşhur 3 kırmızı olayını sayfalarca yazdığım ve xbox 360 ıda eleştirdiğim oluyor....beni forumda herkes bilir.kesinlikle bir konsolun kotu yanlarını eleştirirken diğer konsolun kötü ynalrını saklamadım...neyse onu gördüm denedim yazdım......

evet şu anda ps3 e çıkan bir kaç oyun haricinde maalesef adam gibi grafikte oyunu yok...eğer xbox 360 gibi bir rakibi olmasaydı sony nin ozaman grafiklere hayran hayran bakacaktık..ama artık bir rakip var ..hemde gercekten çok iyi bir rakip....bunu küçümseyenler gün gelecek pişman olacak......

ps3 teki bu durum bence 1 sene kadar devam edecek ..ps3 e ozel olan mgs4- gt5-heawenly sword-god of war3-pes gibi oyunalrın grafikleri elbetteki guzel olacaktır...(e olsun artık) eger olmassa zaten PS3 un bir onemi kalmıyor...ama multi oyunlarda da iyi olması lazım.....bir PS3 kullanıcısı xbox 360 ile ortak çıkan bir oyunu guzel grafikler ile oynamak için xbox 360 mı almalı? tyabikide hayır.sony bunuda düşğnmesi lazım....

ve bu cell olayı artık yavaş yavaş çözülmesi gerek.......

Tüm Bunların sebebini CELL'e değil, insanları zorlayan G70 Nvidia'lardan pek de farklı olmayan RSX'tir. Onun söküklerini yapımcılar CELL ile yamamak zorunda değiller. CELL'i öğrenmek zorunda da değiller. Sony adam gibi bir GPU koysaydı böyle olmazdı. Ge Force 7XXX teknolojisi kullanan bir GPU bu ps3 sisteminin yanında o kadar sönük kalıyor ki anlatamam. Cell'den elbet bi şekilde verim alırsınız. Normal işlemci gibi bile kullansanız baya güç verir.
    RSX değil de onun yerinde Xenos olsaydı PS3 grafiklerde rakip tanımazdı. Çünki Xenos bir DX10 ayarı gpu sayılır. DX10 GPU'lardan iki farkı var: 1) 10MB edram gibi ayriyeten gücü var. 2) Shaderları malesef SM4 değil. Fakat buna rağmen paylaşımlı shader havuzu kullandığından büyük avantajı var.
    Tabiki shaderlara köklememizi kolaylaştıran bir sistem olduğu için RSX'deki gibi yapımcılar Shader kontenjanını doldurmak için çabalamak zorunda kalmıyorlar.

• Bana sorarsanız bu oyunu alacağınıza Rainbow Six: Vegas'ı alın. Ghost Recon bi süre sonra sıkıyo
  • şu tartışmalara bir son verin beyler ,

burda sony'i felan tartışmıyoruz , birde hangi monitöre takarsanız takın bundan pek fazla bir grafik farkı olacağını zannetmiyorum.Belki bir fark olur ama abartılı bir fark olmaz.
  • Desenize PS3 bu oyunu kaldıramadıBen bu oyunun emosunu indirmek istemiyorum ama öyle yorumlar var ki saki 360'daki ile PS3'deki çok farklı yapımlar.Eğer demoyu indirme fırsatım olursa daha sağlıklı yorum yaabilirim ama sizin yorumlardan anladığım yukarda ki ilk cümlem.
  • ne denirse densin ben gidip bu oyunu alacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

ne denirse densin ben gidip bu oyunu alacağım.

zaten en iyisi budur , ben dergilerin yada sitelerin incelemelerine pek güvenmiyorum, oyunu alır kendim oynar denerim benim yaptığım kişisel bir incelemedir.
  • yani, ben buradaki yorumlara bakarsam oyun oynayamam. darkness, Ninja Gaiden,GRAW2 hepsini alıp oynayacağım ve hiçbir yorum bunu değiştiremez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibolution

yani, ben buradaki yorumlara bakarsam oyun oynayamam. darkness, Ninja Gaiden,GRAW2 hepsini alıp oynayacağım ve hiçbir yorum bunu değiştiremez.

benimde anlatmaya çalıştığım bu zaten , en iyisi kendin alıp görmek.
  • bence yinede güsel ama daha ii kesinnn
  • Takıntılı lafları bir yana bırakmak lazım G70 serisi ekran kartım var. Aynı oyunları pc de ve ps3 de denedigim oldu. PC de full detayda göremedigim grafikler PS3 te oluyor ve bildiginiz gibi 1080p gibi bir çözünürlükte(Bu cell etkeni olur, o etken olur neyse onlar bir yana). RSX, Xboxa göre zayıf denilebilmesi kesin fakat abartılacak kadar bir zayıflıgı olmayan bir grafik çipi ki bazı unsurlarda ise önde. Suanki tabloda PS3 asla PS2 kadar uzun ömürlü olmayacak gibi gözüküyor. PS2 ilk çıktıgında kaç sene PC ile yarıştırdı kendisini. PS3 ise daha çıkmasından 1 sene geçmeden grafik çipinin zayıflıklarından bahsediliyor. Bu tartışmalar çok erken çıktı. Ama çogu gerçekleri yansıtıyor.

Sanırım PS3'ün çıkış süresinin hep ertelenmesi bu olayın sebebi gibi. Herkes diyorki PS3 tam gücünü yansıtamadı vs.., bana kalırsa suanki oyunlarda bile olsun ps3 gücünü yansıtmaya çalışıyor(alet zamanında piyasaya sürülseydi en azından o döneme göre daha büyük bir fark yaratırdı). Fakat Sony nin oyunlarda destek olmasını planladıgı Cell işlemcide pek çözülemedi. Çözülsede aman aman bir fark olacagını sanmıyorum(ama etki yaratacagı kesin), yani şahsi fikrim olarak MGS, GTA4, Killzone2, Resident Evil 5, Fifa 08 gibi oyunların çıkışı PS3 ün gücü hakkında bize iyi yada kötü bize fikir verecek, grafik kapasitesinin bu oyunlardan sonra farklı bir şekilde artmasını beklemiyorum.

GRAW'a da gelirsek suan demosunu indiriyorum, oyun tatmin edici düzeyde ama grafikler daha iyi olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 4 Ağustos 2007; 12:06:17 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.