Yarbay
27 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar dün Red Faction : Guerilla oynarken ps3'üm birden takıldı ve kendi kendine kapandı...Malesef artık açılmıyor ve sarı ışık hatası veriyor...En kötü yanı da garantili olan ps3'ümün garantisi 5 gün önce bitti ve benden şu an tamir için 260 € + kdv istiyorlar...(servis)
Ben de bu konuyu boşu boşuna açmayarak sizi bilgilendirmek istedim...Benden size tavsiye sakın ps3'ünüzü nemin ve sıcağın olduğu yerde sakın kullanmayın ; çünkü benim ps3'te yüksek ihtimalle nemden gitti.Zaten İstanbul'da oturuyorum hava çok nemli ve sıcak.Mümkünse klimalı havada kullanın...Ayrıca malum psn açamayacağım, psn arkadaşlarım beni bu sürede silmezse sevinirim
Ya çok üzgünüm arkadaşlar lütfen yardım edin...Daha 3 ay önce xbox 3 kırmızı verdi şimdide fifa 08 oynarken disc operating.... falan dedi makinenin blurayi bozuldu.Bir şey yapın yardım edin düzeltilemez mi garantiye vermek istemiyorum...Bir de budd nickli arkadaş ne kadar sürede garantiden geldi acil cevap yazın lütfen bu arada size söylüyorum lütfen fifa oynamayın
arkadaşlar şu an oyun olarak gt hd ve motorstorm demo var bir de cod3 var.cod3 online da 3 5 kere dondu gt hdde de 2 kere sizce ne yapmalıyım yazılımsal olabilir mi çünkü motorstormda daha donma yapmadı yoksa hemen servise mi gotureyim

şimdiden teşekkürler
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.281
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 10.339 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.