Şimdi Ara

Getir firmasi tarafindan dolandirildim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
6.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Kargocular tarafından kolaylıkla bulunan bir adres varken, yanında açıklama kısmına açık açık tarifini de yapmışken her zaman değil ama arada arayan kuryeler oluyor yemek getiren. Açıkçası ben bunun imha adı altında kendine kalması amacıyla art niyetli yapıldığını düşünüyorum, diğerleri bulabiliyor da bir sen mi bulamıyorsun adresi derler adama.

    Konu sahibine gelince çok üzüldüm bildiğiniz nitelikli dolandırıcılık umarım paranızı da geri alabilirsiniz. Firmanın pişkinliği de ayrı bir olay zaten özür dileyip telafi etmek yerine sizin siparişi şuanda yiyorlardır ne demek yahu?Getir firmasi tarafindan dolandirildim 

    Kokoreç söylemiştik annemle kendimize birer tane, birisi sucuk ekmek geldi telefonda söyleyince özür dileriz karışıklık oldu deyip kapattı ne aradaki farkı verdi ne bir şey üstelik evimize de 5 dakika mesafe yoktur, yemeksepeti üzerinden aldığım için kupon kullanmıştım.

    Ekleme : Daha 15 gün önce haberlere konu oldu, yanlış gelen siparişler özellikle içeceklerde yapıyorlar bunları ice tea sipariş ediyor müşteri onun yerine yanlışlıkla ayran sipariş ediyor sonra özür dileriz diyorlar fakat ice tea ile ayranın arasındaki farkı iade etmiyorlar. Bunun gibi bir çok örnek mevcut ve bu gibi durumlarda paranın tamamını isteme hakkımız olduğunu, THH'ye başvurmak gerektiğini söylüyordu yetkili.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 24 Eylül 2023; 14:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • böyle bir olay başımdan geçti. Yemeksepeti üzerinden sipariş verdim. Kurye gidip başkasına teslim etmiş (parası internetten ödendiği için kurye rahat) . 2 gün boyunca aradım Yemeksepetini yazmadığım yer kalmadı. Her yere şikayet ettim. 1 Hafta sonra tekrar aradım. Sırf uğraştırmak için en sonunda pes ettiler para iadesi yaptılar. Sipariş verdiğim lokantayı da aradım onlarda teslim ettik deyip başka bişey demediler. Sonunda parayı aldım ama uğraştırdılar.

  • Yemek sepetiyle alakalı çok yakın arkadaşım böyle bir durumu bana anlattı. Ürün yanlış gönderilmiş, bu da geri göndermiş , yine yanlış gelmiş ve yine geri gönderilmiş.

    En sonra geri giden için para iadesi yapılmayınca Tüketici hakem hekeyetine başvurmuş .


    Durum: 3 ay sonra; verilen hizmetin teslim edildiğine dair döküman/belge ıspatı bulunmadığından ücret iadesine karar verilmiş. Aynı gün ücret geri yattı .

    340 tl geldi , öğrendilk ki aynı gıda ürünü 460 olmuş şimdi


    Şimdi size bu yemek sektöründeki açığı söylüyorum : siparişi verin, teslim alın ve yiyin!

    Sonra tüketici mahkemesine verin . Yemeğimiz teslim edilmedi!

    Bu konuda teslim edildiğine dair belge sunamayacakları için kaybecekler.

    Etik olmayan bu yöntemi size karşı bir haksızlık hissederseniz ,kullanın!Getir firmasi tarafindan dolandirildim 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celikpena -- 24 Eylül 2023; 15:33:45 >




  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

    Sorun olabilir özellikle de çalışanlar sebebiyle. Hemen tanımadığımız birilerinin ağır suçlamalara maruz kalabileceği girişimlere taraf olmayalım. Çalışanın hatalı sipriş işleminden dolayı yetkili neden dolandırıcı olsun? Hem de nitelikli dolandırıcılık ?


    SOnuçta bu tip firmalar birçok insan için ilaçtır.

  • Şu anki mobil uygulamalar içindeki bence en rezalet uygulama getirdir,

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siparişin "imha" edilmesi çok saçmaymış. Kişiye özel bir ürün değil. Fabrikasyon tabaklarda ağzı kapalı ürünler. Yolda soğuk zinciri kırıldı falan diyebilirler ancak ama o da bizim sorunumuz değil, uygun donanımla soğukluğunu kaybetmeden getirsin.


    Bu gibi durumlar yemek firmalarının düşünemediği / yürütemediği senaryolara giriyor. Böyle bir durumda müşterinin ve satıcının mağdur olmaması için gerekli düzenlemeyi yapıyor olması lazım. Sonuçta aldığı aracılık hizmetine bu gibi durumları yönetmek de dahil.

  • yemek siparişlerinde online ödeme yapmayın, mutlaka kapıda ödeme seçin ki gelmezse sadece aç kalırsınız.

  • Yıl olmuş 2023, hala getir kullanan var mı Getir firmasi tarafindan dolandirildim 

  • Desaster D kullanıcısına yanıt

    Ulan ahahahahashdaldjasldşjasd,

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Devlet resmen girişimcinin çalışanın gırtlağına çöküyor. Sen dürüst vatandaş olup vergi gelir gösterdikçe daha çok zarara uğruyorsun şaka gibi sistem. Vergi verme ahlâkı olmayan milletin vergi kaçırmasını daha çok teşvik eden bir sistem. Gelir vergisi konusunda devlet yani hükümet işin bokunu çıkarıyor gerçekten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Eylül 2023; 0:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen akşam işten eve döndüğümde üçüncü kat merdivenin tam ortasında bunu buldum :)
    Getir firmasi tarafindan dolandirildim
    Ne isim var ne adres.Sahibini az çok tahmin ediyordum,kendisine de teslim edildi,ama bu paket nasıl bir iletişimsizlikle apartmanın orta yerine bırakılmış onu tahmin edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilas28 -- 25 Eylül 2023; 1:6:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hellkatze H kullanıcısına yanıt

    Benim burada takıldığım Kargocular geldiği zaman beni bulamazsa komşuya felan birisini bulup teslim ediyor.Ptt muhtara bırakıyor.En kötü şubeye gidip alabiliyorsun.Evde bulamadıysa komşuya bırak komşu sevaplansın veya kapıya as , kapının önüne bırak en azından ürün çöpe girmesin kurye yemiştir ne demek bu ne saçmalık parasını verdiğim ürünü ne akla hizmet covid zamanında bütün yemek siparişlerimi kapıya asıyordu kuryeler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tıkla gelsin benzeri yerler yüzünden tövbe ettim artık. Hangi uygulamada kapıda ödeme seçeeği varsa o daha cazip :/

  • hellkatze H kullanıcısına yanıt

    Telefon araması meselesi doğru olabilir. Çünkü trendyol üzerinden arkadaşa bir şey göndereceğim için benim hesabıma onun telefon numarasını kaydetmiştim. Daha sonra hem cep telefonumdan hem de sitesinden bu numarayı değiştirdim ama ne zaman bir sipariş versem arkadaşa onay mesajı gidiyordu, şu kadar liralık şu siparişinizin şifresi şudur diye.

  • Biraz "çıkıntı" bir mesaj olacak ama, kötürüm değilseniz öyle getir götür tarzı şeyleri kullanmayın kardeşim.
    Son 2 yılda motosiklet sayısında patlama yaşandı resmen.
    Trafikte her yerden önüme fırladıkları yetmiyormuş gibi, akşam da gecenin 1’ine kadar sokaktan vızır vızır geçip insanı uyutmuyorlar.

    Gecenin 1'inde kim sipariş veriyorsa, boğazında kalsın.

    İşkence bitti mi? Hayır.

    Sabah kalkıyorum, bir kurye motoru arabamın önüne sıfır park etmiş, diğeri arkasına sıfır.
    Gece geç saate kadar çalıştıkları için, gündüz geç saate kadar uyuyorlar. Ben aracımı nasıl çıkartacağım?

    O yüzden bir zahmet yemeğinizi kendiniz gidip alın ki şu getir götür saçmalıkları artık bir son bulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek kapıda kredi kartı ile ödemekden şaşmayacan.

  • Getirden dondurulmuş pizza aldım pizzayı açtıktan sonra bozulmuş olduğunu gördüm.Müşteri temsilcisine söyledim fakat açtığım için iade olmuyormuş ne kadar aptalca bişey bidaha hayatta almadım.

  • Desaster D kullanıcısına yanıt

    seriyi izlemeyenler anlayamamıştır muhtemelen... Getir firmasi tarafindan dolandirildim 


    biraz daha açıklayıcı ekleseniz iyi olurdu aslında... mesela (recep ivedik 2) gibi...Getir firmasi tarafindan dolandirildim 

  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

    bu kadar malzemeyi yalnızca 183,75TL'ye satın almayı nasıl başarmış, ben onu merak ettim asıl... Getir firmasi tarafindan dolandirildim 

  • srkn kullanıcısına yanıt
    Başlığı ilk okuyunca aklıma bu gelmişti.

    Kopernik Pizza.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.