Evde Burma Kadayıs Denemesi -2- (Konu 10)
Toplam maliyet 700 ₺ geçmez 1.5 kg civarı geldi ilk yaptığıma göre lezzet çok çok daha iyiydi tek sıkıntı biraz kalın oldu onunda nedeni kadayıfı aldığım yerin kadayıfı kalınmış bir dahakine daha dikkat edeceğim koçak baklavanın kadayıfından daha lezzetli idi nedeni 1 sınıf sade yağ 1 sınıf kuş boku fıstık ve fazlaca kullanmaktan dolayı...
Koçak baklavada şu an 1 kg burma kadayıf 1100 ₺ civarı...
Evde Sac Kavurma Denemesi -9-
700 Gr et ile toplam maliyet 600 ₺ civarı 3 kişi tıka basa doyar dışarıda yenilse ölüsü kişi başı en az 350 ₺ dir.
Bu konuda bilgim yok nasıl oluşturup kullanacağım bunu acaba ?
Chrome Her Açtığımda Anti Virüs Uyarı Veriyor
Hem iş yerimde hemde evdeki pc yi ilk açtığımda chrome ye girince antivirüs uyarı veriyor chrome herhangi bir siteye yönlendirme yapmıyor ama sürekli bu uyarıyı alıyorum... Nasıl çözerim bu sorunu ?
Evet tam 10 ay sonrasına randevu alabildim daha önce gitmiştim vizem süresi doldu pandemide dolunca bende başvurmadım yoksa randevusuz yenileniyordu şaka gibi ama en erken 10 sonrasına randevu veriyorlar...
Adliyede Şeriat İsteyen Güruh
Tehlike çok büyük dostlar gidişat hiç iyi değil...
Evde Kaymak Denemesi -8-
Tad lezet 10 numara 5 kg jersey sütünden denedim ilk denemem di bu, takriben 300 gr kadar kaymak aldım ama daha fazla almam gerekirdi tadını fazla merak ettiğim için erken hasat ettim... Az olmasını ona bağlıyorum...
Sahibinden.com domaini başka firma satın aldı
Sabah denedim giremedim biraz araştırınca burayı buldum :)
1000 Mb Bağlantı Aldım Ama 300 Mb Görmüyorum
Merhaba arkadaşlar 500 mb superonline kullanıyordum onda kablosuzda 300-400 mb görüyordum pek sıkıntı yapmıyordum bağlantı hızımı 1000 mb yaptım bu sefer 200-300 mb geçemiyorum servisi aradım geldiler kablosuzda bu hız aralığı normal dediler dizüstü ile test ettiler 922 mb gördüler bu aşamada ne yapabilirim acaba ?
Maliyet 500 ₺ civarı 3000 gr geldi tepsi kg maliliyeti 160 ₺ civarı tad lezzet neredeyse koçak ve çelebioğluna yakın 10 üzerinden 8...
Kg fiyatı dediğim baklavacılarda 740 ₺ dir...
https://www.kocakbaklava.com.tr/tr/havuc-dilimi-2-kg-lik-tepsi-20-dilim-fiyata-tepsi-bedeli-dahildir
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar
Bana tepeden bakarsanız bir aptaL görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşımdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. |
Bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşımdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.624
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 27.687 (Bu ay: 488)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 384 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic