Evde Antep Peynirli Künefe Denemesi -6-
4 kişilik künefe Maliyet 200 ₺ bile değil aynı tatlı dışarda alınsa ölüsü 400 ₺
Tat lezzet dışardakilerden daha iyi abartısız...

Merhaba arkadaşlar az önce kredi kartı ekstram geldi alt tarafa böyle bir madde eklemişler diğer bankalarda durumlar nasıl sizin dikkatinizi çekti mi ?

Evde Naneli Limonata Denemesi -5-
Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince arada bir şeyler deniyorum bu yaptıklarım eski denemelerim, yeni yaptığımda maliyet ve tat bilgilerinide ekleyeceğim.
Evde Naneli Limonata Denemesi
Maliyet 30 ? bile değil
Bunu içtikten sonra satılan hiç bir limonata limonata hissiyatı vermiyor,

Metal Slug: Awakening Üzerine
Merhaba arkadaşlar metal slug: Awakening çıkmış hem iOS hem Android'e ama ülkemizde yok bu konu hakkında bilginiz var mı ülkemize gelir miş PS5 sürümü gelir mi?

Evde Fıstıklı Baklava Denemesi -4-
Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince arada bir şeyler deniyorum bu yaptıklarım eski denemelerim, yeni yaptığımda maliyet ve tat bilgilerinide ekleyeceğim.
Evde fıstıklı baklava yapımı,

Evde Küşleme Kebap Denemesi -3-
Evde küşleme yapımı.

Evde Ağızlı Çevizli Düz Künefe Denemesi -2-
Merhaba arkadaşlar elimden geldiğince arada bir şeyler deniyorum bu yaptıklarım eski denemelerim yeni yaptığımda maliyet ve tat bilgilerinide ekleyeceğim.
Ağızlı cevizli künefe yapımı, ağızın ne olduğunu google bakmadan bilenler yazsın, :)

Evde Burma Kadayıf Denemesi -1-
İlk kez denediğim burma kadayıf yapımı...
Bundan sonra evde yaptığım tatlı yemek vb şeylerin yapımını atacağım buraya,

Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarın mağazasından telefon aldım aldığım telefon 3 gün sonra kendi web sitesinde 4 bin TL daha düşük satmaya başlamış vatan bilgisayarı aradım telefonu iade edeyim web den alayım dedim kabul etmediler. Bu durumda nasıl bir yol izliye bilirim tüketici hakem heyetine başvuruda bulunsam sonuç çıkar mı aradaki fiyat farkını istesem...
İşlemcim i7 4790 şimdiki kullandığım soğutucu pek randımanlı değil yeni bir soğutucu almak istiyorum ne önerirsiniz arkadaşlar,
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar
Bana tepeden bakarsanız bir aptaL görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşımdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. |
Bana aşağıdan bakarsanız tanrınızı görürsünüz. Bana tam karşımdan bakarsanız kendinizi görürsünüz. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.344
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 18.664 (Bu ay: 1.141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 170 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic