benzer bir olay benim de başıma geldi. Her zaman istediğim adrese istedim. Süper zekalı kurye adresi bulamamış, aramış ulaşamamış telefona. Sipariş iptal oldu. Paramı da vermediler. |
Getir firmasi tarafindan dolandirildim (4. sayfa)

-
-
bunu cok yapmaya başlamışlar. getir den bişey sipariş etmeyin arkadaşlar. kargolarınızı yemeklerinizi kuryeler patlatıyor artık.
-
Başka arkadaş önerdi mi bilmiyorum ama bir çözüm öneriisi de şöyle olabilir;
Kapıda ödeme olarak bir sipariş daha verirsiniz. Geldiklerinde ödeme yapacakmış gibi ürünü alın kapaiyi kapatın. Bunu farklı numara ve adresle yalmaniz lazım ve kavga vs gibi olaylara hazır olmanız lazım. Bunların maalesef tek anladıklari dil bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekonomi kötüleştikçe böyle olayları sosyal medyada çok görür oldum. artık aracı firmalar telafi yapmıyor ve kuryelerin karnı doyuyor.
-
www.turkiye.gov.tr
Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemihttps://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi -
Kendisi vardiyalı çalışıyor. denk gelirsem, evde iken o paketi nasıl teslim alamadığını, bir de bu kadar malzemeyi bu fiyata nasıl aldığını sorarım. Aslında sağ omuzumdaki galip gelmeseydi malzemeyi rüyasında görürdü.
-
Kuryeler kurumsal yerlerin paketlerini patlatıyor. Esnafın pakedini patlatırsan sorun çıkar. Çünkü iptal olursa geri getir diyorlar.
-
Guncelleme 1:
Cimer'e sikayet etmistim. Tuketici hakem hayetine basvurunuz diye yanit gelmis.
Tuketici hakem hayetine de basvurmustum zaten, yanit bekliyorum. Banka kredi karti harcama itirazi da degerlendirilme surecinde devam ediyor.
-
Kuryeler sistemin bugını bulmuş, teslim edilemedi diyip habire bedava tatlı yiyor galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 3 Ekim 2023; 15:10:49 > -
Arkadaslar son durumu yaziyorum.
30 Ocak 2024 tarihinde Tuketici Hakem Heyetinden lehime karar cikmisti fakat hala eve tebligat gelmedi. Karar dosyasini online goruyorum belki eve artik tebligat yapmiyorlar mi acaba? Her neyse zaten biraz arastirdigimda bu konuyu icra takibini en saglikli olarak bir avukat ile baslatilmasi gerektigi cunku yanlis bir kelime vs. kullanildiginda karsi tarafin avukati sizden istetebiliyormus mahkeme masraflarini diye okudum. Zaten 244TL lik harcama icin avukatla ugrasmayacaktim.
O sebeple bankanin harcama itirazinin sonuclanmasini bekledim. 173 gunde sonuclandi. Dun kredi karti bakiyeme yatmis tutar. Bir daha kapida odeme yoksa bulasmam boyle seylere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B433DA15 -- 13 Mart 2024; 11:18:1 >
-
Öncelikle geçmiş olsun. Getir teknik olarak gelişmemiş bir uygulama. Kurumsal ama çok açıkları var. Telefon onay koduna dayalı bir giriş sistemleri var ki, telefonunuza gelecek onay kodunu gören üçüncü tarafların hesabınıza kartlarınızı görmesi an meselesi. Güvenliklerini geliştirmeleri, daha profesyonel bir altyapı geliştirmeleri gerekiyor.
-
Mağduriyetiniz giderilmemiş -6 ay önceki paranın değeriyle bugünkü bir değil- ama yine de paranızı geri almanıza sevindim
Bu yemek siteleri ile yaşadığım sorunlar yüzünden direkt restaurantı arayıp sipariş veriyorum. Örneğin, GetirYemek'ten akşam 8'de pizza söyledim, 21:30'da arıyorum hala gelmedi diye. Restauranta ulaşılamadı vs. 22:00'de aradım, efendim restaurant kapanmış görünüyor. Eee ben 2 saat boşuna mı bekledim? Yetkili birimimiz sizi arayacak... Sonra küfrün adı günah oluyor. TrendyolYemek daha da beter. Adamlar kuryemiz yok diye siparişi iptal ediyor. Arkadaş madem kuryen yok beni neden birbuçuk saat bekletiyorsun!
YemekSepeti gene en iyisiydi ama bu kurye olayını ellerinde aldıklarından beri onlarda artık sıktı. Geçen tatlı siparişi verdim, getiremediler. Dükkan sahibi sağolsun arayıp "Abi, senin ev benim yolumun üstündeymiş, istersen ben getireyim" dedi. Bir sonraki gün bir baktım siparişim iptal edilmiş. Restaurantı arayıp parayı havale ettim. Ben dikkat etmesem, restaurant sahibi kontrol etmese bedavan yiyip durduk yere günaha girecektik.
-
Hocam haklisin simdi baktim 120 lira olmus tatlilar. 3 tanesi 360 TL yapiyor bugun siparis versem. Bu 6 ayda benden 244TL alip rehinde tuttular tabi para eridi. Ama iste hizli cozume kovusan bir yaptirim yok maalesef. Tuketici Hakem Heyeti de 4 ayi gecince cevap verdi. Ugrasmayan binlerce kisi vardir bu gibi durumlarda. 3 benden 2 senden diye firmalarinin yanina kar kaliyor.
-
Bankanın harcamaya itiraz sonucunun bu denli geç sonuçlanmış olması oldukça olumsuz bir durum. Geçmiş olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X