Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.710
Cevap
722
Favori
878.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
36 oy
Giriş
    Ben fakir de yaşadığım hayal kırıklığı sonrası vaz geçtim, kg-79 kullanıyorum, her türlü kahve modifikasyon sonrası mümkün çok ta memnunum
  • Tchibo Pure kahve makinesi şuanda indirime girmiş daha önceden almayı düşünüyordum ama kapsül işi maliyetli filan olur diye vazgeçmiştim. Bu makineyi alıp kapsül ile kahve içmek çok mu maliyetli olur? 96 Kapsül alınca tanesi 75Kuruşa filan denk geliyori daha önceden Starbuckstan çekirdek çektirip French Press'te yapıyordum.

Orijinalden alıntı: barahirr

arkadaşlarwww.bonarrikahve.com tarzında başka hangi sitelerden öğütülmüş kahve satın alabiliriz.
    Bonarri de istediğim kahveler malesef stokta gözükmüyor.

bu siteden önerdiğiniz kahve var mı?
    Sansa Clip
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Küçük boy kağıt ya da köpük bardak denenebilir belki

Doğru, köpük ya da karton bardak biraz modifikasyonla içine yerleştirilebilir.

Geçenlerde de bir arkadaştan karton bardakların plastikten daha tehlikeli olduğunu, en kötü malzemeden üretildiğini filan duyunca şaşırmıştım.
    http://www.zararlari.org/kagit-bardagin-zararlari/

Hocam zararlı ama plastik kadar değil demiş en sonunda.
    quote:

Plastik bardakların zararları: Plastik bardaklarda kağıt bardaklarla aynı özelliklere sahipler. Fakat plastik bardakta çay içmenin zararları, 50-100 arası farklı kanserojen madde ortaya çıkarmakta ve kağıt bardaklara kıyasla kanser olma riskinizi 150 kat arttırmaktadır.

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    benim öğütücüm bu. kabı kolayca çıkıyor ve yıkanıyor.

teknosa'da çok ucuz

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

• Atmosphere kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerlendireceğim. :)

DELONGHİ BCO264 KOMBİ ESPRESSO VE FİLTRE KAHVE MAKİNESİ makinayı kullanan var ?

Filtre kahve makinam vardı, americano'yu sevdiğimden bir ihtiyaç duydum.Teknosada indirimde gördüm ve bir adet sipariş verdim.

• blank42 kullanıcısına yanıt
    moka pot denediz mi hiç ?

tam verimi olmayan giriş seviyesi espresso makineleri (piyasada satılan makinelerin yüzde 90'ı ) pişmanlıktır.

aynı makinenin sadece espresso kısmı olanı vardı bende. bir yere kadar uğraşması zevkli ama kapladığı alan, uğraşmak vs derken çok zor oluyor.
    Zorluğuna katlanmak bir yana, asıl mesele aldığınız kahvenin tam hakkını veremiyor olması benim canımı sıkıyordu.

70 TL 'ye bialetti 'den bir moka pot almak çok daha işimi gördü benim..

tabi, elektirikli makineye göre kaybettiğim şeyde, sıcak köpürtülmüş süt yada su oldu. O da zaten sütlü kahve tüketmiyorsanız dert değil..

youtube 'den moka pot yazıp bakarsanız belki bir fikir edinirsiniz..

• Arkadaşlar, kahve üzerine yada hayatın içinden minik şeyler paylaştığım bir youtube kanalım var. Bakmak isterseniz diye linki buraya bırakıyorum..

En son, evde pratik kahve yapmak üzerine bir video yükledim. Devamı gelecek..

youtube ahmethamdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 27 Ağustos 2016; 13:43:01 >

Edit: kahveyi denedim harika tad ve koku aldım. Tencerede kahveden soğumuştum.

Bu mesaja eklenen görseller:

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 27 Ağustos 2016; 19:28:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finca Beatriz deneyen oldu mu hiç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Çok güzel gözüküyorlar.Fırının modunu ve derecesini söyleyebilir misiniz? Bir de kavrulma sırasında karıştırdınız mı?
    Hayır hiç karıştırmadım koydum ve çıkarttım o kadar. patates kızartma programına göre yaptım 210-220 derece civarıydı. bosch ankastre fırın var sadece bunu değil herşeyi güzel yapıyor. biz de şaşırıyoruz. heryerini çok kısa s
    sürede eşit ve çok lezzetli pişiriyor. kahveyi deneyeyim dedim bir de mükemmel oldu. hem de tencerede çevirme yakma homojen olmama derdi bitti. beni büyük bir zahmetten kurtardı. kahvenin tadı ve kokusuna inanamıyorum şu an :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 27 Ağustos 2016; 23:09:29 >
    Bu hesap artık kullanım dışıdır.
  • StillB0rN S kullanıcısına yanıt
    Yok açık değildi alt üst ısıtma açıktı. üçüncü sıraya universal tavayı koydum içine pişirme kağıdını koyup çekirdekleri döktüm. ama dediğim gibi her fırın bu şekilde pişirmeyebilir. Fırınla alakalı.
    Bu hesap artık kullanım dışıdır.
  • kahkehkah K kullanıcısına yanıt
    Biraz daha fazla ödemeyi göze alırsanız şu tarz çözümler var:
    www.oneworldshop.net
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • arasira kullanıcısına yanıt
    Bende de bosch ankastre firin var. Sizdeki digital sanirim patates ayari vs olsuguna gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 27 Ağustos 2016; 23:31:44 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.