S

Binbaşı
03 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 65 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar monitör dahil yeğenim için bir pc toplamak istiyoruz. Yeni sistemlere bayağı uzak kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim tercihen hepsiburada olabilir bütün sistem. İyi forumlar.
Merhabalar. Basliktaki tv var hotbird kurulumunu nasil yapacagimla ilgili yaedimci olacak var mi ? Simdiden tesekkur ederim..
Silinebilir
Merhabalar.Laptop win7den win 8.1 e yükseltti.Temiz format atmak istiyorum yalnız key işini nasıl yapacağım yardımcı olacak var mı ? Şuanki keyi alıp temiz kurduktan sonra mı yapacağız şimdiden teşekkürler..
Başlıkta belirttiğim gibi chrome simge durumundan büyük ekrana aldığım zaman siyahlıklar çıkıyor neden kaynaklanıyordur acaba ?

Ekrandaki siyahlıklar
Merhabalar ekran kartı masaüstüdeyken %95 gibi bir yük gösteriyor.driver ı yeniden yükledim vs değişen birşey olmadı.Overdrive dan fanı kısmaya çalııyorum vs hiç bir şeye yaramadı kafasına göre çalışıyor. neden olabilir acaba?
 Sapphire hd7850 %95 yükte??
Acaba başlıktaki kartı bulabileceğim biryer var mı ?
Merhabalar.Samsung 226bw modelini kullanıyorum son zamanlarva pc yi ilk açtığımda yada gece açık bırakıp sabah baktığımda monitorun ekranı gelip gidiyor hızlı bir şekilde strobe gibi oluyor dvi kablosunu çıkardım kabloyu kontrol et yazısında bile ekran gidip geliyor devamlı sonradan düzeliyor ama 5 dakka kadar sonra.sebebi ne olabilir.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar.Daha öncehttp://resim.donanimhaber.com/m_62047448/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62086714 konusunu açmıştım.Mavi ekran sornunu çözmeye çalşırken pc iyice kafayı yemişti ve sonunda ekrana görüntü gelmemeye başladı.bende ramleri söktüm tek tek denedim ilk slotta da aynı sorun oldu 2. slota taktım ekrana görüntü aldım pc açıldı nprmal şekilde.Mavi ekran hatasıda çözüldü aynı zamanda 2-3 gün kullandım bu şekilde.sonra dedim diğer ramide takayım.Taktım açıldı sonraa tekrar mavi ekran aldım.Şuan tek ram takılı.Acaba soruın ramlerin dual çalışması gibi birşey mi yoksa anakartın slotlarında mı onu sormak istiyorum.Teşekürler şimdiden.

İşlemci : Phenom x2 550
Anakart : Asus M4A78LT-M LE
Ram : Geil 2*2 gb sistemimde budur.
Pc yi açıyorum.5 dakika sonra mavi ekran alıyorum.Azıcık voltajla oynuyorum geceyi götürüyor.ertesi gün açıyorum yine aynı olay.bios sıfırlıyorum herşey autoda yine aynı.Birsürü bios denedim yine aynı.Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.960
İkinci El Bölümü Mesajları: 99
Konularının görüntülenme sayısı: 56.937 (Bu ay: 406)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 180 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.