Yarbay
08 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 64 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar 6s telefonumun ön camı çatladı. Garantisi Yok. Nerde nasıl tamir ettirebilirim?
Arkadaşlar bugün Turkcell taahhüttüm bitmiş ve standart fiyattan devam edeceksiniz diye mesaj geldi. Şimdi ben yarın Vodafone’a geçsem bütün bir ayın faturasını mı ödeyeceğim? Yoksa bir iki günlük bir fark mı ödeyeceğim?
Arkadaşlar Arçelik çamaşır makinesinden hiç memnun değiliz Bosch ya da miele bakmaya başladım. Miele'ye fazla para vermeye değer mi?
Arkadaşlar bu modeli kullanan var mı? Sanırım 2016 model. Bunu mu almalıyım yoksa 43w805c mi alsam?
Arkadaşlar bu Tv'yi kullanan bilen var mı? Sony'nin diğer tv'lerşnden fiyatı uygun görünüyor eksi bir yönü var Mıdır?

http://www.hepsiburada.com/sony-kd-49xd7005b-4k-ultra-hd-led-tv-pm-HB000001ZZ87
Arkadaşlar telefon evde elimden yere düştü çok sert de düşmedi 4s bundan daha sert elli defa düşmüştür birşey olmamıştı hem de kılıfsız. Spigen ultra hybrid kılıfla kullanıyorum. Telefonda gölgelenmeker oluştu. Özellikle beyaz zeminde daha çok belli oluyor ne yapmam lazım?
Arkadaşlar .Mac'lerde de iphone'lar gibi belli süre sonra güncelleme desteği kesiliyor mu? Eğer kesiliyorsa güncelleme olmadan kullanımda ne gibi sıkıntılar oluyor?
Arkadaşlar itunesten film satın aldım. Bu filmi tv'den izlemek istiyorum. Böyle birşey mümkün mü? İlla da Apple tv mi lazım?

Ayrıca hd satın aldım ama görüntü kalitesi de çok iyi gelmedi bana filmlerin.
Arkadaşlar enişteme alacağım max 1000 liraya fiyat performans ürünü tavsiye eder misiniz? takılma donma yapmayan. Ekran da 4.5" - 5" arası olacak.
Sistem ve Tercihleri
TV
Panasonic
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.329
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 82.922 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 899 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.