|
O konuda kendi yaptığım araştırma beni Wilfa Aroma ürününe götürmüştü. Yalnız Kasım ayından beri fiyatı biraz fazla artmış. |
| _____________________________ |

|
O konuda kendi yaptığım araştırma beni Wilfa Aroma ürününe götürmüştü. Yalnız Kasım ayından beri fiyatı biraz fazla artmış. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Ucuz makine göreceli. Bana göre ucuz makine, öğütücüsü zayıf olan, özellikleri az olan makinedir. 13-15 sanırım herkese göre ucuz seridir ama ucuz seride de başarımı daha yüksek öğütücülü modeller var. Bunlar tam değil yarı otomatik mantıkla çalışırlar. Mesela aşağıdaki Öztiryakiler'i ben az daha alacaktım. 21 bine yakalasam Shark Ninja da alacaktım ama kaçırdım. Öztiryakiler'in makinesinin öğütücüsü düzgün ve doğru espresso yapıyor. Başlangıç için güzel cihazdır. Öztiryakiler Mini Barista Ev tipi Öğütücülü Espresso Kahve Makinesi Pid Çift Kazan https://www.idefix.com/oztiryakiler-mini-barista-ev-tipi-ogutuculu-espresso-kahvemakinesi-pid-cift-kazan-p-11897484?vendorId=11168&ref=akakce&v=1.55.6 |
|
Farklı kahvecilerden daha nitelikli kahve çekirdekleri almayı deneyin. Öğütülmüş alıyorsanız hızlıca bayatlar, ufak gramajlar makuldür. Bir de espresso yaparken temperleme, cihazın ısınması, akış süresi gibi detaylara dikkat ederseniz sizin makineyle de düzgün kahveler alınabilmeli. |