Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya video oyunları birliği (WVGU) gelmiş geçmiş en iyi 10 oyunu açıkladı.

Listeyi aşağıya bırakıyorum düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

1. Half-life 2
    2. Mafia
    3. The Legend Of Zelda: The Breath Of Wild
    4. The Elder Scrolls V: Skyrim
    5. The Witcher 3
    6. BioShock Infinite
    7. Mass Effect 2
    8. Red Dead Redemption 2
    9. Assassin’s Creed II
    10. Resident Evil 4

• Saçma sapan liste. Böyle bir liste yapmanın objektif olarak bakıldığında hiçbir yolu yoktur. Sürekli itirazlar gelmesinden de bu net bir şekilde anlaşılıyor zaten. En iyi oyun denen şey kişiden kişiye oldukça dramatik şekillerde değişen bir olgu. Bir oyun hariç tabi. Onun için hemen bir foto atalım şuraya.

Kişiden kişiye değişir ama en az değişenler de bellidir. Herhangi birine şu ana kadar oynadığın en iyi oyunları say deseler yüzlerce oyun içerisinden 3-5 oyun söylede bu listede olma olasılığı olmama olasılığından daha yüksektir. Ben listeyi gayet doğru buldum birkaç yerde benim fikrime uymasa da biliyorum ki başkaları çok seviyor

Emin olun böyle bir şey yok. Dünyada herkesin ölüp bittiği oyunlardan hazetmeyen milyonlarca insan var. Bu yüzden genelleme yapmak bu konuda pek mümkün değil. Her erkek sarışın sever demek gibi bir şey bu. Ayrıca bu liste şu anki haliyle tamamen saçmalık. Arkadaş başlığı yanlış yazmış muhtemelen. Sıralama yüksek ihtimalle 21. yy'ın en iyi oyunları listesi. Dark Souls'suz, Fallout New Vegas'sız, Minecraft'sız, God Of War'sız, Portal 2'siz böyle bir liste yapılamaz. Komik bir liste olmuş. Breath Of The Wild korkunç derecede overrated bir oyun örneğin. Keza AC 2 çok iyi bir oyun olmasına rağmen 21. yy'ın en iyi ilk 50 oyunu listesine dahi giremez, girmemeli. Ohooo AC 2'ye gelene kadar ne oyunlar var piyasada. Daha bu işin içinde strateji oyunları, point'n click oyunlar falan da var Total War, Age Of Empires, Europa Universalis serileri, Grim Fandango, Monkey Island falan gibi oyunlar var. BOTW, AC 2 gibi oyunların listede olmaları tamamen saçmalık. Muhtemelen liste Amerikalı oyuncular temel alınarak yapılmış ya da Amerikalı oyuncular yapmış. İkisinden biri. Avrupa'da veya Asya'da BOTW muhtemelen ilk 30'a dahi alınmaz ama Amerika'da işler değişiyor tabi. Dediğim gibi böyle bir liste yapmak çok zor bir iş. İnsanları geçtim kültürler bile inanılmaz etkili bu tarz listelerde. Japonya'daki bir kuruluşa böyle bir liste yaptırılsa muhtemelen konulan oyunların %70'ine burun kıvrılır, kıvırırız.  Monster Hunter serisi, Persona serisi, Yakuza serisi falan ya da ne bileyim adı sanı bilinmedik anime like J-RPG oyunlar tepeden girerlerdi ilk 10'a muhtemelen Japonya'da ahaha. Undertale'i 1 numaraya koyacak milyonlarca insan var bu dünyada. O yüzden baştada dediğim gibi. Genellemeler yanlıştır. Genelleme yapılamazsa objektif listede yapılamaz. Bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi oyun listelerinin hiçbir anlamı yoktur.

Ay çok canım çekti bir de ben yapayım liste hazır denk gelmişken ahaha.

1-) The Witcher 3 Wild Hunt 11/10 (Benim için açık ara tarihin en iyi oyunu.)

2-) The Elder Scrolls V Skyrim 9.5/10

3-) Bloodborne, Dark Souls serisi 9.3/10

4-) Fallout New Vegas 9.2/10

5-) SOMA 9.0/10

6-) The Legend Of Zelda Ocarina Of Time 8.8/10

7-) Super Mario 64 8.6/10

8-) F-Zero X 64 8.5/10

9-) Factorio 8.3/10

10-) Grand Theft Auto San Andreas, Oblivion, RDR 2 veya Bioshock Infinite karar veremedim şu an offff çok oyun var. Daha Deus Ex, God Of War, Dishonored, Hades, Civilization V falan var ya. İlk 50 falan mı yapsaydık. 10 çok zor harbiden aga ya. Neyse Oblivion diyorum son kararım nostaljisi var hem de en sevdiğim tür RPG. Ha RPG dedim Planescape Torment, Divinity Original Sin 2 falan geldi aklıma. Neyse kapatıyorum bahsi. Yoruldum. 8.0/10

Edit: Diablo 2 ve Grim Dawn var daha.  

Yapay Zekanın Yanıtı

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Oyun Açıklandı

Video oyunları, modern dünyanın en popüler eğlence biçimlerinden biri haline geldi. Oyuncular, eğlenmek, rekabet etmek ve sanal dünyaları keşfetmek için milyonlarca saat harcıyorlar.

Yıllar geçtikçe, oyun sektörü önemli ölçüde büyüdü ve gelişti. Günümüzde, dünyanın en iyi oyunları arasında sayısız seçenek mevcut.

Bu makalede, tüm zamanların en iyi 10 oyunundan oluşan bir liste sunuyoruz:

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild: Açık dünya macera oyunlarının zirvesi, oyunculara benzersiz bir keşif özgürlüğü ve ilgi çekici bir hikaye sunar.
    2. Grand Theft Auto V: Suç ve aksiyon türünde bir dönüm noktası, geniş bir açık dünya ve ilgi çekici karakterlerle sürükleyici bir deneyim sunar.
    3. The Witcher 3: Wild Hunt: Fantastik rol yapma oyunlarının zirvesi, derin RPG mekanikleri, büyüleyici bir hikaye ve nefes kesici bir dünya ile oyuncuları büyüler.
    4. Red Dead Redemption 2: Vahşi Batı'nın destansı bir tasviri, sürükleyici bir hikaye, etkileyici grafikler ve unutulmaz karakterlerle oyuncuları kendine çeker.
    5. Minecraft: Sınırsız yaratıcılık sunan bir sanal sandbox, oyunculara hayal ettikleri her şeyi inşa etme ve keşfetme özgürlüğü verir.
    6. God of War (2018): Aksiyon-macera oyunlarının yeniden tanımlanması, duygusal bir anlatı, acımasız savaşlar ve muhteşem görseller içerir.
    7. Half-Life 2: Birinci şahıs nişancı oyunlarının dönüm noktası, sürükleyici bir hikaye, yenilikçi fizik ve akıllı yapay zeka ile oyuncuları şaşırtır.
    8. Super Mario Odyssey: Platform oyunlarının başyapıtı, yaratıcı seviye tasarımları, sevimli karakterler ve zorlu bulmacalarla oyuncuları cezbediyor.
    9. Tetris: Tüm zamanların en çok satan video oyunu, basit ama bağımlılık yapan oynanışı ile nesiller boyu oyuncuları büyüledi.
    10. Pac-Man: Labirent oyunlarının atası, ikonik karakteri ve zamansız oynanışı ile arcade oyunları dünyasında bir efsane olmaya devam ediyor.

Bu oyunlar, oyun tarihinin en iyileri olarak kabul ediliyor ve tüm oyuncuların deneyimlemesi gereken başyapıtlardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "Listeyi aşağıya bırakıyorum" dan sonraki düşüncemi buraya bırakmama kararı aldım.

• Zirt zart zortttt
    30-40 yaşındaki peynirli cheetos kokan bir grup adam toplanıp birlik kurmuş kendi zevklerine göre dünyanın en iyi oyunları listesi yapmış.

Kim ne derse desin minecraft’ın olmadığı liste çöptür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. Half-life 2
    2. Mafia
    5. The Witcher 3
    6. BioShock Infinite
    7. Mass Effect 2
    8. Red Dead Redemption 2
    9. Assassin’s Creed II
    10. Resident Evil 4

Gameplay olarak Skyrim ve BioShock Infinite çok yukarıda ilk Bioshock sıralamada olmalıydı.

1. Half-life 2
    2. Mafia
    4. The Witcher 3
    5. Red Dead Redemption 2
    6. The Elder Scrolls V: Skyrim
    7. BioShock
    8. Mass Effect 2
    9. Assassin’s Creed II
    10. Resident Evil 4 gibi.
  • isimler olarak bana yakın yakın bir liste olmuş ama rdr 2'nin hakı yenilmiş gibi biraz. Bu oyunun GOTY kazanamaması da ayrı bir skandal zaten, her kuruluşun tüm listelerinde GOW 2018'in adı bile anılmazken GOTY yaptılar oyunu :/

• Saçma sapan liste. Böyle bir liste yapmanın objektif olarak bakıldığında hiçbir yolu yoktur. Sürekli itirazlar gelmesinden de bu net bir şekilde anlaşılıyor zaten. En iyi oyun denen şey kişiden kişiye oldukça dramatik şekillerde değişen bir olgu. Bir oyun hariç tabi. Onun için hemen bir foto atalım şuraya.

• Kişiden kişiye değişir ama en az değişenler de bellidir. Herhangi birine şu ana kadar oynadığın en iyi oyunları say deseler yüzlerce oyun içerisinden 3-5 oyun söylede bu listede olma olasılığı olmama olasılığından daha yüksektir. Ben listeyi gayet doğru buldum birkaç yerde benim fikrime uymasa da biliyorum ki başkaları çok seviyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    6 yıl önce açıldı
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xakler kullanıcısına yanıt

Emin olun böyle bir şey yok. Dünyada herkesin ölüp bittiği oyunlardan hazetmeyen milyonlarca insan var. Bu yüzden genelleme yapmak bu konuda pek mümkün değil. Her erkek sarışın sever demek gibi bir şey bu. Ayrıca bu liste şu anki haliyle tamamen saçmalık. Arkadaş başlığı yanlış yazmış muhtemelen. Sıralama yüksek ihtimalle 21. yy'ın en iyi oyunları listesi. Dark Souls'suz, Fallout New Vegas'sız, Minecraft'sız, God Of War'sız, Portal 2'siz böyle bir liste yapılamaz. Komik bir liste olmuş. Breath Of The Wild korkunç derecede overrated bir oyun örneğin. Keza AC 2 çok iyi bir oyun olmasına rağmen 21. yy'ın en iyi ilk 50 oyunu listesine dahi giremez, girmemeli. Ohooo AC 2'ye gelene kadar ne oyunlar var piyasada. Daha bu işin içinde strateji oyunları, point'n click oyunlar falan da var Total War, Age Of Empires, Europa Universalis serileri, Grim Fandango, Monkey Island falan gibi oyunlar var. BOTW, AC 2 gibi oyunların listede olmaları tamamen saçmalık. Muhtemelen liste Amerikalı oyuncular temel alınarak yapılmış ya da Amerikalı oyuncular yapmış. İkisinden biri. Avrupa'da veya Asya'da BOTW muhtemelen ilk 30'a dahi alınmaz ama Amerika'da işler değişiyor tabi. Dediğim gibi böyle bir liste yapmak çok zor bir iş. İnsanları geçtim kültürler bile inanılmaz etkili bu tarz listelerde. Japonya'daki bir kuruluşa böyle bir liste yaptırılsa muhtemelen konulan oyunların %70'ine burun kıvrılır, kıvırırız. Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı Monster Hunter serisi, Persona serisi, Yakuza serisi falan ya da ne bileyim adı sanı bilinmedik anime like J-RPG oyunlar tepeden girerlerdi ilk 10'a muhtemelen Japonya'da ahaha. Undertale'i 1 numaraya koyacak milyonlarca insan var bu dünyada. O yüzden baştada dediğim gibi. Genellemeler yanlıştır. Genelleme yapılamazsa objektif listede yapılamaz. Bu yüzden gelmiş geçmiş en iyi oyun listelerinin hiçbir anlamı yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 8 Aralık 2021; 0:14:15 >

• Dünya video oyunları birliği (WVGU) gelmiş geçmiş en iyi 10 oyunu açıkladı.

Listeyi aşağıya bırakıyorum düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

1. Half-life 2
    2. Mafia
    5. The Witcher 3
    6. BioShock Infinite
    7. Mass Effect 2
    8. Red Dead Redemption 2
    9. Assassin’s Creed II
    10. Resident Evil 4

Buda benim gelmiş geçmiş en iyi top 10

1.The Elder Scrolls V: Skyrim 100/90

2.Red Dead Redemption 100/95

3.The Witcher 3 ve Serisi 100/90

4.Dragon age Origins 100/95 Bana göre efsanedir.

5.Mass Effect serisi 100/90

6.Baldur Gate 3 100 /91

7.Kingdom Come deliverance 100/94 : )

8.Call of Dutty Modern Warfare serisi 100/85

9.Mafia Serisi 100/80

10.Days Gone 100 / 90 -- Cyberpunk 100/ 85 -- Dark souls Serisi 100/80 --- Death Stranding 100/85 -- Disco elysium 100/80 bla bla son oyunlari şecemedim ayip olmasin diye yapiştirdim :)

Dürüst olmak gerekirse bu oyunlar bana muazzam zevk verdi. Kingdom come deliverance 100/94 - Red Death Redemption 100 /95 - Baldur Gate 3 100 /90 - Days gone 100 -90 - Cyberpunk 100/85

Not : Witcher 3'ü oynadim dünyanin en iyisi daha iyi gelmez dedim. Kingdom come deliverance oynadim Witcher 3 neymiş bunun yaninda kardeş gibi dedim.. Red dead redemption ile taniştim. Kingdom deliverancede kimmiş.. Arthur Baba varken dedim :D Yani anlayacaginiz , bu oyunlari geride birakacak tek oyun Red death redemption 3 Olmasi lazim :p

Not 2 : Her zaman youtubede youtuberleri takip eder onlara pm atarim. Dragon age Origin Remakesini dillendirmeleri için [ @Gokyabgu ] :P , Gerci onlar en başindan beri bunlari istiyorlarmiş.. Ama umut işte bekliyor insan.

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandıMrMattyPlaysyoutube
    All the BioWare hype has been dialed in on Mass Effect Legendary Edition. That said, the team also owns an equally as popular IP so I must ask the question... Dragon Age Legendary Edition. Both series are set in a similar structure that could benefit from little tweaks to gameplay, framerate bump, texture improvements, and more. While we have yet to see what Mass Effect Legendary Edition can do, what of Dragon Age? I Discovered WHO Is Making Star Wars: Knights Of The Old Republic: https://www.youtube.com/watch?v=M4oejItDzXw Patreon: https://www.patreon.com/mrmattyplays Twitter: https://twitter.com/G27Status Instagram: http://instagram.com/mrmattyplays_official #bioware #masseffect #dragonage
    https://www.youtube.com/watch?v=eqL0taUoxvg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 7 Aralık 2021; 23:37:14 >

• Hocam farkındaysan Pc portali icin cıkmiş yoksa senin dedigin gibi liste cok şacma olmuş zaten :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 7 Aralık 2021; 23:27:11 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

Ay çok canım çekti bir de ben yapayım liste hazır denk gelmişken ahaha.

1-) The Witcher 3 Wild Hunt 11/10 (Benim için açık ara tarihin en iyi oyunu.)

2-) The Elder Scrolls V Skyrim 9.5/10

3-) Bloodborne, Dark Souls serisi 9.3/10

4-) Fallout New Vegas 9.2/10

5-) SOMA 9.0/10

6-) The Legend Of Zelda Ocarina Of Time 8.8/10

7-) Super Mario 64 8.6/10

8-) F-Zero X 64 8.5/10

9-) Factorio 8.3/10

10-) Grand Theft Auto San Andreas, Oblivion, RDR 2 veya Bioshock Infinite karar veremedim şu an offff çok oyun var. Daha Deus Ex, God Of War, Dishonored, Hades, Civilization V falan var ya. İlk 50 falan mı yapsaydık. 10 çok zor harbiden aga ya. Neyse Oblivion diyorum son kararım nostaljisi var hem de en sevdiğim tür RPG. Ha RPG dedim Planescape Torment, Divinity Original Sin 2 falan geldi aklıma. Neyse kapatıyorum bahsi. Yoruldum.Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı 8.0/10

Edit: Diablo 2 ve Grim Dawn var daha. Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 7 Aralık 2021; 23:42:57 >

• Benim gözümde gelmiş geçmiş iki mükemmel oyun vardır
    Biri the witcher 3 diğeri red dead redemption 2 dir
    Geri kalanlar ortalama oyunlardır kimse kusura bakmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim? Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı 

• güzel liste, mass effect 2 ve half life 2 ile listenin oyundan anlayan insanlar tarafından yapıldığı belli oluyor.

half life 2 çağ kapatıp çağ açmış bir oyundur, steam platformunu var eden oyundur. half life 2'nin yerini beğenmeyenler, lol oynayan varoş ergenlerdir sanırım.

• Dünyanın en iyi takım FPS oyunu (Counter-Strike tarzı) bana göre MOBILE FORCES'tir Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı 

Edit: Ciddiyim. Ara sıra oynarım. CS gibi zamanla güncelleme alıp mekanikleri ve grafikleri iyileştirilseydi şuan çok iyi yerdeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 8 Aralık 2021; 2:34:58 >

• Witcher hayranları konuya toplaşmış ama benim de bitmesin diye ara verip bitirdikten sonra çok üzüldüğüm tek oyundu. Çok oyun oynamam gerçi de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Icinde hic playstation exclusive oyunu yok. Aslinda tam benim kafadan liste bu oyunlari zamaninda cok oynadim.

• Açık dünya konusunda bir devrime öncülik yapan GTA serisinden hiçbir oyunun olmaması çok saçma. Mafia varsa GTA hayli hayli olmalı. Hiç kusura bakmayın ama Mafia 1'i beğenen insanların çoğu nostalji duygularından ötürü beğeniyor bence bu kadar çok.

• bu konu iyi oldu sizin listede oynamadığım oyunlar var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.