Şimdi Ara

Gelmiş geçmiş en iyi 10 oyun açıklandı (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
14.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence liste fena değil,biohscok infinite yerine birinci oyun olabilirdi.half life 2,skyrim,witcher 3 ve re4 bana göre efsane oyunlar.Sadece mass effect 2 yi oynamadım,onu da nasip olursa oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • half life dururken listede half life 2'nin olması çok salakça olmuş.

• max payne'de olmalı o listede.

• Geçen binyıldan kalma fosil oyunlara yeryok artık listede.

• Oyunun kalitesine tarihe bakarak karar verenler var. Tablo muhteşem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar itiraf ediyorum Dünya Video Oyunları Birliği diye bir şey yok listeyi kendim hazırlamıştım. Ama fazlaca beğenen olmuş ona sevindim :)

• Çok eski oyunları yeni oyunlarla kıyaslamayı doğru bulmuyorum gelmiş geçmiş bu tetrise kadar yolu var. Witcher 3 yapılmış en iyi oyundur. Witcher 3 e göre kıyaslayacağım için witcher 3 ve sonrası oyunları önceleyerek baz alıyorum,çok seki oyunlara gitmiyorum teknik ve oynanış açıdan bariz geriler.

1) Witcher 3

2) GTA5(Online ağırlıklı yorumluyorum, satış rakamları hala satması,seriyi de komple baz alabilriz)

2) R6 Siege (gelmiş geçmiş en iyi shooter fps online pvp)

3) Total War Warhammer 3 (Oynananışı gördük serideki 2. oyuna göre gelişmiş özellikler ) serinin diğer bir kaçoyunuda seçileblir.

4) RDR 2 (oynanış bana hantal gelse de)

5) Cyberpunk (Çoook hakkı yenmiş bir oyun,witcher 3 den sonra dünyası, hiikayesi ile beni en çok sarmış oyun)

6) Elden Ring (Dark Soulslardan iyi olduğu söyleniyor test yapılanlar tarafından)

7) Last of Us serisi

8) Half life seri ve cs seriside baz alınaiblir.

9) Skyrim oblivion elder scrolls erisi baz alınaiblir.

10)Minecraft

• liste güzel 👍🏻
    mantıklı

bazı kesim saçma demiş, biran önce oyunları oynamadan kendilerine baksınlar bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Listede oynadığım ama çok merak ettiğim tek oyun RDR 2

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Listede call of duty mw2(2009) ve GTA serisinden oyun olmaması tuhaf olmuş. Hatta nfs serisinden oyunda olmalıydı.

• arkadaşlar öncelikle şu konuda anlaşalım. eğer gelmiş geçmiş ile başlayan bir oyun listesi yapılıyorsa o listede DIABLO her zemen yer alır. gerisi teferruattır. ha ben oynamadım benim tevellüt yetmiyor diyorsanız saygı duyarım

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.