Şimdi Ara

Geçmişe Gidip Dedenizi Öldürebilseniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçmişe gidip dedenizi öldürebilseniz, hiç doğmamış mı olurdunuz, yoksa dedeniz başka biri mi olurdu?

Dün gece aklıma takıldı, görüşlerinizi merak ettim

• Gecmis degistirirsen gelecek bir anda yok olmaz. Hatta hicbir sey degismez. Mesela dedeni oldurdun yok olmazsın. Şuan senin oldugun dunya ya alpha zaman cizgisi diyelim. Gecmise gidip dedeni öldürürsen sadece farklı alternatif bir zaman cizgisi oluşur bu zaman cizgisinede beta zaman cizgisi diyebiliriz. o dunyada baban ve sen hic var olmamis olursunuz. Yani beta zaman çizgisinde yaşanan Bi olay alpha zaman çizgisini etkilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsuz ihtimalden birisi senin elinle gerçekleşmiş olur. O evren dedensiz devam eder ama diğer evrenlerde deden ve siz başka nedenlerle devam edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne gereksiz bir soru

• Deden "yapma oğhul" der sende yok olursun

• Dedeye sahip çıkalım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

Dedeye sahip çıkalım en iyisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öldürmem ama saglam döverdim

Ikisini de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanda yolculuk diye bir şeyin mümkün olacağına inanmıyorum. Biyolojik bedeni dondurup asırlar sonra çözmek mümkün olur bu mantıklı, ama geçmiş denen şey sadece hayallerimizde var olan bir şey. Aslında maddesel bazda geçmiş diye bir şey yoktur. Geçmiş denen şey biz insanların hafıza yaparak icad ettiğimiz bir kavram. Sadece bir kavram. Var olan tek şey an'dır.
  • Geçmişe gidebilmenin mümkün olduğunu düşünmüyorum. En en ileri gidebileceğimiz nokta ışıkların maddelere vurma hızını tarihini okuyabileceğimiz bir makina ile geçmişi simule etmek ve geçmişten görüntüler izlemek olabilir. Veya ışık hızı aşılır, geçmişin görüntüsünü izleriz ancak zamanda hala kendi orjinal zamanımızda var oluruz. Yani geçmiş olayı sadece izlemelik olabilir yaşamalık olamaz. Ha eğer geçmişe geri gitmek herhangi bir bakımdan mümkün olursa bunun evrenin yapısını bozacağını ve mükemmel bir kaos ile evrenin çökeceğini düşünüyorum. Ha o da olmaz ise geçmişe gittiğimizi düşünerek alternatif bir evrene gitmiş oluruz muhtemelen. Kendi evrenimizi de bir daha geri dönememek üzere terk etmiş oluruz ve en korkunç senaryo gerçekleşmiş olur.

• bizim bu dünya'ya gelmemizde ufak da olsa etkisi vardır. büyüğümüzün büyükleri sonuçta ben dedemi göremeden 96 yılında öldü bende 3 yıl sonra doğdum her neyse onu görüp sarılmayı isterdim sonuçta onu öldürmen hiç bişey değiştirmicek gözünün içine bakarak nasıl canını alabiliceksin alsan bile başka bi aileden tekrar fırlıcaktın :/ bu dünya çok acımasız ya ölmek istiyorum bende
  • Geçmişe gideceğine geleceğe git eceliyle ölsün. Fazla ileri gitme sende ölürsün 💥

• Bu sorunun cevabini kimse bilmiyor.

• Büyükbaba paradoksu bu

• Arkadaslar böyle sacma konular acmayin lutfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.