Evet arkadaşlar geçen hafta bilgisayarın termal macunu değiştirmek için kasayı açtım.. ondan önce 5-6 ay'da 1 temizliğini yapar tertemiz bırakırdım.. neyse aldığımdan bu yana bir seneyi geçtiği için termal macun kurumuştu X şeklinde sürdüm kasanın tüm parçalarını takıp kasayı kapadım. bilgisayar bu süre içinde çalışıyodu ama kasa yeniden başlayıp duruyordu.. bir şekilde açmayı başarıyodum.. 23 temmuz itibariyle bilgisayar açılmamaya başladı.. kasayı 3-4 kere açtım termal macununu sildim tekrar yeniledim içini açtığımda önceki sürmem'de kenarlara taşmıştı onları da temizledim işlemci pinine termal macun bulaşmamıştı ona dikkat ettim.. RAM slotlarını silgi ile silip yerlerini değiştirdim , CMOS pilini çıkardım 5-10 dk sonra geri taktım, yeni pille değiştirdim ama hala displayport'a görüntü vermiyor aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi
İ7 14700 F (14.Nesil)
64 GB RAM
Nvidia 4070 Süper
4Tb SSD
MSI pro B760 M-P anakart'ım var bu şekilde resimdeki gibi işlemci soğutucusu kırmızı ışık, ez debug LED yazan yerde kırmızı ne yaptıysam ekrana görüntü veremedim tüm fanları çalışıyor ama displayport, mouse , klavye'ye ışık gelmiyor.. lütfen yardım edin. işlemci pininden birine ıslak mendil takıldı yamulmuştu onu büyüteç ve bir şırınga ucu ile düzelttim pinler sapasağlam hala görüntü yok

ASKERLİK KONUSUNDA ACİL YARDIM !!
|
BU NE ŞİMDİ AMAÇ NE ??
EN ÇOK NEFRET ETTİĞİNİZ 3 REKLAM ??
Konu doğru yere Açılmıştır Silinebilir :)
League of Legends URF + RURF
|
|
NARUTO ONLİNE TEST SERVER ?
|
Tobirama & Hashirama Senju ♥♥ @nickiminaj♥ MARYSE OUELLET @marysemizanin ♥ @lelepons ♥ @twan ♥ @hannahstocking @inanna ƒɑνღʀɨ̇тє Ĝωεπ chαƦʍcα$†εƦ -- God of War | Last of Us | Blur | Smite | Injustice 2 | Tekken | Street Fighter | Mortal Kombat | Dragon Ball | Naruto Ultimate Ninja Storm | WWE 2008 - 2K19 | Gta SA - GTA V |
God of War | Last of Us | Blur | Smite | Injustice 2 | Tekken | Street Fighter | Mortal Kombat | Dragon Ball | Naruto Ultimate Ninja Storm | WWE 2008 - 2K19 | Gta SA - GTA V |
Oyun Modları ve Yamaları hakkında danışabilirsiniz Fortnite , ve diğer Silah tarzı oyunlarla ilgilenmiyorum nefret ediyorum |

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 748
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.554 (Bu ay: 353)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 554 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic