< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 28 Temmuz 2021; 23:30:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 28 Temmuz 2021; 23:30:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grafikler müthiş, oynanış müthiş, hikaye müthiş, alt yazılar müthiş, halo 'yu düşünemiyorum bile .
Alt yazıların büyüklüğü mükemmel olmuş. Ayrıca ekstrada önceki bölümleride tr alt yazı ile özer geçiyor buda müthiş olmuş Teşekkürler microsoft tr |
Vay be konuyu baştan sona okudum. Oyunun eskiye oranla popülaritesi düşmüş olsa da kemik kadronun hala burada olmasına çok sevindim. (Gears of war 3 konusu sanırım 100 sayfayı falan geçmişti) Gözlerim tabiki efsanemiz Osman abiyi aradı (Arveladze), sanırım Türkiye'de 3 oyunu da fulleyen bir ikimiz varız. 2011-2015 arası deli gibi oynadığım, oynamak bir yana achievementları için sabır taşına döndüğüm bir seridir Gears of War. 4. oyunu bilgisayardan kol bağlayıp hala oynarım (hala oynarım dediğim vakit ise 30 güne yakın oynama sürem var iki farklı hesapların toplamında)...
5. oyuna ise diğer oyunlara göre çok hevesim kalmadığı için o eski havayı ben hala yakalayamadım açıkçası ve o heyecan da yok ne yazık ki... Gears serisi benim için 3 ile beraber bitmişti denebilir çünkü o zamanki ekip olsun o zaman ki ruh hali olsun bambaşkaydı...Hikaye olarak baktığımda en zevk aldığım Gears of War 2'ydi ve ondan sonraki serinin devam oyunları bana o zevki çok vermedi açıkçası. Gears 5'deki protagonistin Kait olması biraz heyecanımı baltalayan kısımlardan biri çünkü sürekli bir drama queen izleyecekmişiz gibime geliyor oyun boyunca. Sanırım multiplayer, e-sports mevzuları yüzünden de çok fazla önem verdiklerini sanmıyorum işin hikaye boyutuna çünkü 4. oyunda diğer oyunlara nazaran pek de bir derinlik hissedememiştim yada kendimi bağdaştıramadım yeni karakterlerle... Tabiki bu oyunun bel kemiği multiplayer... Hardcore bir Gears oyuncusu olarak yeni eklenenler, çıkarılanlar zerre umrumda değil. Bana Lancer/Gnasher kombinasyonlu silahların, KOTH veya Guardian oyun modunun olduğu kısımlar yeterli. Bu oyunu diğerlerinden özel kılan da zaten bu kendine has yapısı değiştirmeye, allandırıp budaklandırmaya pek gerek görmüyorum açıkçası. Önceden geceleri sabahlara kadar private maçlar düzenler, güler eğlenirdik yada Gears3'te ranked maçlara girer söve söve çıkardık sonra, o günler epey güzeldi. Bu oyun aracılığıyla tanıdığım abilerim, arkadaşlarım hepsine sevgiler. Delta squad forever |
Gears 5 e girin otomatik olarak 2 tane Achievement açılacak tüm kullanıcılara. Ekip yeni oyun üzerinde çalıştığı için Map Builder gibi özellikleri kaldırmış onların başarılarını veriyor. |
Farklı oyun oynamıyorlar abi, oyunu direk oynamıyorlar ya da 32 kb internet bağlantıları var.Çok da takılma bu tipler her zaman var bu forumda he de geç..
|
Aaaa siz Türkiye Gears5 ilk Master Rank alan oyuncusu değil misiniz?
|
Dave: Bip sesi
|
Oyunun ekstralar kısmında diğer tüm bölümlerin kısa bir özetini içeren bir video var. Oraya bakıp genel bir fikir edinebilirsin. İlk oyundan ile son arasında iyi kurgulanmış bir senaryo var. Şu oyunu PS'nin en baba dedikleri EX çakmalarına değişmem açıkçası. Hem hikaye modu hemde online modu çok başarılı.
|
Operation 4 gerçekten güzel bir update olmuş. Hem store hem de ranked sistemi komple değişmiş ve çok güzel olmuş. Gameplay olarak da oyun eski Gears'lara doğru yol alıyor gittikçe. Oyun çıktığında single olarak çok güzel , multi olarak ise hem içerik hem de gameplay olarak sorunlu çıkmıştı, bazı geliştiriciler ile yollar ayrıldıktan sonra oyun gittikçe daha iyi olmaya başladı. Oyunu olduğu gibi bırakmayıp bu noktalara getirdiği için The Coalition gözüme girmeye başladı. Series X update'i ile de tekrar ivme yakalayacaktır bu oyun.
|
Gears 5 DLC harika olmuş. Tebrik ederim yapımcıları.. Series X'de özellikle gözlerime inanamadım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 10 Haziran 2019; 19:45:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 11 Haziran 2019; 8:21:16 > |