Şimdi Ara

GEARS 5 ANA KONU 3 Ağustos operation 8 Güncellemesi! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
7
Favori
28.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu pc den oynamak için girdim.Zorla takımları kurdu bayağı bekledim.Oyun başladı 2dk sonra masaüstüne attı oyun kapandı.

    -Son güncellemeleri almış bir Windows 10
    -Son Nvidia Driver güncellemesi yapılmış 1080Ti

    Olay üzdü oynayamadan yatıyorum.
  • Oyuna gece girebildim. İlk etapta seni antrenmana sokuyor çeşitli hareketleri öğretiyor. Ardından oyuna sokuyor. Multiplayer oldukça akıcı ve kaliteliydi ben oldukça beğendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uğraştım ama giremedim dün. Antremana soktu ondan sonra bir türlü oyuna sokmadı. Bugün bir daha deneyeceğim. Ama oynayanlar baya beğenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun One X de 4K 60fps çalışıyor. 4. Oyun 4K da 30fps idi muhteşem bir optmize söz konusu. Demo da 2 map var, oyuna girmek biraz işkence şuan dün 3 maç attım çıktım. Maç sırasında karakter değiştirme çalışmıyordu ve oyuncu bulma sorunu fazlaydı. Bunun haricinde diğer oyunlardan bir farkı yok oynanabilirlikten tutun grafiklere kadar bildiğiniz geow komple aynı oyun 10/8 veririm ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 20 Temmuz 2019; 10:7:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gears 5 teknik testi Pc üzerinde oynama fırsatım oldu.Oyun mekanikleri bir önceki oyunla benzer olduğu için doğrudan multiplayere girdim fakat eşleştirme uzun sürdüğü için birkaç maç oynayabildim.Bu tür teknik test.alfa vs gibi sürümlerde genelde serverlarda yoğunluk olduğundan bu tür eşleştirme sorunları olabiliyor tam sürümde benzer yoğunluk olmayacaktır.

    Oyun için gözlemlediğim kadarıyla optimizasyon ve görsellik gayet iyi durumdaydı.1080 TI ile Dx12 2K tüm ayarlar en sonda 90-100 fps civarı bir performans aldım.Bazı seçeneklerde Ultra'ya ek olarak "Çılgınca" olarak ifade edilmiş daha yüksek seçeneklerde bulunuyor onlarda etkindi.Değerler Gears 4 e göre bir miktar daha iyi ve daha akıcı olduğunu gözlemledim.Herhangi bir çökme yada benzer bir durumla karşılaşmadım.

    Türkçe dil destekli oyun 10 Eylül'de tam sürüm olarak çıkacak.Gamepass ilede çıktığı gün oynanabilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler çok üst düzeyde ve harika detaylar var oyunda,sesler muazzam olmuş,online 3 4 maç attım ve hic bir sorun yaşamadım,vuruş hissi ve yakın dövüşler çok iyi,çok akıcı olmuş oyun..ks8500 samsung tv ve xbox one x cihazlarım..oyun modunda oynuyorum gerçekten iyi iş çıkarmışlar..online puan tablosunda gecikme degerlernin anlık gösterilmesidr harika olmuş ve vede call ofdaki gibi replaylar hoş😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu epey oynadim.Bu yutibir tayfasi oyunu sisirince birsey var sanip heveslenmistim ama gears4 deki yuzde100 vurdum olmedi,adamin agzinin icine gnasheri atesledim.olmedi durumu bu oyunda da oldugu gibi var.Yine mac bulmasi ve baslmasi en az 4 5 dakikayi buluyor.Oyunun betasini bile kimse oynamadigi icin surekli kuzey irlanda serverlarina baglanip 20 30 pinglik adamlarin arasinda 90 ping ve ustuyle sinir harbi yasamaya devam ediyorsun 4. Oyunda oldugu gibi.Bati avrupa serverlarinda daha dusuk pingle oynama sansimiz var aslinda ama istedigin serverda oynamayi secememek gibi zeka noksani bir gelenegi var hala bazi oyunlarin getirisi nedir anlamak guc.Artik seride bir tukenmislik durumu var.Ha 4 u oynamisim ha 3 u ha bunu dedirtiyor seri insana.3. Oyun ayni grafikler ve 60 fps ile ciksaydi 2011 de geri kalan gearslar hic cikmasa inanin birsey fark etmezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011den beri aynı grafik gram ilerleme yok, grafiksel olarak yerinde sayıyor bu seri artık.
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    oyunun gameplay'i eski oyunlardan cok farklı daha çok gears 2 gibi 2 gündür gece gündüz oynadım gears 4 ile alakası yok gears 4 ü 3000 saat oynayan biri olarak yazyorum,versus anlamında serinin en iyisi gibi şu an puan kırarsam haritalardan kırabilirim.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    ben de grafik olarak senin gibi düşunüyordum ama yabancı forumlarda grafikleri çok begenmısler renk paleti de çok farklı gears 3 ten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berky88 -- 21 Temmuz 2019; 21:22:18 >
  • Grafik algısı tv ayarları ilede kişiden kişiye farklılık gösterir,doğal renkler ve doku için..keskinlik düşük olmalı..
    Vede xbox one x ayarlarindan 8bit ayari seçilmeli arti 4,2,2 tiki kaldırılmalı...dinamik ayar kullanmayınız tvden canlı gelebilir ama renkleri patlatiyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berky88

    oyunun gameplay'i eski oyunlardan cok farklı daha çok gears 2 gibi 2 gündür gece gündüz oynadım gears 4 ile alakası yok gears 4 ü 3000 saat oynayan biri olarak yazyorum,versus anlamında serinin en iyisi gibi şu an puan kırarsam haritalardan kırabilirim.
    Mesela ne acidan gears2 gibi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    strafe wall cancel fightlar gears 2 ye benziyor oyun daha agir 3 ve 4 e göre
  • 2007'den beri düzenli olarak Gears oynarım, oyun aynı diyenler ya önceki oyunları oynamamış ya da 5'i sadece videolardan izleyerek yorumluyor.Bir Gears serisinde gameplay olarak en büyük değişim bu oyunda yapılmış.Movement çok akıcı olmuş, silah kullanımı önceki oyunlara göre ciddi anlamda değişmiş, yıllardır oynadığımız Lancer bile daha çok keyif veriyor artık.Arcade modu çerezlik güzel bir mod olmuş çok ciddiye almadan oynanan eğlenceli mod olmuş, Escalation ise tam bir e-spor modu gerçekten, takım halinde girip taktik yapıp oynamak çok keyifli.Beta'daki haritalar efsane değil ama kötü de değil dizayn olarak.Full sürümde haritalar da belli bir kalite standartı korunursa uzun yıllar oynanacak sağlam bir multiplayer deneyimi yaşatır bize bu oyun.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Movement bana aynı geldi ama mekaniklerde yapılan değişklikler yüzünden oyun daha bir akıcı hale gelmiş. Wallbounce yapamadım, muhtemelen el alışkanlığımı kaybettim ondan kaynaklı. full sürümde uzun süre oynarım gibime geliyor gerçekten beğendim ben
  • berky88 kullanıcısına yanıt
    Gears4 deki server kaynakli sikintilarin bunda da devam ettigini soyledim oynanisla ilgili hicbirsey yazmadim.Yine 4 5 dakika mac bulacak diye bekliyorsun buldugunda da 90 pingle adami vursan da 100 de 100 ,gears4deki gibi gnasher adama degmemis oluyorTtNet eve kadar gpon fiber internetle bunu yasiyorum.Bu durum 4. Oyunda da vardi bunda da var.Bati avrupa serverlari var orada oynayabilsek guzel olir demisim server secerek daha dusuk pingle oynansa oyun kotu mu olur?

    Valla bende 2004 den beri piyasaya cikmis hemen hemen tum online shooterlari denedim pc xbox ps de.Gears ilk oyunlari zamanlarinda konsol sattiran bir seriydi simdi betasinda bile ancak oyuncu buluyor tukenmislikten bunu kastettim.Gelecek nesilde Ms in elindeki seriler radikal sekilde kendini yenilemeli bence.Bu sadece oyunun hizini arttirip azaltmak yada bir iki silaha ayar koymakla olmamali.Gitmiyor artik bazi seyler bu belli.Belli serilerin fanlari bunlari yazinca kiziyor ama durum ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu hafta sonu baya bir oynadım. Türkiye’de geow serisini en çok seven 10 kişiden biri olabilirim önce bunu belirteyim  Serinin tüm oyunlarına single/multi 100 lerce saat gömmüşümdür. Bunu belirtmemin sebebi serinin önceki oyunlarıyla gears 5’i kıyaslayacağım.
    Oyunu e-sport temelli geliştirmişler, oynaması kolay fakat uzmanlaşması zor bi gameplaye sahip (cs:go gibi). Önceki tüm oyunlara kıyasla daha oturaklı, tok bir gameplay’e sahip olmuş. Oyunda gameplay anlamında birşey değişmemiş diyenler ya önceki serileri oynamamış, ya gears 5’i sadece videolardan izlemiş yada gerçekten farkı anlayacak kadar bu oyunun temel dinamiklerini bilmiyor. Silahlar inanılmaz dengeli olmuş, yakın mesafe fight çok olduğu için doğal olarak gnasher yine çok önemli ama diğer tüm silahlar da etkli yapılmış, lancer gibi silahlarla atak yapan takım arkadaşlarına destek vermek önemli hale gelmiş. Özetle daha tok ve oturaklı, strateji, takım oyunu ve yeteneğe dayalı tps türünde muadili olmayan rekabetçi bir oyun yapmışlar.

    Grafik olarak one x ve 4k tv’de, özellikle BÖLGE haritasında grafikler muazzam görünüyordu. Islak zeminde ışıklı yerlerden gelen yansımalar vs çok iyi görünüyordu. Karakter modellemeri ise çok detaylı poligon manyağı yapmışlar. Bunları 4k 60 fps olarak bu nesilde yapabilmeleri takdire şayan bana göre.

    Oyunun tadı damağımda kaldı, çıkar çıkmaz modern warfare ile birlikte ana multi oyunum olacak.

    Bu arada betada oyuncu zor buluyor diyen arkadaşın elinde nasıl bir veri var bilmiyorum da, beta ilk açıldığında 2 saat sıraya atıyordu bizi. Demek coalition oyunu oynayan çok görünsün diye böyle bir kolpa yapmış. Yüksek ping, geç oyun bulma vs bunlar betada tespit edilip tam sürümde olmasın diye adamlar test ediyor zaten. Her betada aynı muhabbet. Bu arada Gears 4’t 50-60 pingle bağlanıyorum, gears 5 betada 80 küsürlü pingler ile bağlandım. Muhtemelen tam sürümde ping düşecektir.
  • -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    hocam oyuncu bulma tamamen şu an tech test kaynaklı çok fazla yüklenme oldu adamlar ilk gün kendine gelemedi,dedğiniz vurdum ölmedi gibi sıkıntılar cqc tüm oyunlarda mevcut epic games bile shotgunlardan kurtulmak için herşeyi denedi fortnite'da,yenilik kısmına gelince bazı serilerde yenilik çok geri tepiyor şimdi gears serisini god of war gibi rebootlamak mümkün değil zaten yolda kime sorsan gears 2,3 isterim der ama yeni oyun gelince "ee bu aynı" der malesef uzayan oyun serilerindeki problem bu ama ben çok saat harcayan biri olarak beğendim,dedğim gibi oyuncu bulmaması tech test kaynaklı full sürümde aşılması lazım mutlaka
  • Grafikleri aynı diyenler District oynamadı sanırım, ışıklandırmalar, renk tonu, HDR ve detaylar 4K 60 FPS bir multi için çok başarılı. Beta'da oyuncu bulmama muhabbeti nedir ya Allah aşkına zaten bu beta ya da demo değil tech test ve serverları test ediyorlar amaç bu zaten, özellikle ilk gün çok yoğunluk olduğu için oyuna giremedik, daha sonra yeni serverlar eklenerek bu sorun giderildi.Zaten bu gibi matchmaking problemlerini önceden görüp çıkışta sorunsuz bir matchmaking olması için yapılıyor bu tech test. Oyuncu yok gibi komik yorumlarlar yapmadan bir araştırıp bakın isterseniz.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.