Yüzbaşı
30 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 110 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba , evdeki ufak tefek işler için şarjlı matkap vidalama aleti almak istiyorum iki cihaz arasında kaldım. Alacağım cihaz ile hem delme hem vidalama yapabilmeyliyim iki alternatif var kafamda yardımcı olursanız sevinirim .

1-https://www.aeg-powertools.eu/tr-tr/products/drilling-and-breaking/drill-drivers/bs-12c2-2
2-https://www.bosch-professional.com/tr/tr/products/gsb-120-li-06019G8100

Aeg darbesiz Bosch darbeli biliyorum , fiyat olarak yakın oldukları için ikisini de ekledim gönlüm aeg den yana ama evde duvar tahta belki demir felan delmek gerekbilir diyeendişeliyim darbesi olduğu için delme işinde sorun çıkarırmı diye . Herzaman olmayacak belki ama ihtiyaç olduğunda dışarda matkap aramak istemiyorum.
Bu arada aeg hediye geldi henüz kutusunu açmadım eğer işimi görmeyecekse aeg yi değerlendirip bosch alacağım.
Arkadaşlar merhaba , artık tv den oyun oynamak istemiyorum monitör arayışına girdim tqvsiyenize ihtiyacım var aşağıdaki iki monitör arasında kaldım.
Arada kalma nedenim ihtiyaçlarıma hangisi daha iyi yanıt verir konusuda.
Öncelikli tercihim tabiki xbox , oyun tercihim genelde pubg oynarım nadiren pes yada fifa bu kadar.
her iki monitörde çift hdmi olduğu için diğer girişede amazon fire tv takılı kalacak yani ikinci tercihim maç yayınları netflix .

Gönlüm AOC dan yana çok kibar ince şık. Gözüküyor ama 60hz ve free sync yok.
Acer ise 75 hz ( xbox da bir artısı varmı bilmiyorum) ve free sync var. va panel aydıklık ortamda sorun yaşarmıyım endişesi ve panel çok kalın tipsiz bişey .

60hz free sync olmayan bir monitör alırsqm oyunlarda pişman olurmuyum , yada 75hz ve free sync takılacak bir durum değil deyip aoc almı dersiniz?

https://www.epey.com/monitor/karsilastir/104444-175347/aoc-i2481fxh_acer-nitro-qg241ybii/
Arkadaşlar merhaba , artık tv den oyun oynamak istemiyorum monitör arayışına girdim tqvsiyenize ihtiyacım var aşağıdaki iki monitör arasında kaldım.
Arada kalma nedenim ihtiyaçlarıma hangisi daha iyi yanıt verir konusuda.
Öncelikli tercihim tabiki xbox , oyun tercihim genelde pubg oynarım nadiren pes yada fifa bu kadar.
her iki monitörde çift hdmi olduğu için diğer girişede amazon fire tv takılı kalacak yani ikinci tercihim maç yayınları netflix .

Gönlüm AOC dan yana çok kibar ince şık. Gözüküyor ama 60hz ve free sync yok.
Acer ise 75 hz ( xbox da bir artısı varmı bilmiyorum) ve free sync var. va panel aydıklık ortamda sorun yaşarmıyım endişesi ve panel çok kalın tipsiz bişey .

60hz free sync olmayan bir monitör alırsqm oyunlarda pişman olurmuyum , yada 75hz ve free sync takılacak bir durum değil deyip aoc almı dersiniz?
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/104444-175347/aoc-i2481fxh_acer-nitro-qg241ybii/
Arkadaşlar merhaba;

oyun başlangıçta "takım aranıyor, ya da oluşturuluyor" / "squad search" yazdıktan sonra ilerlemiyor, nat açık , ayarlardan takım bulma açık . Konsolun bağlantısını kestiğimde oyun sorunsuz çalışıyor . sizce sorun ne olabilir.
Arkadaşlar merhaba; malum store da digiturkplay uygulaması yok , edge veya başka browserlarda denediğimde flash player eklentisi kurun diyor varmıbildiğiniz bir yöntem . Flash player destekli bir browser yada digiturk play i çalıştıracak bir yol yokmu?
Arkadaş daha önceden alt kattan aldığım kablolu bağlantıyı accses point ile kablolu ve kablosuz olarak dağıtıyodum . Geçen hafta alt kattan gelen kablodan sorun oldu değiştirmek zorunda kaldım . Alt kattan gelen kabloyu accses e bağladığında alt kattaki modemin ip sini almıyor, kendim yazıyorum ip yi yine de internet gelmiyor . Gelen kabloyu direk pc ye bağladığımda internet var ne yaptıysam olmuyor acces ile interneti dağıtamıyorum lütfen yardım edin . Bütün ayarlar doğru. Accesi işyerinde deniyorum sorunsuz dağıyor .
Arkadaşlar merhaba.

One x kutudan çıkan joystick e iphone kulaklığı bağlıyorum çınlama sesi geliyor ve hiç kesilmiyor oyun başlayınca çınlama devam ediyor konu hakkında bilgisi olan varmı ? lg kulaklığı var sorun suz ama ses çok az ve in ear kulağıma oturmuyor .
arkadaşlar 12 aylık live hesabı almak istiyorum, **** de UK live fiyatı çok uygun region free lerden ne farkı var yada dez avantajı varmı yardımcı olurmusunuz .
Merhaba arkadaşlar , amazon.de den linkteki xbox ı almak konusunda kararsızım, garantiyle ilgili microsoft u aradım 2 yıl garanti tr de de geçerli dediler , 2225 tl ye geliyor nedersiniz ? düşüncelerinizi alabiliryim .
https://www.amazon.de/dp/B06Y36MK86?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=preissuchmasc-21&ascsubtag=NXTGTRKID
Arkadaşlar merhaba, Allah rızası için bilen biri cevaplasın . Xbox One X kolu pillimi olacak , bataryalımı ? 34 yaşındayım vallahi usandım . Yani anlamadığım Sony bu olayı bir önceki nesilde aştı microsft niye ısrar ediyor hala . Umarım bataryalı gelir . Yok gelmez ise benim için konsolda oyun işi de bitmiştir. Kuzende ps var bize geldiğinde bazen aç oynayalım diyor pil uyarısı verince utanıyorum resmen ya ulan ms senin ben taaa...
Hakkında
Forum İmzası:
Xbox live G.T
okimos
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
Xbox One
Takım
Fenerbahçe
TV
LG
Klima
Airfel
Ses Sistemi
Ses Sistemi
Tablet
Apple
Notebook
HP
Xbox Live GamerTag
okimos
Kombi
Baymak
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 850
İkinci El Bölümü Mesajları: 355
Konularının görüntülenme sayısı: 54.106 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 76 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.