Şimdi Ara

Devil May Cry 6 | PC ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Devil May Cry 6, önümüzdeki State of Play etkinliğinde duyurulabilir!

Söylenti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Dördüncü oyunu bir kaç saat oynamış fakat asıl seri ile beşinci oyunla tanışmıştım. Sağlam mizahı ve çenesi düşük karakterleri severim. Lo Wang, Dante, Drake gibi. Beşinci oyun hack & slash türünün zirve noktası olabilir. Her karakterin kombo çeşitleri neredeyse sınırsız seviyedeydi. Hele Dante'nin Motor ile yaptıkları.  Capcom güzel bir ivme kazanmışken yeni bir DMC de kesinlikle başarılı olacaktır. Bekliyoruz.

Tüm Devil may Cry oyunlarını oynamış biri olarak nedense benim en çok hoşuma giden oyun 4. Oyundan sonra DmC adıyla çıkmış seriye kendince bi reboot atan oyun olmuştu. Fanlar tarafından hiç beğenilmedi belki ama ben çok sevmiştim yani linç yemek istemiyorum ama zamanında 5. oyun yerine bu oyunun devamı gelse benim için çok güzel olurdu ana seride ise 3. Oyunun yeri çok ayrı onu da çok severek oynamıştım ama açıkçası 1 ve 2. oyunu yaşından dolayı saymazsak 5. Oyun en az beğenerek oynadığım devil may cry oyunu oldu. Vergil’in hikayesi, Nero ile bağlantısı vs.. ne bileyim çok zorlama geldi bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Bildiğim oyun = en iyi oyun der, susarım. Şaka bir yana Steam'in dolara geçişi öncesi DMC HD Collection ve DMC 4 Special Edition'un peşinde koşmuştum bayağı. Birisi hiç indirime girmiyordu, diğeri de biz de varız şeklinde yalandan indirime giriyordu. Şimdi baktım da HD Collectionu almışım fakat dördüncü oyun boynu bükük kalmış.  Bu arada DmC'de ne çektiyse Ninja Theory direk oyun türünü bırakıp yürüme simülatörlerine yöneldi. Oysa o kadar başarılı oyunları vardı.

• Yine duyurulmadı.  

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.