Şimdi Ara

GEARS 5 ANA KONU 3 Ağustos operation 8 Güncellemesi! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
6
Favori
28.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Geow serisi benim için serinin 3.oyunu ile final yaptı. Sonra gelen oyunları zorla oynadım ve Geow 4 rezaletti, 5’te çok farklı olmayacaktır. His yok, ruh yok, atmosfer desen yerlerde.
    Geow 1’de Berserker’i görünce nereye kaçacağımı şaşırmıştım. O heyecan artık yok. Ayrıca Geow 1, bana xbox360 aldıran tek oyundur.
    Şimdi yaptıkları oyunlarda 0-6 yaş arası çocukları ancak eğlendiriyorlar.
    Marcus Fenix’i yönetemediğimiz her oyun çöp oğlu çöptür.
    Geow 1 tüm zamanlarım en iyi oyunlarından biriydi.
    Ancak 4 de bana göre çok kötü değil. Multi ve horde bölümünde saatlerce oynadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunda atmosfer ve senaryo kasıyorlar gibi umarım başarılı olurlar ilk oyun vasattı sp açısından,force awakens'a benziyordu yeni karakterler deneyimli marcus etrafında şimdi origin hikayesi kait etrafında,mp'de dev yol almaları gerekiyordu umarım gears 4 mp copy paste değildir.
  • Gears5 in sunumu neydi oyle ya.Sanki uvey evlat gibi muamele, leş bir video ustune garip bir tanitim... Oyun kotu cikmasa bari.Aksi gibi olursa seri bir daha zor toparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!


  • John DiMaggio aka Marcus Fenix

  • Bu oyunda Türkçe olacağını duyurulduğu günden bu yana bekliyordum. Desteklenen diller arasında Türkçe'yi görmek güzel.

    GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!
  • Türkçe varsa bu oyun oynanmaz mı hiç.

    Gears serisindeki aksiyonu veren kaç tane oyun sayabiliriz ki. Her anı çatışma, her anı bol bol aksiyon.
    Ama inşaalah şu Gears of War 4'deki sorunları vermez. Çünkü ilk başta oyunun boyuty 160 GB'larda falandı sonra hatayla karşı karşıya kalanlar çok oldu.
    Umarım optimizasyonu güzel olan güzel bir oyun çıkar ortaya.
  • Gears4 de mutli skintilydi cogu oyuncu oynamayi birakti sonunda.Bundan da umutlu degilim.Zaten berbat otesi e3 2019 tanitiminda oyunla ilgili beklentimi azalttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un 2 Amiral gemisi var. GoW ve Halo serileri. İkisi de ana yapımcıları gittikten sonra istenilen ivme'yi yakalayamadı. Xbox One sahibi olmadığım için Halo 5'i hala oynayamadım, pek eksiklikte hissetmiyorum. Halo 4 nispeten Gears Of War 4'e göre daha oturaklı bir oyundu, ki yeni yapımcının ilk oyunu olmasına rağmen. Günün sonunda Gears5 geliyor, ya oyunu gamepass ultimate alarak PC'de bitireceğim, yada Steam'e çıkmasını bekleyip oynayacağım.
  • Gears of war 4, single player olarak ilk bölümler hariç fena değildi. Multisi ise serinin en güzel oyunu olabilir. Geow4'ün multisi ilk çıktığı zamanlarda bağlantı ve eşleştirme hataları yüzünden çok eleştirilmişti. Zaten devrimsel bir değişiklik yapmadılar multi tarafında, oyun mekanikleri de keza ilk 3 oyundan farklı değildi. Hatta ilk 3 oyunun daha ‘’smooth’’ haliydi geow4.

    Dolayısıyla oyun mekaniği olarak ilk 3 oyun süperdi, 4. oyun berbattı söylemi bana pek mantıklı gelmiyor. Sebebiyse dediğim gibi adamlar devrimsel değişiklikler yapmadı ki zaten.

    Gears 5 ise bu seneki e3 tanıtımında çuvalladı bana göre. Escape modunu en ağır gears fanı bile 3-5 kez oynayıp sallar. Tekrara düşecek bir yapısı var gibi duruyor. Single bölümlerden 3-5 dk’lık oynanış gösterselerdi keşke. Bir de multi tarafında koth modunu yeni bir haritayla gösterselerdi yine güzel olurdu. Türkçe alt yazılı çıkacak olmasına çok sevindim. Ayrıca gamepass’in kıymetini bundan sonra daha iyi anlayacağız. Oyun diğer tüm ms game stüdyo oyunlarında olduğu gibi day one olarak kütüphaneye eklenecek. Aynı oyun sony’nin olsa tr storeda 470 liradan aşağıya satılmazdı.

    Gears 5 ile alakalı benim eleştireceğim nokta (escape modundan izlediğim kadarıyla), oyun teknoloji olarak pek gelişmemiş duruyor. Animasyonlar bile aynı gibiydi neredeyse. Heleki koşma animasyonu bana çok tuhaf geldi.
    Öyle veya böyle bu oyunun tps olarak muadili yok. Oyun kendi türünü yarattı. Single, coop, multi olarak dolu dolu bir oyun geliyor.




  • x3x kullanıcısına yanıt
    Söylediklerine katılıyorum dostum, Gears 4 çıkışında bağlantı hataları olmuştu, daha sonra Gnasher ile ilgili bazı problemler olmuştu bu nedenle oyuncu kaybetti ancak daha sonra oyunu iyi toparladılar ve bu problemleri hallettiler.Belki silah dengesi olarak en iyi Gears oyunudur Gears 4 hiçbir OP silah yok oyunda Retro bile dengeli Çıkıştaki hatalarda stüdyonun ilk büyük oyunu olduğu için olabilecek hatalar.

    Gears 5 ile ilgili de E3 beklentinin altında kaldı, en azından hikaye gameplay bekliyordu herkes.Onun dışında en azından yaz boyuncu sürekli yeni şeyler gelecek oyunun çıkışına doğru bu iyi oldu, bu ay yeni mod Escape ile ilgili videolar ve haberler geliyor, temmuz ayı tamamen multiplayer odaklı olacak hem stream hem de beta olacak, ağustos horde ve eylül de campaing ile ilgili.Zaten herkesin beklediği multiplayer betaya 1 ay kaldı şunun şurasında

    Yeni karakter Fahz:



    Hofmann'dan Escape tanıtımı:)







  • Koleksiyon sürümünü nerden alabilicez Türkiye'de bilgi varmı?
  • Source kullanıcısına yanıt
    drone'lu versiyonsa eğer sadece U.S'te şu an için
  • Gears serisinde bir ilk olarak Halo'daki gibi custom haritalar tasarlayabileceğiz ve bu haritaları server browser'da paylaşıp herkesin katılmasını sağlayabileceğiz.Çıkışında Escape için aktif olacak daha sonra diğer modlar için de uygulanacak.

  • Bence bu seri zirvede bırakılmalı 3 ten sonra 4 ün çıkmaması gerekirdi.Ama mic bu işi bilerek yapıyor forza halo gears tan başka yeni ip geliştirmiyor.Buda biz oyuncuları üzüyor haliyle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swarm'lar bu sefer daha iyi modellenmiş.

    GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartan 117 -- 24 Haziran 2019; 8:56:48 >
  • escalation 2.0 değişiklikler mp sneak peak

  • 19 Temmuz da Online Test açılıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinden geçmek için bekliyoruz
    GEARS 5 ANA KONU   3 Ağustos operation 8 Güncellemesi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_erosennin -- 9 Temmuz 2019; 10:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Download açılmadı değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.