Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://winteriscoming.net/2016/03/16/stephen-dillane-stannis-admits-he-didnt-enjoy-game-of-thrones/

bunlardan biri
    Stephen Dillane ismini arat bulursun.
  • o oyuncunun pek umrunda değil sadece para için oynadım , nasıl başarılı oldu lan bu diyor

http://winteriscoming.net/2016/03/16/stephen-dillane-stannis-admits-he-didnt-enjoy-game-of-thrones/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 17 Mayıs 2016; 2:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

o oyuncunun pek umrunda değil sadece para için oynadım , nasıl başarılı oldu lan bu diyor

vay arkadaş

• Bu hatun her seferinde dört ayak üzerine düşüyor, burnu bile kanamıyor adam orada ölüp ölüp dirilsin
  • Khaalesi'deki ego İbrahimovic'te yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Stannis'in hayatta olduğunu düşünüyorum, Brienne tereddütle öldürdüm dedi.

Littlefinger'a çok güvenmeyin. Vardır onun planları, direkt olarak bir tarafa yardım etmez. Onun büyük planı Lannisterlar ile ilgili gibi görünüyor, şu durumda en güçlü ev onlarınki ve Baelish'in önündeki en büyük engel de onlar oluyor.
    Bu arada Baelish bütün diyara tek başına yeter, herkesi sulu götürüp susuz getirir.

Daenerys ise ayrı bir alem. Arkasına o kadar gücü alıp da geri dönünce Tyrion'ın hareketine ne diyeceğini merak ediyorum.

Dört bölüm oldu ve etrafta dolaşan Drogon'dan haber yok. Diğer iki ejderha nerelerde, onları da bilmiyoruz. Bari tatmalık gösterseydiniz şu hayvanları.

Bran'in durumunu da merak ediyorum. Çocuğun konumu ne olacak, uçacak da hangi ejderha ile uçacak; hepsi muamma.

Jon ile Ramsay arasındaki savaş sanıyorum ki bu sezonun asıl olayı olacak. Sezonun bitmesine yakın Ramsay'i gömeceğiz. Aklıma geldi de sezon başlamadan önce gösterilen fragmanlarda Boltonlar birisini X şeklinde tahtaya bağlamış, sanıyorum ki yakıyorlardı. Orada Roose Bolton da yok muydu?

Hiç istemem fakat büyük savaşta Ramsay Jon'u öldürürse ne sükse yapar ama

Ejderhalar yuvadan çıkmadı, kız tribi atmaya devam yani
    Baelish tam işinin adamı, her şekle her yola geliyor. Sağlam bir destek çıkacağı kesin ama desteğinden sonrasını kestiremiyorum, gerçekten karşılıksız iş yapmaz başkente yürüyecek sanırım :)

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    E haliyle öyle oldu.. Vahiy gelecek değil ya
    Şimdi belli oldu neden öğrendiğin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Khaalesi'deki ego İbrahimovic'te yok.

Söyledikleri bir erkek olarak zoruna gitti heralde hocam khaalesinin,yoksa kadında ego falan yok bildiğin dothrakilere laf soktu vizyonsuzsunuz diye ama bence bir nevi Türk erkeklerinin vizyonsuzluğunu özetledi.Bizdeki gibi dothraklarda kadın dışında düşündükleri bir şey yok,biraz ülkeni geliştirmeye gayret göster,ufkunu genişlet,khaalesi güzel konuştu,zaten icraatlerini taktir ediyorum.

Onun dışında ben Game of Thrones ta son 10 dakikadaki gibi aksiyon bekliyorum konu var icraat yok.

• Romulus kullanıcısına yanıt

Kendi adamlarımı astim falan dedi anlatmış olması lazım diye düşündüm garip geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emilia clarke çok kötü oyunculuk sergiliyor izlerken gülüyorum cast seçiminde biraz daha dikkatli olmalıydılar son bölümün son sahnesi saçma ve komikti.

• Ramsey reisi sevipte ölmesini isteyen bir ben varımdır herhalde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceOfMature

Ramsey reisi sevipte ölmesini isteyen bir ben varımdır herhalde ..

Bende varım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Kitapta Stannis'e dağdaki kuzeyli kabileleri toplamasını Jon söylüyor hem de bilge bir şekilde, dizideJon'a aptal sarışın Sansa söylüyor.
    Beyni olmayan Gri Solucanla iki gün önce tercümanlık yapan kız bilmem kaç kitap okumuş, zekasıyla her durumdan sıyrılmayı başaran Tyrion'a akıl veriyor.
    Şu saçmalıklara ne gerek var? Normal çek devam et. Sinir oluyorum bunları gördükçe.
    Zaten saçma salak Daenerys sıkışınca ateş yakıp zor durumdan kurtuluyor...

Hay ağzını öpeyim ya. Bu saçmalıklara bir ben mi gıcık oluyorum diye düşünüp durdum dün.

• 8 ve 9. bölümler bomba olacak. 5.bölüm fragmanıda gelmiş bu arada.
  • Sansa' nın fragmanda gördüğümüz Stark armalı kıyafetini giydiği bölümü iple çekiyorum, gerçekten liderlik yakışıyor. Eskiden hiç sevmezdim ama şimdi bu ablamız estiriyor. Umarım Tyrion'la evliliği formalite değil gerçekten olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantorun

Arkadaşlar dany'nin yanmamasına gereksiz takmış durumdasınız. Ayrıca kitap ile karşılaştırıyorsunuz hâlâ. Dizinin genel hatlar kitaptan fakat olay örgüsü farklı gidiyor en başından beri ve siz taka taka dany sahnesine takmışsınız. Diziden bir kaç sahne hatırlatarak dany sahnesini size açıklayacağım.

İlk olarak hatırlarsanız Ned Stark ile Cercei Arasında bir konuşma geçmişti, nedin çocukların Jamie den olduğunu öğrendiğinde Cercei: "Targeryanlar soylarını korumak için akraba evliliği yapardı" tarzında.

İkinci olarak dany'nin abisi ölüm sahnesinde Dany: " o gerçek bir ejdarha değildi, ejdarha lar ateşten ölmez" tarzında bir cümle söylemişti.

Yani anlayacağınız saf kan ( anne ve babası targeryan olan) kişiler ateşten etkilenmiyor, ama yarı Targeryanlar (dany abisi, jon ve belki tyrion) ateşten etkilenebiliyor ki zaten jonun eli yanmıştı ilk lord kumandana saldıran akgezenlerde.

Khaleesiyi dragonun kurtarması çok sıradan olacaktı böyle kendini kurtarması daha müthişti

Dany ile abisinin ana babasi farkli mi. Viserys de saf targaryen degil mi

Dizi kitaptan ayrı gidiyor olabilir ama tamamen kopmadı. Bazı olayları başka türlü işlediler. Zaten Martin tahtta kimin oturacagini senaristlere soylemis. Onlarda bazi gereksiz olaylari (tahtta oturacak kisiye etki etmeyen olaylar) cikardilar ya da uzattılar
    (tazının, aryanın polliveri öldürdüğü handaki çarpışmadan sonra ölmesi değilde 4.sezonda brienne ile kapismasindan ölmesi gibi)

Dizi kitaptan kopuyor diyorsunuz ama adamlar 4.5.kitapları işliyorlar bu sezon (iki kitap aynı zamanda geçiyor). Bir tek jon dany surpriz oluyor kitabi okumayanlar icin zaten martinde soylemistir 2 sinin 6.kitapta ne yasayacagini.

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: IraArel

Kitapta Stannis'e dağdaki kuzeyli kabileleri toplamasını Jon söylüyor hem de bilge bir şekilde, dizideJon'a aptal sarışın Sansa söylüyor.
    Beyni olmayan Gri Solucanla iki gün önce tercümanlık yapan kız bilmem kaç kitap okumuş, zekasıyla her durumdan sıyrılmayı başaran Tyrion'a akıl veriyor.
    Şu saçmalıklara ne gerek var? Normal çek devam et. Sinir oluyorum bunları gördükçe.
    Zaten saçma salak Daenerys sıkışınca ateş yakıp zor durumdan kurtuluyor...

Hay ağzını öpeyim ya. Bu saçmalıklara bir ben mi gıcık oluyorum diye düşünüp durdum dün.

Aynen ama ozellikle yapiliyor sanirim genel olarak dikkat cekmek icin.

• trufily T kullanıcısına yanıt
    bence şöyle bran babasına seslenmişti babası hissetti duydu demekki etkileşime geçebiliyor. WW lerin yanına gittiğinde belkide direk night king onu gördü öyle bir "skili" olabilir
  • Arkadaşlar bölümlerin Türkçe altyazılı hali ne zaman internete düşüyor ve nereden izleyebilirim? Örneğin şu an 4 var mıdır ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ZordHashnet

quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

stannisi oynayan oyuncu değişir eğer ölmemiş ise çünkü adam baya sövmüştü ne boktan dizi sadece meme var diye.

Stannis ölmüştür Brienne Renly'ye ihanet etmez. Katilini affedip kanını yerde komaz.

Stanisin canini bagisladi kardes.

• 
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.