Yüzbaşı
15 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 118 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba 7 eylül 2020 tarihinde hepsiburada.com üzerinden satıcısı da hepsiburada olan Anker Eufy RoboVac L70 Hybrid Akıllı Robot Süpürge satın aldım ,

ürünü satın aldıktan 1 hafta sonra zeminde belirli noktalarda sebepsiz takılmalardan dolayı hepsiburada ya geri gönderdim ,2-3 hafta bekledikten sonra üründe sorun yoktur şeklinde tarafıma geri gönderildi.

Bir süre sorunsuz kullandıktan sonra haznesinde su olmasına rağmen su ekleyiniz uyarısı ile paspas yapamaz hale geldi bu sefer direk Anker ile iletişime geçerek ürünü servise yolladım ,servis pompası değiştirilerek tarafıma tekrar geri gönderildi.

Aradan bir süre daha geçtikten sonra tekrar paspas modu aynı arızayı verdi ancak uzun bekleyişlerden dolayı servise göndermek istemedim, sadece süpürge modunda kullanmaya devam ettim.

Gel zaman git zaman süpürge 135 metrekare bürüt ,temizleme alanı ortalama 82 metrekare ve 2 saat ortalamasını tamamlayamamaya başladı,ilk zamanlar low battary diyerek sarj ünitesine gidip kaldığı yerden temizliğe devam ederken ,bir süre geçtikten sonra sarjı full olsa bile uyarı verip ardından pili dejarj olmuş halde orada burada kalmaya başladı ve bu sebeple tekrar Anker e geri gönderdim.

Neredeyse 2 haftadır ürün Anker de ,ankere ulaşıp ulaşmadığını teyit etmek için baya çaba gösterdik ,her aramamızda farklı cevaplar aldık, en son aradığımızda ürünün ankerde olduğunu ancak hala servis kaydının açılmadığını tarafımıza ilettiler, zaten forumda uyarmışlardı ama ben o dönem göz ardı edip üründe ısrar ettim ancak haklı çıktılar ve pişmanım.

1 yıl içinde 3 arıza ve farklı sorunlar çıkarması sebebiyle ,ayrıca bulması çok zor ve ya pahalı yedek parçalarından dolayı üründen nefret etmiş durumdayım hepsiburada dan bu alışverişimde yaşadığım sorunlardan ve defalarca iade talebi yapmama rağmen umursamadıkları için alışverişi kestim, biraz bAşka firmaları örnek almalarını tavsiye ederim.

23 eylül den beri Türk telekom fiber internetimde arıza var ,yaşadığım sitede tek servis sağlayıcı maalesef Türk Telekom olduğu için resmen dünya ile iletişimim kesilmiş durumda 2 tane ilk öğretim çağında çocuğum derslerine giremiyorlar, ben evden çalışıyorum şuan sayelerinde işimi kaybetmek üzereyim çünkü firma arıza olmadığını iddia ediyor ve arıza kaydımı kapatmış durumdalar,

ancak arızayı gidermek için sadece bir kereye mahsus fiber teknik elemanı(05/09/2020) geldi ölçüm yaptı sitenin bloğuna gelen dbs ve ya adı her neyse 75 ve üzeri olduğunu bu durumu istemediklerini ana dağıtıcıda ki bir parçanın değişmesi gerektiğini cuma gününe kadar sorunu çözeceklerini söyledi ,inanmadım ama fakirin ekmeği umuttur deyip beklemeye başladım tabi malumunuz gelen giden olmadı,aynı teknik eleman arkadaşa madem genel bir sorun var neden diğer komşularda sorun yok dediğimde onu inanın bende anlamadım şeklinde tuhaf bir cevap verdi ,buna istinaden modemimi, fiber kutucuğunu ,fiber kablo ucunu, kutucuk dan modeme giden lan kablosunu ,ayrıca portumu vs hepsini değiştirmesine rağmen sorun aynen devam etti ,evde bir sürü cihaz var lan ile ve ya wifi la test ettiğimizde hız hep 0,10 mbit ancak garip olan ping 3 ms upload 6 mbit ,kısacası belli ki spesifik bir sorun ama hala ısrarla genel bir sorun diyorlar. Daha tuhafı Türktelekom web sitesinden bölgesel arızaları sorguladım da bir arıza gözükmüyor anlayacağınız tüm işler off the record ilerliyor.

Bu firmayı cimer e Btk ya vs şikayet ettim o sebeple arıza kaydımı kapattıklarını düşünüyorum ,devlet kurumlarına karşı arıza sürelerinde tahammül edilir zamanı baya bir aştıkları için kendilerince küçük kurnazlıklar yapıyorlar sanırım.Ama unuttukları durum şu ki benim tek derdim her ay faturasını çatır çatır ödediğim internet hizmetini alabilmek. İş yerime arıza var diyorum o sebeple sisteme bağlanamıyorum , hadi göster diyorlar arıza kayıtları kapalı ,yeni arıza kaydı açtırmak istiyorum 45 dakika derdimi anlatmaya çalıştığım bana tarayıcının ön belleğini sildiren 444 0 375 de ki teknik destekten sorumlu hanım efendi arıza kaydımı açmaya tenezzül bile etmemiş kısaca 23 eylül den beri hiç değişmeden devam eden arızam Türk Telekom sistemlerinde şuan giderildi olarak duruyor yani çaresizliğimi varın siz anlayın. Ancak aşağıda video ve sslerini paylaştığım sms lerle günde 5 kere filan arızanız için çalışmalar devam ediyor şeklinde bilgi gönderiyorlar. An itibariyle 444 0 375 de ki çağrı merkezindekiler telefonlarımı açmıyor sürekli IVR da müzik dinliyorum düne kadar prime müşteri temsilcileri telefonlarımı 10 sn de filan açarlardı düşmeye görün kardeşlerim.

23/09/2020 tarihinden beri Türk Telekom fiber internetim arızalı  0,10mbit hıza 140 tl ödemek!!
23/09/2020 tarihinden beri Türk Telekom fiber internetim arızalı  0,10mbit hıza 140 tl ödemek!!

Resimlerde görüldüğü üzere arıza kaydım kapatılmış durumda

muhtelif günlerde aldığım speed testler

Telekom müşterisi olup memnun olanlar elbette vardır ancak unutmayınız ki bu firma spesifik sorunlarda sizi yalnız bırakacaktır ,merkezi yerlerde oturuyorsanız ammen nah biraz merkezden uzaktaysanız lütfen diğer firmaları tercih edin..

editler :An itibariyle TTnet müşteri temsilcileri telefonlarımı açmıyorlar ,ki asla çalışanlara ne küfür ne hakaret etmişliğim var müşteri temsilcileri emekçilerdir asla onların şahsıyla bir problemim olamaz ,derdim üzüm yemek bağcıyı dövmek değil tek derdim arızamı resmi yoldan kabul etmeleri ve kaydını açmalarıdır , ancak maalesef telefonla ulaşamıyorum.

ARIZA DEVAM EDİYOR

arıza giderildi

Merhabalar ;

Msi Z170 A Gaming pro carbon ana kart
i5 6600k defult ,evga 1070 ekran kartı
16 gb ram 4x4 şeklinde

ekran kartını 1070 e yükseldikten sonra bazı oyunlarda ciddi performans sorunları yaşamaya başladım fps drop vs gibi araştırmalarımda işlemci dar boğazı olabilir deniyor ki olamaması gerekir ama genelde dar boğaza işaret etmişler, i7 7700k bu ana kartla uyumlu mu? değil mi belli değil soket olarak uyumlu gözüküyor ancak yeni nesil k.blake leri desteklemiyor diyenlerde var kafam çok karıştı , bu anakartla i7 7700 k ve ya i5 8800 k işlemci kullanabilir miyim ?Yoksa en fazla i7 6600k ya mı yükseltebilirim bir yardımcı olursanız çok memnun olurum (inannın googla ladım ancak soket ve işlemci nesli konusu çok net değil)
Redragon K553 USAS LED Backlit Mechanical Gaming Keyboard (Black)

klavye yı amazon.com üzerinden kargo dahil 45 dolara satın aldım ve henüz alışmaya çalışıyorum o yüzden inceleyememesi yazdım

Aslında bu konu benim klavye test sürüşüm..Tabi benim gibi daha önce mekanik klavye kullanamamış biri için inanılmaz yüksek bir tuş sesi ile karşı karşıya kalmış durumdayım,bunun güzelliği bu .
elbette yazdıkça saçmalıyorum saçmaladıkça da klavyeye alışıyorum o yüzden hoş görün beni..

Klavye oldukça küçük buraya ölçüleri yazmaktansa ılaç kutusunu yanına koyup o şekilde foto çektim..Resimde gördüğünüz üzere klavyede numpad yok .benim için olmaması sıkıntı yaratmıyor masada ne kadar geniş yer kalırsa o kadar iyi .nihayetinde oyuncuyuz muhasebeci değil.Ayrıca ingilizce klavye olduğu için malumunuz Türkçe harflere yer verilmemiş .ancak şuan dikkatinizi çektiyse Türkçe karakterleri yazımda kullanıyorum yani o prantez vs tuşlarına basınca Tr karakterler çıkıyor bu durum windowsdan mı oldu ve ya klavye Tr ye geliyor diye ayarmı yaptılar inanın anlamadım .
7=8 kademeli kırmızı arka ışık ayarı var.Altın uçlu diye tabir ettiğimiz usb ile pcmize bağlıyoruz .
Kutu içeriğinde kullanım kılavuzu .tuşları çıkarmak için kullanılan aparat ve Thank you yazan küçücük bir kağıt çıktı ...

Genel olarak izlenimlerim pozitif .esporcular ve ya lan partilerine gidenler için ufak tefek olması büyük avantaj .Bu rakamlara Tr amazon tarafından yollanan nadir klavyelerden biri üst lige çıkarsanız amazon avantajını kaybediyor o rakamlara Tr dende bilinen markaların klavyelerini tedarik edebilirsiniz.Granti konularına özelikle bu tarz oem ürünlerinde takılmıyorum Tr dende alıp sorun yaşadığım ürünlerde de hiç uğraşmadım yenisini aldım malumunuz oluşan sorunlarda genelde kullanıcı hatası deyip geçiyorlar o sebeple klavye mouse kulaklık gibi ürünleri amazon gibi sitelerden tercih etmenizi öneririm malumunuz Tr nin en sağlam amazon rehberi dh da @MühendisMurat ın tavsiyeleriye bende bu amazon işlerine girdim gayatte memnunum.

amazon link

insan gibi inceleme yapmış arkadaş ama ingilizce

Redragon K553 USAS LED mekanık aydınlatmalı klavye inceleyememesi

Redragon K553 USAS LED mekanık aydınlatmalı klavye inceleyememesi
Bir süredir kullandığımız tablet 8 yaşındaki oğlum (ki çok nadir oynar) oyun oynarken patladı inanılmaz bir duman ve alev çıkardıktan sonra resmen erimeye başladı,oğlum can havliyle elinden fırlatmış halı,kitap ve başka bir oyuncakta yandı ,Allah korudu çok korktuk tablet şarja takılıda değildi,akşam vakti oldu olay ve klima çalışır durumdaydı yani ortam sıçak değildi ,oynadığı oyun çok basit bir çocuk oyunu cihazı zorlayacak bir şey değil çocuğun eli yüzü yanabilirdi ve ya komple evimiz yanabilirdi.

Lg nin ürünü incelemesini ve bir hata varsa gerekirse ürünü toplatmasını diliyorum..

Lg tablet  oyun oynarken  patladı

@turbo üstat yol gösterirmisin bana ne yapmam lazım?
Bir süredir spikerlerine yorumcularına . yüksek haftalık ücretler ödeyen Trt kaynak sıkıntısına düşmüş olmalı ki malum ihtiyaca dönüşen ve internete bağlanma kabiliyeti olan her tür cihazdan %6 ya varan bandrol ücreti kesecek.

https://news.google.com.tr/news/story?ncl=dbsAoXfKTa-HfbMG2tT1pZQxPManM&ned=tr_tr&topic=b

Özelikle mobil cihazlar hedefte yani yemenizden içmenizden kesip aldığınız mobil cihazlarla artık belkide hiç izlemediğiniz insanların maaşlarına %6 lık bir katkınız daha olacak ,hali hazırda aldığınız her tv ve radyoda bu katkıyı %16 ile yapmakta olduğunuzu unutmayın..
Arkadaşlar bir süredir kullandığımız seat leon 2011 model dizel aracımı satıyorum.Aile büyüdü artık bize yetmemeye başladı ancak her türlü gideri olan bir araç. Aracın tramer kaydından 3000tl bir durum çıktı ama ayrıntı yok ben alırken ekspertiz yaptrıdım sadece ön kaportada tam ortada 10 cmlik bir kusur çıktı oda üzerine bir cisim düşmüştür dendi,aracı biz kullanırkende park halinde sol çamurluk göçtü onu düzeltirdik değişen olmadı.

aracın 90.000 km bakımını İzmir vosmer de yaptrıdım gereksiz gibi görünebilir ancak satarken pozitif dönüş olacağını biliyorum tüm kayıtları yetkili serviste mevcuttur.

St style olarak geçen model bir kaç ekstrası var sunroof bu özeliklerden en çok göze çarpan ayrıntı.

Araç full + full lastikleri yeni değiştirdim faturaları var.

araç an itibariyle 110.000 km dedir.

Araç 7 ileri tiptronic şanzımandır,
sunroofludur(2 fonksiyonlu)
katlanır aynalar
çift yönlü digital otomatik klima
yağmur-park sensörü(arka)
17'' ÇELiK JANT
4 lastik sıfır
son bakımı vosmerden yapılmıştır(90000km de ağır bakım)
ASR - ESP
USB - AUX
LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ
Hız sabitleyici(cruise control)
YAĞMUR VE FAR SENSÖRÜ
ÖN YAN PERDE HAVA YASTIKLARI
aracı alırken yaptırdığım eksepertizlerde sadece kaputun ortasında 10 cm kadar bir boyaya rastlanmıştı onunda üzerine bir cisim düşmüş olabilir dendi.sol arka çamurluk park halindeyken hasar aldı ve tarafımızdan yaptırıldı. Ayrıca vosmere servise soktuğumuzda baskı balata değiştirilmiştir.9
Ön koltuklarda lekeler var.(oto kuaföre soktum iyi sonuç alamadık sağ koltukta sakız ,sol koltukta mürekkep lekeleri var gözü rahatsızetmiyor ancak ben alırken bu ayrıntılara bakarım ,araca bakacak kişileri bilgilendirmek istedim)
Araç sarfiyat olarak gerçekten çok başarılı yıllarca benzinli araç kullandım dizele binince keyfi geziler yaptım ,ilk deva gözüm yakıt ibresinde olmadan gezmek neymiş bu araçla öğrendim :) ,üzerine aracın sunduğu performansta cabası.
Seat leona karşı ön yargılarım vardı ancak kullandıkça yıllarca wv kullanmış biri olarak sadece öndeki amblem için bir ton fazla para ödediğimizi daha iyi anladım aynı özelikler ve konfor daha ucuza satın alınabiliyormuş.
aracın kredisi devam etmekte lütfen bu durumu göz önünde bulundurunuz.

fiyat olarak 53.000 düşünüyorum ancak pazarlığa açıktır..

sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR) sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR) sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR) sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR) sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR)
 sahibinden sunroof,7 ileri oto. dsg. ,dizel,bakımlı masrafsız(İZMİR)
Mesajlarinizda dikkatimi cekiyor fotograf cekindim diyorsunuz ben mi yanlis biliyorum cekilmek ve cekmek olmasi gerekmiyor mu?
Türkiye’yi işgal planı
Yıl: 1952…
Baş­ba­kan­lık Mil­li Sa­vun­ma Yük­sek Ku­ru­lu­’n­da “Hu­su­si ve Yar­dım­cı Mu­ha­rip Bir­lik­le­ri­” adıy­la Se­fer­ber­lik Tet­kik Ku­ru­lu ku­rul­du. NA­TO­’nun özel harp ta­li­mat­la­rı­na gö­re ku­rul­muş­tu; ve kuş­ku­suz giz­liy­di; ve kuş­ku­suz ar­ka­sın­da CI­A var­dı.
Her ne ka­dar gö­re­vi; ola­sı bir sa­vaş du­ru­mun­da hal­kı ör­güt­le­mek ve ye­tiş­tir­mek ol­sa da he­de­fin­de “ko­mü­nist­le­r” var­dı. Sol ha­re­ket güç­le­nin­ce Se­fer­ber­lik Tet­kik Ku­ru­lu bü­yü­tül­dü ve 1970 yı­lı ba­şın­da “Ö­zel Harp Da­ire­si­” adı­nı al­dı.
Bu giz­li as­ke­ri-si­vil ör­güt­len­me sa­de­ce Tür­ki­ye­’de yok­tu; NA­TO bün­ye­sin­de­ki tüm or­du­lar­da var­dı ve hep­si­nin or­tak adı, “G­la­di­o” idi! So­la kar­şı her tür­lü il­le­gal fa­ali­ye­te gir­di­ler.
1989’da So­ğuk Sa­vaş so­na er­di. Ki­mi NA­TO ül­ke­sin­de­ki Gla­di­o’­lar or­ta­ya çı­ka­rıl­dı. Ama giz­li fa­ali­yet­le­ri­nin üze­ri ka­pa­tıl­dı.
So­ğuk Sa­va­ş’­ın bit­me­si Tür­ki­ye için de dö­ne­meç ol­du.
Kü­re­sel­leş­me da­yat­ma­la­rı Türk Or­du­su­’nun ya­pı­sal de­ği­şim yap­ma­sı­nı şart koş­tu. TSK’­nın Ata­tür­k’­ün de­ğil, Ilım­lı İs­la­m’­ın ipi­ne sa­rıl­ma­sı is­ten­di.
Kör­fez Sa­va­şı­’na ka­tıl­ma­sı em­re­dil­di. Vs.
Ulu­sal de­ğer­le­ri­ni ko­ru­yan yurt­se­ver as­ker­ler bu ye­ni he­ge­mon­ya­ya kar­şı çık­tı.
Ki­mi as­ker­ler, Rus­ya, Çin, İran, Hin­dis­tan gi­bi NA­TO dı­şın­da­ki ül­ke­ler­le ye­ni it­ti­fak­lar ku­rul­ma­sı­nı di­le ge­tir­me­ye baş­la­dı.
Bu ara­da ABD gü­dü­mün­de­ki Özel Harp Da­ire­si, 1992’de “Ö­zel Kuv­vet­ler Ko­mu­tan­lı­ğı­” (ÖKK) adı­nı ala­rak alay se­vi­ye­sin­den tu­gay se­vi­ye­si­ne çı­ka­rıl­dı. ÖKK, NA­TO­’nun de­ğil, Tür­ki­ye­’nin mil­li teh­dit al­gı­la­ma­sı­na gö­re ya­pı­lan­dı. Ve doğ­ru­dan Ge­nel­kur­may Baş­kan­lı­ğı­’na bağ­lıy­dı.
NA­TO ya­ni, ABD ra­hat­sız ol­du. He­le, 1995 Mar­t’­ın­da ÖK­K’­nın “Çe­lik Ha­re­ka­tı­”y­la Ku­zey Ira­k’­a gir­me­si iliş­ki­le­ri ger­gin­leş­tir­di. “Türk Ge­ne­ral­le­ri hi­za­dan çık­mış­tı!”
So­nuç­ta ABD Or­du­su 2002’de Ne­va­da Çö­lü­’n­de “Bin­yı­lın Mey­dan Oku­ma­sı­” adı al­tın­da Tür­ki­ye­’yi iş­gal tat­bi­ka­tı yap­tı. Ve bir yıl son­ra 2003’te Ku­zey Ira­k’­ta ÖKK men­sup­la­rı­nın ba­şı­na çu­val ge­çir­di!
AB­D’­ye rağ­men Ge­nel­kur­may ge­ri adım at­ma­dı; 2006’da ÖKK’yi, ko­lor­du se­vi­ye­si­ne ge­ti­rip bü­yüt­tü.
Ve o yıl­lar­da Er­ge­ne­kon-Bal­yoz tez­ga­hı ku­rul­du.
Er­ge­ne­kon ve Bal­yoz so­ruş­tur­ma­la­rı sü­rer­ken ÖKK tek­rar tü­men ya­pı­la­rak, kü­çül­tül­dü.
Evet ne­ler olu­yor­du?..
Sinan Paşa
Ta­rih: 2 Ma­yıs 2013.
Or­ta­do­ğu den­ge­le­ri­ni ve ge­ril­la sa­va­şı­nı çok iyi bi­len Mu­rat Ka­ra­yı­lan PKK’­nın si­lah bı­rak­ma şart­la­rı­nı şöy­le açık­la­dı:
“Ö­ca­lan bı­ra­kıl­sın… PKK te­rör lis­te­sin­den çı­ka­rıl­sın… Ko­ru­cu­luk kal­dı­rıl­sın… Özel Kuv­vet­ler Ko­mu­tan­lı­ğı lağ­ve­dil­si
n.”
Bu açık­la­ma­dan kı­sa bir sü­re son­ra…
Ön­ce; ÖKK bün­ye­sin­de gö­rev ya­pan MAK ya­ni Ara­ma Kur­tar­ma Ekip­le­ri lağ­ve­dil­di.
Son­ra; ÖKK bün­ye­sin­de gö­rev ya­pan Tür­ki­ye­’de­ki tüm “Koz­mik Oda”­lar ka­pa­tıl­dı.
Res­mi açık­la­ma şuy­du: “Ye­ni teh­dit de­ğer­len­dir­me­si kap­sa­mın­da ar­tık Tür­ki­ye­’yi iş­gal ih­ti­ma­li kal­ma­mış­tı!”
10 gün ön­ce… Di­yar­ba­kır, Ağ­rı, Van, Kars, Ga­zi­an­tep ya­kı­lır­ken bu­ra­lar­da bu­lu­nan “Koz­mik Oda”­lar kı­sa bir sü­re ön­ce ka­pı­la­rı­na ki­lit vur­muş­tu!
Ba­kı­nız… PKK ana me­se­le de­ğil­dir; ta­li me­se­le­dir.
ÖKK ko­nu­su­nu yaz­ma­mın ne­de­ni de baş­ka…
Pa­zar gü­nü HSYK se­çim­le­ri ol­du.
Ce­ma­at ye­nil­di.
Her­kes hu­kuk-ada­let ko­nu­sun­da gö­rü­şü­nü açık­lı­yor. Fa­kat…
Bir ko­nu hep göz­den ka­çı­yor: Ce­ma­at, ÖK­K’­ye (ve di­ğer­le­ri­ne) ne­den kum­pas kur­du? Tez­ga­hın ara­cı­sı po­lis­le­ri, sav­cı­la­rı ve ha­kim­le­ri salt “hu­kuk dı­şı fa­ali­yet­ler­de bu­lun­du­la­r” di­ye­rek, asıl ko­nu­nun özün­den ayı­ra­bi­lir mi­yiz? Suç­la­rı va­ta­na iha­net­tir.
Tez­gah, salt hu­kuk bo­yu­tuy­la ele alı­na­maz, hu­kuk araç ya­pıl­mış­tır, asıl ama­cı gör­mek ge­re­kir!

Tıp­kı pa­ra ve ma­kam hır­sı yü­zün­den 1595’te Os­man­lı Akın­cı­la­rı­’nın so­nu­nu ge­ti­ren Sad­ra­zam Si­nan Pa­şa gi­bi…

Alıntıdır..
Point Caracare İzmir de faaliyet gösteren profesyonel araç temizliği ,detaylı temizlik ,boya koruma hatta araç içi kaplama ve 3m cam filmi gibi hizmetleri bünyesinde barındıran bir firma ,aracımı haftada bir oraya götürüp yıkama yaptırıyorum ve her seferinde memnun ayrıldım çünkü piyasada yapılan fırça- bulaşık deterjanından ibaret yıkmalara 15 Tl ödemekten ciğerim soldu ,ancak bu firma hem personelin ilgisi alakası ve kullandığı malzemelerle ciddi anlamda farklarını ortaya koyuyor.sahibi genç bir girişimci ve hoş sohbet biri ve en önemlisi işinin sürekli başında ,yine bir gün aracımı yıkatırken kendisine hem tanıtım olsun hem forumdaki arkadaşlarımda bu kaliteli hizmetten yararlansın diye onlar adına konu açmak istediğimi söyledim ,çok ilgilendi sağ olsun ve ben 5 tl yıkama ve 500TL detaylı temizlik nasıl olur dediğimde ,hiç gerek yok 10 adet aracı ücretsiz yıkarız 2 aracada 300 Tl ye Platin bakım yaparız sıkıntı olmaz dedi.

Bende İzmir li hemşehrilerimiz adına bunun sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum

Ücretsiz yıkama için Point carcare haftanın 6 günü sabah saat 9:30 ile akşam 22:00 arası sizlere hizmet verecek.Tek yapmanız gereken konunun altına mesaj yazmak özel msgla kod tarafınıza gönderilecek aşağıda adresi bulunan Point carcare a giderek ücretsiz yıkamadan faydalanabilecek siniz, ancak ara bir zamana sıkıştıracaksınız benim üstümden istediğiniz günü ve saati bildirmeniz yeterli olacaktır.

YIKAMADA YAPILACAK İŞLEMLER :(ÜCRETSİZ YIKAMA İÇİN KODLAR TÜKENDİ İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER)

Elbete fırçasız
Meguiars köpük formunda temizleyici.(ki İşletmeci bu malzeme için bana yakındı piyasada maalesef genelde bulaşık detarjanı ve türevleri kullanılır benim kullandığım malzemenin pozitif bir yan etkisi var araçlar daha geç kirleniyor en azından yolların tozunu üzerinde tutmuyor bu durum müşterimiz açısından çok iyi ancak bizim açımızdan kötü daha geç getiriyorlar demiştl )
Hava tabancasıyla dış aksamların arasının kurutulması(ben buna çok dikkat ederim bunu kullanmayan yıkamacıdan çıkın dikiz aynalarından,benzin depo kapağından kapı aralarından sular fışkırmaya başlar ve arabada anında lekeler oluşur ne anladım ben öyle yıkamadan )
İç temizlik , göğüslük ve diğer aksamlara koruyucu ve koku giderici sürülmesi(meguiars)

Platin Bakım paketi işi ise biraz farklı malumunuz aracın en az 24 saat orada bağlanması gerek piyasada bu hizmetin en vasatını 500 TL den aşağı alamayacağınızı biliyorsunuzdur.Point carcare 300 Tl gibi bir meblağ karşılığı 2 kişiye bu fırsatı sunuyor.

Nasıl faydalanırsınız: Platin bakımdan faydalanmak isteyen arkadaşlara (ilk gelen taleplere göre) pm yolu ile detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Peki nedir bu Point carcare Platin bakım paketi :
araç içi:
Tornado ile tavan, koltuk,taban temizliği (3M)
Koltuk koruma (3M ve ya meguiers)
iç aksam bakalit(göğüslük ve benzeri) koruyucu ( meguiars)
İç koku giderici ( meguiars)
araç dışı:
Pasta cila(3M) ve polisaj makinası ile meguiars sünger ile
Far temizliği ve yenileme (ki bomba bir hizmettir piyasada tek başına 50 ve ya 100TL arası ücreti var)
Kil temizliği(özel temizlik hamuru uygulaması)
Motor temizliği ve motor koruma (özel ilaçla yağ,pislik ,toz vs tutmasını engelleyen)
Jant temizliği (özel ilaçla)
ve bu hizmetin içinde en önemlisi BOYA KORUMA (kuş pisliği,güneş solması,asit yağmuru,demir tozu gibi dış etkenlerden korur)

Bu yukarıda bahsi geçen işlemlerin hepsi tek tek ve eksiksiz şekilde aracınıza 300TL gibi bir rakama uygulanacaktır. SONAX VE YA ZIBART gibi firmaların bu işlemlere nasıl fiyat biçtikleri malum taktiri size bırakıyorum.Point carcare ın işletmecisi Kadir Bey Özellikle kullanılan ürünleri de yazmamı istedi ki kabaca yapılan işçilik ve kullanılan malzeme ile ciddi anlamda sıcak fırsat olduğunu daha iyi anlatabileceğimizi düşünüyor. ..

Kısaca 10 kişiye ücretsiz iç/dış yıkama(KODLAR TÜKENDİ İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER) /ücretsiz yıkama kodu için pm atmayın konununun altına yazın lütfen 21/09/2014 gece saat 03:59 itibariyle son 4 ücretsiz yıkama kodunu konunun latına gelen msg sırasına göre göndericem özel msgda haksızlık olmasın ..

2 şanslı kişiye de 300Tl ye Platin bakım paketi detaylı temizlik/pasta cila/boya koruma/far temizliği / motor koruma/jant temizliği
(rezerveli)

Önemli not an itibariyle : @haades ve
@metamorphoses nickli dh üyelerine Platin bakım paketi rezerve edilmiştir yarın öğlene(21/09/14 saat:13:00) kadar kendileri randevuları kesinleşmez ise diğer talepte bulunan arkadaşlarla iletişime geçilecekti
r..

Bilgilendirme ve talep için pm yolu ile ulaşabilirsiniz

Point carcare nerede?

Kazım Dirik Mahallesi 364/1 Sok. No:25/1-A Bornova/İZMİR(FORUM BORNOVA ya 200 metre mesafede kimyacılar sitesi özdaylar alışveriş marketi karşısı yol üstü)
google harita da Point carcare

sadece İzmir için ücretsiz iç/dış araç yıkama (Bitti)ve %70 indirimle Platin Bakım paketi

sadece İzmir için ücretsiz iç/dış araç yıkama (Bitti)ve %70 indirimle Platin Bakım paketi
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
TR
ISS
MALESEF
Oyun Platformu
PS3
Steam
maddoxtr
LOL
Amumu
Dünyadan Futbol
GS
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.456
İkinci El Bölümü Mesajları: 125
Konularının görüntülenme sayısı: 8.516 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 244 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.