Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21692170217121722173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

Ona kalırsa ilk kitapta khalsi çok at sürmekten vucudnda yaralar çıkıypr ama sonra hızla iyileşme gösteriyor hatta daha dinçleşiyor ilk kan belirtileri bırsa veriliyo şimdi bunu nasıl cadının büyüsğne bağlıycaz sonuçta targeryanların kanı ****re bağlanmış ve bu tür alametler gösteriyolar

• PlayerX kullanıcısına yanıt

Jon Snow un oldugunu soyledikleri gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Stannis'in hayatta olduğunu düşünüyorum, Brienne tereddütle öldürdüm dedi.

Littlefinger'a çok güvenmeyin. Vardır onun planları, direkt olarak bir tarafa yardım etmez. Onun büyük planı Lannisterlar ile ilgili gibi görünüyor, şu durumda en güçlü ev onlarınki ve Baelish'in önündeki en büyük engel de onlar oluyor.
    Bu arada Baelish bütün diyara tek başına yeter, herkesi sulu götürüp susuz getirir.

Daenerys ise ayrı bir alem. Arkasına o kadar gücü alıp da geri dönünce Tyrion'ın hareketine ne diyeceğini merak ediyorum.

Dört bölüm oldu ve etrafta dolaşan Drogon'dan haber yok. Diğer iki ejderha nerelerde, onları da bilmiyoruz. Bari tatmalık gösterseydiniz şu hayvanları.

Bran'in durumunu da merak ediyorum. Çocuğun konumu ne olacak, uçacak da hangi ejderha ile uçacak; hepsi muamma.

Jon ile Ramsay arasındaki savaş sanıyorum ki bu sezonun asıl olayı olacak. Sezonun bitmesine yakın Ramsay'i gömeceğiz. Aklıma geldi de sezon başlamadan önce gösterilen fragmanlarda Boltonlar birisini X şeklinde tahtaya bağlamış, sanıyorum ki yakıyorlardı. Orada Roose Bolton da yok muydu?

Hiç istemem fakat büyük savaşta Ramsay Jon'u öldürürse ne sükse yapar ama

6.Sezon İlk 3 Bölüm

Stannis'in hayatta olması çok çok zor hocam. Brienne onca olaydan sonra Stannis'i sağ bırakacak bir hatun değil. Ayrıca geçen bölümde Ramsey'e babası "Stannis'e son darbeyi vuran kim ödüllendirelim diyordu." yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Stannis gibi yardımcı bir karakter için o tarz bir numaraya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada Ramsay Jon'u öldürürse millet de Martin dayıyı sağ koymaz gibi Ağır tahrik indirimi bile uygularlar bence Martin dayıyı indirene.

Ben Stannis'in yaşadığını düşünüyorum, Brienne başka bir şey düşünmüş olabilir ki paylaşılan bir fotoğraf da dediğimi kanıtlıyor.

Bence dizi Martin abimizin elinden çıktı, o "Kitapta yaşıyor, dizideki suç bende değil" diyerek topu senaristlere atabilir.

Stannis kesin olarak öldü, yapımcıların açıklaması var.

Bütün dizi ekibinin de Jon öldü diye yemini vardı.

• Tormund Brienne ile isi pisirirse daglar yankilanir yalniz

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Kardes turkce lutfen.

• quote:

Ona kalırsa ilk kitapta khalsi çok at sürmekten vucudnda yaralar çıkıypr ama sonra hızla iyileşme gösteriyor hatta daha dinçleşiyor ilk kan belirtileri bırsa veriliyo şimdi bunu nasıl cadının büyüsğne bağlıycaz sonuçta targeryanların kanı ****re bağlanmış ve bu tür alametler gösteriyolar

tamamda hocam mesala targeryanlarda yanmam deyip ateşe atlayan var ve yanıyorlar

bu gidişle jonda targeryan çıkacak ama o yandı bence dani yanmaması saçma ilk seferde dedik büyü yapıldı bu sefer yani burada cortladı dizi hem daniden iyicenek sıkıldım mesala orada ejder gelse dani sırtına binse ve orayı öyle yaksa süper olurdu
    ne gerek var orduya git westorasa yanında benzin taşı ateşe ver millet yansın sen tahta otur

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Stannis'in hayatta olduğunu düşünüyorum, Brienne tereddütle öldürdüm dedi.

Littlefinger'a çok güvenmeyin. Vardır onun planları, direkt olarak bir tarafa yardım etmez. Onun büyük planı Lannisterlar ile ilgili gibi görünüyor, şu durumda en güçlü ev onlarınki ve Baelish'in önündeki en büyük engel de onlar oluyor.
    Bu arada Baelish bütün diyara tek başına yeter, herkesi sulu götürüp susuz getirir.

Daenerys ise ayrı bir alem. Arkasına o kadar gücü alıp da geri dönünce Tyrion'ın hareketine ne diyeceğini merak ediyorum.

Dört bölüm oldu ve etrafta dolaşan Drogon'dan haber yok. Diğer iki ejderha nerelerde, onları da bilmiyoruz. Bari tatmalık gösterseydiniz şu hayvanları.

Bran'in durumunu da merak ediyorum. Çocuğun konumu ne olacak, uçacak da hangi ejderha ile uçacak; hepsi muamma.

Jon ile Ramsay arasındaki savaş sanıyorum ki bu sezonun asıl olayı olacak. Sezonun bitmesine yakın Ramsay'i gömeceğiz. Aklıma geldi de sezon başlamadan önce gösterilen fragmanlarda Boltonlar birisini X şeklinde tahtaya bağlamış, sanıyorum ki yakıyorlardı. Orada Roose Bolton da yok muydu?

Hiç istemem fakat büyük savaşta Ramsay Jon'u öldürürse ne sükse yapar ama

6.Sezon İlk 3 Bölüm

Stannis'in hayatta olması çok çok zor hocam. Brienne onca olaydan sonra Stannis'i sağ bırakacak bir hatun değil. Ayrıca geçen bölümde Ramsey'e babası "Stannis'e son darbeyi vuran kim ödüllendirelim diyordu." yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Stannis gibi yardımcı bir karakter için o tarz bir numaraya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada Ramsay Jon'u öldürürse millet de Martin dayıyı sağ koymaz gibi Ağır tahrik indirimi bile uygularlar bence Martin dayıyı indirene.

Ben Stannis'in yaşadığını düşünüyorum, Brienne başka bir şey düşünmüş olabilir ki paylaşılan bir fotoğraf da dediğimi kanıtlıyor.

Bence dizi Martin abimizin elinden çıktı, o "Kitapta yaşıyor, dizideki suç bende değil" diyerek topu senaristlere atabilir.

Stannis kesin olarak öldü, yapımcıların açıklaması var.

hocam bence stannis büyük bi karakter kolay harcanmaz
    hem jon için etmedikleri yemin kalmadı

• furkanaktas7 kullanıcısına yanıt
    Icncbakf djsprbd skdhdieory irirjsz ssizncou

• quote:

İki üç bölğm izliyip bakon dersen olacağı bu kardeşim en basit ölmez dediğin ölebilir filmde banko karakter yok her an her şey olblr kaldıki kurgusu çok geniş yüzüklerin efensisi ve game of tgrones bir evrendir

lotr'a hakaret etmeden önce tekrar düşünmeni öneririm. tamam dizi en iyilerde ilk 5'e girer belki ama lotr ile anılması lotr'a hakarettir. lotr evreni çok daha derindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nesalaksacmasorularbunlar

Kalkmış azor ahai dalgasını bana anlatma serinin bütün kitaplarını okudum kitabın jon ile olan kısmı belirsizlikle bitti ama senaristler jonu canlandıran kişi ve hbo jon snow karakteri öldü diyorsa ölmüştür emin ol kalkıp star dizileri sanma hbo kanalını

Kardes diziyi biraktin mi naptin?

• Stannis yardımcı karakter mi adam 4 sezon boyunca dizinin ana hattını oluşturdu. Ana karakter illa da ilk bölümden itibaren dizide olucak diye bişey yok.

Ayrıca aynı yapımcı
    jon da öldü demişti

• bu kişinin stannis olma ihtimali var mı?Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Tormund Brienne ile isi pisirirse daglar yankilanir yalniz

• Yorum yapin da okuyalim yahu.

• Jon Sansa buluşmasında duygulandım
  • stannisi oynayan oyuncu değişir eğer ölmemiş ise çünkü adam baya sövmüştü ne boktan dizi sadece meme var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Jon Sansa buluşmasında duygulandım

Benim gözden 1 damla aktı valla hocam. Yıllardır beklediğim sahnelerden biriydi.
    Birde Arya - Jon , Bran - Arya , Arya - Sansa 'da oturur hüngür hüngür ağlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

stannisi oynayan oyuncu değişir eğer ölmemiş ise çünkü adam baya sövmüştü ne boktan dizi sadece meme var diye.

Hadi canim, link alabilir miyim?

• Son sahneden etkilenmeyen tek ben miyim acaba .. Tormund
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

stannisi oynayan oyuncu değişir eğer ölmemiş ise çünkü adam baya sövmüştü ne boktan dizi sadece meme var diye.

Stannis hiç ölmediyse oyuncu değişmeyebilir, o açıklamayıda seyirciyi Stannis'in öldüğüne inandırmak için yapmış olabilir, başta böyle yazıları Jon için okuduğumda inanasım gelmiyordu ama şimdi gördüğümüz gibi Jon dizide devam ediyor, benzer durum Stannis için de olabilir. Gerçek Kral dönse de diziye tad gelse bıktık gümüş saçlı ergenden.

• 
Sayfa: önceki 21692170217121722173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.