Binbaşı
21 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Tum forum uyelerinin bayrami mubarek olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice guzel bayramlara.
Sabahtan beri internet yoktu arkadaslar. Ne operator ne adsl. 15 gibi geldi galiba. Bu kayyum atamasindan dolayi yaptilar galiba.
Merhaba arkadaşlar

Bu aralar şüphelendiğim bişey var. Arkadaşla bla blacar hakkında konuşuyorduk. Neden sonra bi baktım face de reklamı karşıma çıktı. Bi tatil köyü hakkın da konuşuyoruz, tak facede o tatil köyü hakkında kampanya reklamı. Suplement hakkın da konuşuyoruz akşamına google reklamı. Ciddi ciddi şüphelenmeye başladım. Bu arada bu dediklerimi sadece konuşuyoruz, google da falan arama dahi yapmıyorum. Ben bu milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulamaların (reklamlar için) ortam dinlemesi yaptığına inanıyorum.

Sizler ne diyorsunuz bu konuda?
Hulusi Akar nasıl serbest kaldı?

O uğursuz ve karanlık gecenin üzerinden tam 46 gün geçti. O günden bu yana sayısız operasyon yapıldı, Fetö'cü olan binlerce insan deşifre edildi.

Gözaltına alınan, tutuklanan ya da açığa alınan isimlerin neredeyse tamamı alt kademedeki insanlar. Geride bıraktığımız 46 gün içinde bu terör örgütünün üst düzey bir yöneticisine ulaşılamadı. Aslında birine ulaşıldı ama o da tuhaf bir şekilde serbest bırakıldı!

Adil Öksüz isimli Fetö'cü sözde imamdan bahsediyorum.

Düşünün!

Darbe girişiminin yaşandığı gece, Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra salıverilen Fetö'nün "hava kuvvetleri imamı" çıkarıldığı mahkeme tarafından 21 dakikada serbest bırakılıyor.

Çıkarıldığı mahkeme heyeti, hem "Tutuklanması için somut veri var" diyor, hem de adli kontrol şartıyla salıveriyor.

Sonrası daha ilginç!

Serbest bırakıldıktan sonra her yerde fellik fellik arandığı söylenen Adil Öksüz, darbeden tam bir ay sonra ortaya çıkıyor.

Nerede?

Bombalama ve darbe girişimi sonrası polisin kuş uçurtmadığı, olağanüstü önlemlerin alındığı İstanbul Kurtköy'deki Sabiha Gökçen Havaalanında...

Sonradan ortaya çıkan kamera kayıtlarına göre, Ali Kaya isimli Fetö ajanı onu havaalınında karşılıyor ve kaçışına yardım ediyor. Polis, bu kez Ali Kaya isimli bu ajanın izini sürmeye başlıyor.

Yapılan açıklamada, "Ali Kaya isimli ajanın yakalanması için 50 ayrı adrese baskın yapıldı ama izine rastlanamadı" deniliyor.

Peki gerçekten 50 ayrı adrese baskın yapıldı mı?

Bana gelen bilgilere dayanarak iddialı bir şekilde söylüyorum; hayır, bazı adreslere hiç gidilmedi ve arama yapılmadı!

Neye dayanarak bu kadar emin konuştuğumu merak ediyorsanız anlatayım.

Ali Kaya isimli ajanın eşi, İzmir'in Buca Cezaevi'nin iki üst sokağında ikamet ediyor. Kaya, Adil Öksüz'ün kaçışına yardım ettikten sonra Buca'daki evine gidiyor.

Bu adreste yaklaşık bir hafta kalıyor.

Bu bir haftalık süre içinde eşiyle çarşı pazar dolaşıyor, alışveriş yapıyor ve hatta akrabalarıyla beraber gölet denilen bölgeye giderek, burada mangal keyfi yapıyor.

Komşuları, bu süre zarfında Ali Kaya'nın evine baskın yapılmadığını teyit ediyor. Bir haftanın sonunda eşi polis tarafından aranıyor ve ifadeye çağrılıyor.

Bunun üzerine Ali Kaya, "Madem seni ifadeye çağırmışlar, git ve benim buralarda olmadığımı söyle. Zaten yarın yola çıkacağım" diyor ve elini kolunu sallayarak Almanya'ya uçuyor. Anlayacağınız, fellik fellik araran ajan şu anda Almanya'da!

Peki nasıl oluyor da Adil Öksüz ve Ali Kaya isimli teröristler, arkalarında bu kadar değerli ipuçları bırakmalarına rağmen göz göre göre kaçabiliyor?

Şimdi gelin filmi geriye saralım ve darbeden bir gün sonrasına, yani 16 Temmuz gününe gidelim.

Haber merkezlerine, Akıncılar Üssü'nde rehin tutulan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın 07.45'te yapılan operasyon sonucu kurtarıldığı bilgisi düşüyor.

Hemen ardından Akar Paşa'nın helikopterden indiği fotoğraf servis ediliyor. Arkasında, AK Parti'li Şaban Dişli'nin darbeci kardeşi Tümgeneral Mehmet Dişli var!

Saatler 10.54'ü gösteriyor.

Hemen akabinde ise "Fetö'nün hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün serbest bırakıldığı haberi geliyor.

Şunu anlatmaya çalışıyorum.

"Hava Kuvvetleri İmamı" Adil Öksüz'ün, darbenin karargahı olan Akıncılar Üssü civarında yakalanması, Hulusi Akar ve diğer kuvvet komutanlarının Akıncılar Üssü'nde rehin tutulması, her iki ismin de aynı dakikalarda serbest kalması ve Mehmet Dişli'nin Hulusi Akar'ın yanında olması!...

Bu durum size de tuhaf gelmiyor mu?

Perde arkasında, "Biz sizin adamınızı, siz de bizim adamlarımızı serbest bırakın" şeklinde bir takas pazarlığı yapılmış gibi hisseden sadece ben miyim?

Dipnot 1: Takas pazarlığı yapanların devletin üst kademesi olduğu şeklinde bir iddiam yok. Aksine, birilerinin üst kademeden habersiz, Adil Öksüz'ü kurtarmak, Mehmet Dişliyi ise aklamak için çalıştığını söylüyorum.

Dipnot 2: Tuhaf bir karara imza atarak Adil Öksüz'ü serbest bırakan mahkeme üyeleri hakkında henüz hiç bir işlem yapılmadı. HSYK, "Bu heyet ile ilgili raporların gelmesini bekliyoruz" diye açıklama yaptı.

Yorum sizin!

Kaynak
GALATASARLI UĞUR: KANDIRILDIM

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, hakkında gözaltı kararı çıkan eski futbolcu Uğur Tütüneker, bir açıklama yaptı. Teknik direktörlüğünü yaptığı İsviçre'nin FC Wil takımındaki görevine dün son verilen Tütüneker, Türkiye'ye döneceğini duyurdu ve çarpıcı ifadeler kullandı.

Uğur Tütüneker’in açıklaması şöyle:

“Görevim dolasıyla, öncesinde ve sonrasında vatanımda bulunamadığım süreçte ülkemde meydana gelen hain girişimden dolayı üzüntümün sonsuz olduğunu bildirir bu sebepten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerime Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar dilerim.

Bugün hakkımda verilen gözaltı kararını medyadan ve eşimden öğrendim. Uzun yıllardır gerek Galatasaray gerekse Milli takımda oynamış bir futbolcu olarak asla ülkeme ihanet etmedim.

Ben de herkes gibi çocukları okutan ihtiyaç sahiplerine destekte bulunduğunu sandığım bu hain grup tarafından kandırıldım.

Bu gruba kurban bağışı ve burs haricinde hiçbir maddi veya manevi destekte bulunmadım.

15 Temmuz günü bu alçakların şerefsiz yüzlerini ben de gördüm.

Gün itibariyle bu sebepten İsviçre’deki kulübümle olan irtibatımı sonlandırdım.

Konu hakkında vicdanım son derece rahat olduğundan Ülkeme gelecek ve bana sorulacak tüm sorulara yüreğimle cevap vereceğim.

Buradan Türk Halkına, sayın Cumhurbaşkanımız’a sesleniyorum…

BEN BU VATANIN EVLADIYIM VATANIMA ASLA İHANET ETMEDİM VE ETMEM

Saygılarımla; UĞUR TÜTÜNEKER”

Kaynak
Silinebilir
Bu üç yüzükten birini almayı düşünüyorum, ama hangisini alayım tam olarak karar veremedim. Hepsi de güzel, fakat üçünü birden alacak kadar da bütçem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-)

2-)

3-)

Film ve altyazıyı aynı isim de yapmama rağmen altyazı çıkmamakta. Sub ve srt uzantılarını denedim ikisi de olmadı. Gerçi tv ikisini de destekliyor olarak gözükmekte. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar

Bu kasa nasıl açılır acaba? O ayaklık kısımlarını çıkardım ve orada ki civataları çıkardım fakat halen nasıl çıkartacağımı bulamadım. Notebook emanet olduğu için zorlamak da istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Hocanın biri beni ve arkadaşımı çok kötü aşağıladı. İlk okul öğrencisine bile böyle muamele edilmez. Arkadaşım saklamaya çalıştı ama ben bir damla gözyaşını sildiğini gördüm.

Ben ise kendime söz verdim, okul bitince (ki bu dönem bitiyor inşallah) gidip bu davranışlarının hesabını bizzat odasında soracam. Sadece ağız kavgasına girmeyi düşünüyorum. Mezun olduktan sonra bana herhangi bi yaptırım da bulunabilir mi? Daha önce böyle bir olay yaşayan var mı acaba?
Hakkında
Forum İmzası:

Vikings
Ragnar Lothbrok
Forum İkinci El İmzası:
Alışveriş yaptıklarım: erbilgs, ugur2005, Lathean, Gatırcan
Hakkımda:

Alışveriş yaptıklarım: erbilgs, ugur2005, Lathean

İnsan neyi aşk ile isterse Allah onu nasip eder..
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.742
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 20.838 (Bu ay: 359)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.163 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.