Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21712172217321742175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ToxoplasmaGondii

Arkadaşlar bölümlerin Türkçe altyazılı hali ne zaman internete düşüyor ve nereden izleyebilirim? Örneğin şu an 4 var mıdır ki?

Pazartesi sabaha doğru dizi sitelerine geliyor yedi sekiz gibi de altyazı geliyor. Şu an dördüncü bölüm tüm sitelerde var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sezon ilk defa bir bölümü hiç spoiler yemeden izledim .. çok güzel bir duyguymuş bölümde ne olacağını bilmeden izlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bu sezon ilk defa bir bölümü hiç spoiler yemeden izledim .. çok güzel bir duyguymuş bölümde ne olacağını bilmeden izlemek

Bende dün girmedim foruma hiç spoiler yemeden izlemek en güzeli tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    ben son 2-3 gün girmedim konuya.. bundan sonra hep böyle yapacağım.. diğer türlü birisi spoiler butonu içinde paylaşıyor sende dayanamayıp okuyorsun
  • Bu dizi fitne fesat kaynagi. Nefsinizin bir oyunu seytana uymayin izlemeyin.

Gunahi boynunuza

Cok tanrili din mi olur tovbe hasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Bu dizi fitne fesat kaynagi. Nefsinizin bir oyunu seytana uymayin izlemeyin.

Gunahi boynunuza

Tamam.

• Digiturk dilediğin yerde uygulamasından başladım izlemeye, 1. Sezon 4. Bölümü seyrettim dün. Hergün 2 bölüm seyrederim diye düşünüyorum. Fakat beklediğimden daha ağır ilerliyor, hep böyle mi acaba?

• İsteyene spoiler verilir P.M atın.
  • 5. bölüm dizi kendine gelmeye başlar inşallah

• Ramsay son bölüm :
    Ramsay mektubunda yazdıklarını gerçekten yapabilecek durumda mı acaba ? Yanı dayanabilecek mi kale kapısına ? "Böyle bir şey olmayacak,izlemeyeceğiz gibi fragmanlara bakılırsa ama olabilir mi ? "

Bir de artık şu Akgüzenler yürüyenler mi nedir onların olayına girsek artık.Ne olacaksa olsun daha onlar var çünkü.

Ortada kral falan da kalmadı..Jon Winterfell alır yeter , krallık ister mi ? Sanmıyorum.Ejderhalar falan derken de sanırım taht sahıbı artık bellı mı ? İşte bunu anlayamıyoruz.Çünkü Daenerys konusunda bir türlü gelişme olmuyor.1.sezonda tapıyorlar idi 3.sezonda tapıldı..6.sezona geldik halen tapıyorlar Tamam anladık da..Ejderhan var ee askerler var daha ne be ?

• Nepennthe kullanıcısına yanıt
    Hocam son sahnenin öyle olacağı belliydi açık ara bende etkilenmedim. Tormund'un bakışlar fena.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay_d

Digiturk dilediğin yerde uygulamasından başladım izlemeye, 1. Sezon 4. Bölümü seyrettim dün. Hergün 2 bölüm seyrederim diye düşünüyorum. Fakat beklediğimden daha ağır ilerliyor, hep böyle mi acaba?

İlk bölümlerde henüz karakterleri tanımadığın için ağır geçiyor sonra alıştıkça akıyor. Spoiler okumadıysan okumamaya dikkat et. Birde hiçbir karaktere bağlanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

o oyuncunun pek umrunda değil sadece para için oynadım , nasıl başarılı oldu lan bu diyor

http://winteriscoming.net/2016/03/16/stephen-dillane-stannis-admits-he-didnt-enjoy-game-of-thrones/

Bende diyorum ki bu açıklama seyirciyi karakterin öldüğüne inandırmak için yapılmış olabilir, bana böyle yaklaşımlar gerçekçi gelmiyordu ama Jon Snow döndü, aynı şey Stannis için de olabilir, Jon hakkında da bir daha diziye dönmeyecek diye açıklama vardı diye hatırlıyorum.

Diğer bir yandan bu açıklama doğruysa bunlar profesyonel oyuncular, zaten kendi de demiş para için oynadım, yine yapımcı teklif götürür gerekli parayı öder bizde izleriz Stephen Dillane'ı.

• quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bu sezon ilk defa bir bölümü hiç spoiler yemeden izledim .. çok güzel bir duyguymuş bölümde ne olacağını bilmeden izlemek

Al benden de okadar:) bilmemek bir erdemmiş:))

• Son sahne çok kötüydü, hiç yakışmadı.

• Gene hayal kırıklığı bir bölüm, dizide olaylar bir ileri iki geri şekline döndü, kaybedenler kazanıyor, kazananlar kaybediyor, türk filmine döndü iyice...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Bu dizi fitne fesat kaynagi. Nefsinizin bir oyunu seytana uymayin izlemeyin.

Gunahi boynunuza

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar Jon Snow ölümsüz olmadı mı diğer ölümden dönenler gibi ? Neden öleceğini düşünüyorsunuz ki savaşta ?

Olmadı. Myrli Thoros'da Beric Dondarrion'u 4 5 defa geri döndürdü. Ölümsüzlük diye bişey yok yani (şimdilik bildiğimiz kadarıyla)

• Kaç zamandır kafama takılıyor.Diziyi takip ediyorum uzun zamandır ama ağır spoiler olabilir.

Yukarda arkadaşların bahsettiği beric dondarrion,benjen stark,syrio forel olsun.Bu elemanlar piyasada bi göründü sonra haber yok.Dizinin de bu olayı saçma.Bilmiyorum kitapta nasıl işliyorlar.Ama bana saçma geliyor.Geçen sezon yüzyılın feykini verdiler sezon finalinde benjen starkla ilgili zaten.Resmen dalga geçiyorlar.
  • Ejderhalar,dirilenler,ak gezenler,taş adamlar hepsi normal danynin yanması saçma. Birde kitaptan uyarlama dizi birebir aynı gitmesi imkansız tahtın binlerce kılıçtan oluşması lazım ama 1 metrelik demir yığını bu kadar ciddiye almayın yani.

• 
Sayfa: önceki 21712172217321742175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.