Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Kaç zamandır kafama takılıyor.Diziyi takip ediyorum uzun zamandır ama ağır spoiler olabilir.

Yukarda arkadaşların bahsettiği beric dondarrion,benjen stark,syrio forel olsun.Bu elemanlar piyasada bi göründü sonra haber yok.Dizinin de bu olayı saçma.Bilmiyorum kitapta nasıl işliyorlar.Ama bana saçma geliyor.Geçen sezon yüzyılın feykini verdiler sezon finalinde benjen starkla ilgili zaten.Resmen dalga geçiyorlar.

Kitap spoiler;

Beric Catelyn'i öptü dirilmesi için kendisi öldü.şimdi thorosla ortalığı duman ediyor lady stoneheart

Syrio Forel bence Jaqen çıkacak.O adamın ölmediğini düşünüyorum.

Coldhands (soğukel) diye bir eleman var. Gorunusu ayni white walker ama Sam'la Bran'e yardım ediyor. Onunda Benjen Stark olduğunu düşünüyorum. Yüzünü kimse göremiyor kitapta. Sam'de Bran"la karsilasiyor. Anlatiyor iste soğukel diye biri bana yardim etti falan. Bran'de bizi ona götür belki bizede yardim eder diyor. Yanina gidiyorlar bunun Sam gece nöbetinin sözlerini söylüyor soğukel de bunu tanıyor kapıyı açıyor bunlara. Sam'e de kardeşim diyor konuşurken. Bence wwler bunu öldürdüler (yada aralarina kattilar)ama arafta kaldı benjen stark.onlar gibi olmadı yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sezon yavas gidiyor gibi

• 6. sezon 5. bölüm fragmanıyla ilgili,

Sanırım dizi toparlamaya başlayacak. İlk 4 bölüm pek zevk vermedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Bu dizi fitne fesat kaynagi. Nefsinizin bir oyunu seytana uymayin izlemeyin.

Gunahi boynunuza

Cok tanrili din mi olur tovbe hasa

Aklınca espri yapmaya çalışmış ama bilmiyor ki espri zeka işi.

• Son bölümde Lord PIMP'in () destek almaya çalıştığı çocuk hangi aileden ve nerede hatırlatacak olan varmı? Anımsayamadım çünkü durumu, babası falan kimdi ne rolü vardı hikayede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Khaalesi'deki ego İbrahimovic'te yok.

Söyledikleri bir erkek olarak zoruna gitti heralde hocam khaalesinin,yoksa kadında ego falan yok bildiğin dothrakilere laf soktu vizyonsuzsunuz diye ama bence bir nevi Türk erkeklerinin vizyonsuzluğunu özetledi.Bizdeki gibi dothraklarda kadın dışında düşündükleri bir şey yok,biraz ülkeni geliştirmeye gayret göster,ufkunu genişlet,khaalesi güzel konuştu,zaten icraatlerini taktir ediyorum.

Onun dışında ben Game of Thrones ta son 10 dakikadaki gibi aksiyon bekliyorum konu var icraat yok.

Şaka galiba? Kaptırma kendini bu kadar dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Son bölümde Lord PIMP'in () destek almaya çalıştığı çocuk hangi aileden ve nerede hatırlatacak olan varmı? Anımsayamadım çünkü durumu, babası falan kimdi ne rolü vardı hikayede?

Manyak karı vardı ya bi. Catelyn'in kardeşi. Sürekli Robert'ı emzirirdi

• Daneyers in beni yak kendini yak herseyiiii yaak! şarkısından çok etkilendiği belli oluyor.

Khal insanları bildiğin zerdüşt. Ateşi gören secdeye varıyor
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 17 Mayıs 2016; 13:19:46 >
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Hatırladım eyvallah, bu elemanlar güçlü mü peki neydi ailenin adı?

• Jon yabani ordusuyla kuzeye ilerleyecek ama Ramsay savaşın kazananı olacakken,ortaya Fingers çıkıcak ve Jon savaşı kazanıp kuzeyin koruyucusu olacak.Daha sonra akgezenler duvarı aşıp kuzeye ilerleyecek bu kez Bran sayesinde Ak gezenlerin zayıf noktasını öğrenecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Hatırladım eyvallah, bu elemanlar güçlü mü peki neydi ailenin adı?

Arryn ailesi. Catelyn'in kuzeni olacaktı karıştırdım

Evet güçlüler. Savaştan uzak kaldılar, yıpranmadılar.

Emin olamadım baktım internetten. Lysa, Catelyn'in küçük kardeşiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 17 Mayıs 2016; 13:29:21 >

• Bence Littlefinger da bitecek Kuzey'deki savaşın nasıl şekilleneceği. Daha önceden tanıdığımız gibi bu adamın asıl hedefi tahta oturmak.(Gerçi dizideki hemen hemen herkesin hedefi bu zaten) 4. bölümdeki Robert Arryn ile olan konuşmasının altında çok büyük çakallıklar oldugu belli.
    +Hadi gidelim yardım edelim
    -Evet Sansa benim kuzenim .
    Bence bu replikler GOT için basit kalır. Dizideki replikleri de çok özenerek seçtiklerini düşünüyorum. Hemen hemen her cümle dizinin gidişatını şekillendiriyor. Baelish şu an vadiye hükmediyor sayılır zaten kral tarafından da Nehirova nın koruyucusu olmuştu şu an alması gereken en önemli yer de Kuzey kaldı. Kuzey'in koruyucusu Starklar'dı ve şu an Jon piç ama saf Stark Rickon var. Baelish'in oyunlarına göre Rickon Umber'lara verildi. Her işte bu adamın parmağı var diye düşünüyorum. Jon ölebilir savaşta ölürse çok şaşırmayın.
    düzenleme:bir iki cümle ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrdnlr -- 17 Mayıs 2016; 13:54:28 >

• ramsay bastard'ı senin günlerin sayılı
    castle black'tan yola çıktı yiğitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoksulseytan22

Daneyers in beni yak kendini yak herseyiiii yaak! şarkısından çok etkilendiği belli oluyor.

Khal insanları bildiğin zerdüşt. Ateşi gören secdeye varıyor
    .

O hatun ateşlerin içinden o memelerle o şekilde çıksın sen de kapanırsın önünde.

• benim aklım cerceinin düellosunda cercei için mountain çıkacaktır ama karşı tarafta kim olur tazı ölmemiş olup bi yerden çıkıp gelirse kardeşiyle düelloya girerse süper olmazmı ama iyi uçtum farkındayım

• Ramsay ölmesin. O adam da ölürse dizinin tadı kaçar. Greyjoy sahneleri sıkıcı geliyor. Yine en çok keyif veren ramsay ile lannisterların sahneleri. Jon snowu başta hayranlıkla izlerdim ama adam çok sünepe gelmeye başladı. Zeki ama çalışmayan öğrenciden hallice. Sansa bile jondan daha atılgan. Hakkı olan winterfelli geri alabilecek kapasitesi varken adam güneye gitmek istiyor. Olum sen ölümden dönmüşsün, biraz dünyanın değerini anla, dön topla bütün kuzeyi al arkana bakalım kim karşında durabiliyor. Bakalım eğer fragmandan anladıklarım doğruysa serçeparmağın yardımıyla iyi işler yapacak. Artık yapsın da bir zahmet altı sezondur bekliyoruz.
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    Hocam valla efsane olur :) Kimi sevsek öldü keşke Tazı yaşıyor olsa.

• Bu foto nerde paylasildi hocam?

• Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    keşke dediklerim çıksa ama imkansız tabi
  • red alert2 R kullanıcısına yanıt
    birinci büyük ordu Arryn hanesi.
    orasını da Petyr Bealish ele geçirdi sayılır...
    kukla bir çocuk başta...
  • 
Sayfa: önceki 21722173217421752176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.