Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21682169217021712172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Stannis'in hayatta olduğunu düşünüyorum, Brienne tereddütle öldürdüm dedi.

Littlefinger'a çok güvenmeyin. Vardır onun planları, direkt olarak bir tarafa yardım etmez. Onun büyük planı Lannisterlar ile ilgili gibi görünüyor, şu durumda en güçlü ev onlarınki ve Baelish'in önündeki en büyük engel de onlar oluyor.
    Bu arada Baelish bütün diyara tek başına yeter, herkesi sulu götürüp susuz getirir.

Daenerys ise ayrı bir alem. Arkasına o kadar gücü alıp da geri dönünce Tyrion'ın hareketine ne diyeceğini merak ediyorum.

Dört bölüm oldu ve etrafta dolaşan Drogon'dan haber yok. Diğer iki ejderha nerelerde, onları da bilmiyoruz. Bari tatmalık gösterseydiniz şu hayvanları.

Bran'in durumunu da merak ediyorum. Çocuğun konumu ne olacak, uçacak da hangi ejderha ile uçacak; hepsi muamma.

Jon ile Ramsay arasındaki savaş sanıyorum ki bu sezonun asıl olayı olacak. Sezonun bitmesine yakın Ramsay'i gömeceğiz. Aklıma geldi de sezon başlamadan önce gösterilen fragmanlarda Boltonlar birisini X şeklinde tahtaya bağlamış, sanıyorum ki yakıyorlardı. Orada Roose Bolton da yok muydu?

Hiç istemem fakat büyük savaşta Ramsay Jon'u öldürürse ne sükse yapar ama

6.Sezon İlk 3 Bölüm

Stannis'in hayatta olması çok çok zor hocam. Brienne onca olaydan sonra Stannis'i sağ bırakacak bir hatun değil. Ayrıca geçen bölümde Ramsey'e babası "Stannis'e son darbeyi vuran kim ödüllendirelim diyordu." yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Stannis gibi yardımcı bir karakter için o tarz bir numaraya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada Ramsay Jon'u öldürürse millet de Martin dayıyı sağ koymaz gibi Ağır tahrik indirimi bile uygularlar bence Martin dayıyı indirene.

• Daha da Jon olmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

John snow'un Flash Barry halleri sinir etti beni...

• quote:

Orijinalden alıntı: syncsta

bir yere gitmediler işte piramidin altındalar

Orada olduklarını düşünmüyorum zira Tyrion onları serbest bırakma kararını alırken "özgür olmayan ejderhalar mutlu olmazlar" gibi şeyler söylüyordu. Sadece zincirleri çıkarıp yine orada bırakacaksa bu nasıl özgürlük? Onlar belli ki dışarıdalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Littlefinger'a çok güvenmeyin. Vardır onun planları, direkt olarak bir tarafa yardım etmez. Onun büyük planı Lannisterlar ile ilgili gibi görünüyor, şu durumda en güçlü ev onlarınki ve Baelish'in önündeki en büyük engel de onlar oluyor.
    Bu arada Baelish bütün diyara tek başına yeter, herkesi sulu götürüp susuz getirir.

Daenerys ise ayrı bir alem. Arkasına o kadar gücü alıp da geri dönünce Tyrion'ın hareketine ne diyeceğini merak ediyorum.

Dört bölüm oldu ve etrafta dolaşan Drogon'dan haber yok. Diğer iki ejderha nerelerde, onları da bilmiyoruz. Bari tatmalık gösterseydiniz şu hayvanları.

Bran'in durumunu da merak ediyorum. Çocuğun konumu ne olacak, uçacak da hangi ejderha ile uçacak; hepsi muamma.

Jon ile Ramsay arasındaki savaş sanıyorum ki bu sezonun asıl olayı olacak. Sezonun bitmesine yakın Ramsay'i gömeceğiz. Aklıma geldi de sezon başlamadan önce gösterilen fragmanlarda Boltonlar birisini X şeklinde tahtaya bağlamış, sanıyorum ki yakıyorlardı. Orada Roose Bolton da yok muydu?

6.Sezon İlk 3 Bölüm

Stannis'in hayatta olması çok çok zor hocam. Brienne onca olaydan sonra Stannis'i sağ bırakacak bir hatun değil. Ayrıca geçen bölümde Ramsey'e babası "Stannis'e son darbeyi vuran kim ödüllendirelim diyordu." yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Stannis gibi yardımcı bir karakter için o tarz bir numaraya gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada Ramsay Jon'u öldürürse millet de Martin dayıyı sağ koymaz gibi Ağır tahrik indirimi bile uygularlar bence Martin dayıyı indirene.

Ben Stannis'in yaşadığını düşünüyorum, Brienne başka bir şey düşünmüş olabilir ki paylaşılan bir fotoğraf da dediğimi kanıtlıyor.

Bence dizi Martin abimizin elinden çıktı, o "Kitapta yaşıyor, dizideki suç bende değil" diyerek topu senaristlere atabilir.

• stannis gitti gibi..winterfellde yakin zamanda buyuk bir savas olacak ramsay boltonun kellesi gidecek artik

• Kitapta Stannis'e dağdaki kuzeyli kabileleri toplamasını Jon söylüyor hem de bilge bir şekilde, dizideJon'a aptal sarışın Sansa söylüyor.
    Beyni olmayan Gri Solucanla iki gün önce tercümanlık yapan kız bilmem kaç kitap okumuş, zekasıyla her durumdan sıyrılmayı başaran Tyrion'a akıl veriyor.
    Şu saçmalıklara ne gerek var? Normal çek devam et. Sinir oluyorum bunları gördükçe.
    Zaten saçma salak Daenerys sıkışınca ateş yakıp zor durumdan kurtuluyor...
  • Sana türkçeyi türkçe hocan mı öğretti.bravo

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanaktas7

Hocam büyü müyümyok khalesinin kanı ejde kanı yanmaz ateşten etkilenmez iki dotrakilerde itaat sadece gücesir ne kitap okumulunuz ne doğru düzgün dilmi izlemişiniz dorrakide döğüş olur kazanan yönetir khalside orda aday olan khal olan kim varsa öldürsü böyle olunca ister istemez ona bağlanacakşardı kaldıki ateş yakmayonca işin birde kutsal boyutu çıktı

sen asıl kitabı okumamışsın dani bille yanıyor hadi okumamışsın bi önceki sayfada adam kitaptan sayfa paylaşmış onuda mı görmedim
    targeryanlar ateşten etkilenir işte dizide kafaya göre yanmazsa milletde böyle düşünüyor ejder kanı var yanmıyor
    Hem khallar arasında savaşır ama sen burda bildiğin hileyle yakıp hepsini savaşmadan dothraklarda hemen secde edelim khalları yendi ulan öyle yenmek mi olur secde edeceklerine kafasını koarmaları gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 16 Mayıs 2016; 23:34:23 >

• IraArel kullanıcısına yanıt
    Yav abarttınız kızon kanında ejder kanı var ne kuşlanmasın mı bu da iki oldu ateşten kurtulduğu sıkışıp biri ****r küçükken zincire vurulsupunda diğeri bu 6 sezonda bu kadar az olması az bile kadının ejder olsugunu unutmuştum ****r yok olay yok dğz biri gibi olsu ne bekliyonuz

• Bu Dothraki khallarında hiç akıl yokmuş.
    Madem tuzak olduğunu, kaçamayacağınızı anladınız, yakalayıp yanana kadar dövsenize, gebertsenize Dany'i
  • quote:

Yav abarttınız kızon kanında ejder kanı var ne kuşlanmasın mı bu da iki oldu ateşten kurtulduğu sıkışıp biri ****r küçükken zincire vurulsupunda diğeri bu 6 sezonda bu kadar az olması az bile kadının ejder olsugunu unutmuştum ****r yok olay yok dğz biri gibi olsu ne bekliyonuz

Kardeş Türkçe yaz da cevap verelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Son sahnenin saçmalığı üzerine

Game of Thrones (2011 - 2019)

Yakışmıyor bunlar. Her başı sıkıştığında kafasından aşağı benzin döküp kendini yaksın, herkes secde etsin öyleyse.

Bu dizi iyice zıvanadan çıkmaya başladı.

aynen kardeşim yanmaz diyenlere gelsin
    sırf fazla para harcamamak için en çok para ej der sahnelerine gidiyormuş ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 16 Mayıs 2016; 23:47:46 >

• Bu kadar popüler bir dizinin neden hala Türkçe blu-ray versiyonu yok neden hala yerelleştirme çalışması yapılmıyor var mı bilgisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona kalırsa ilk kitapta khalsi çok at sürmekten vucudnda yaralar çıkıypr ama sonra hızla iyileşme gösteriyor hatta daha dinçleşiyor ilk kan belirtileri bırsa veriliyo şimdi bunu nasıl cadının büyüsğne bağlıycaz sonuçta targeryanların kanı ****re bağlanmış ve bu tür alametler gösteriyolar

• Jon ile Sansanın kavuşması güzeldi
  • quote:

Türkçen güzelmiş

• IraArel kullanıcısına yanıt
    Tm sen verme

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

6.Sezon İlk 3 Bölüm

Ben Stannis'in yaşadığını düşünüyorum, Brienne başka bir şey düşünmüş olabilir ki paylaşılan bir fotoğraf da dediğimi kanıtlıyor.

Bence dizi Martin abimizin elinden çıktı, o "Kitapta yaşıyor, dizideki suç bende değil" diyerek topu senaristlere atabilir.

Stannis kesin olarak öldü, yapımcıların açıklaması var.

• zincirleri çıkardıktan sonra içeri kapatmadı , kendileri geri döndüler farkındaysan ejderhaları kış kış yapacak halleri yok, yemekte yemiyorlar dany kaçırıldığından beri , dany gelince çıkarlar.
  • 
Sayfa: önceki 21682169217021712172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.