Şimdi Ara

Futbol fanatikliği saçma değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gider futbol oynarsın ona bir şey demiyorum ama maçta adamlar kazandı diye sen neden sevinirsin yada üzülürsün cidden anlamıyorum. parayı kazanan onlar.

birde maç sevmeyen erkek değildir diye takılan tipler var. bunun bağlantısını da çözebilmiş değilim ama neyse..

• Değil. Bi bitmediniz
  • bi ara MJJ vardı buralarda sen hatırlamazsın belki ama bana onu hatırlattın
  • Hiç sevmem Erkek adamlık karı-kız,futbol,araba muhabbetinden daha fazlasıdır ama Günümüzde bu üçü hariç bir muhabbet edemiyoruz işte...
    Çok abartılıyor be abi Tebrik et geç
  • Her sene 18 takımdan 1'i kazanır.Geri kalan 17 takım ve o takımın bazı taraftarları üzülür.Kendilerini kahreder,içlerinden sövenler bile olur.
    İşin aslıda o yenilen 17 takımın kendisine kattığı hiç bir şey yoktur.Bazıları onlarla üzülür onlarla kalkarlar.Boş işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MT-07 -- 26 Mayıs 2015; 0:42:57 >
  • Muhtemelen fenerli ya da beşiktaşlı. Bu da başka bir kendini avutma yöntemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma değil.

Not:Fenerbahçeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle düşünen bir tek benim sanıyordum.Facebookta futbol sayfalarını beğenen arkadaşlarım sayesinde direkt benim anasayfama geliyordu,hepsini sildim.Futbol kitlelerin afyonudur
  • Ayn katılıyom

• asosyalliğin bir aşaması bence
  • Futbolun yine bir eğlence tarafı var. Siyasi parti fanatiklerine ne diyorsun sen onu söyle? İşin yokmuş gibi git peşinde koş, adamlar dünyayı götürsün senin sayende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holiganlık saçma. Gidiyorlar birde 5 saat futbol muhabbeti yapıyorlar. Karşı takımın otobusunu taşlıyorlar, stadyum koltuklarını söküyor, diğer taraftarın anasına sövüyorlar. Basitliğe bak. Beşiktaşlıyım fakat galatasarylıda fenerlide trabzonluda kardeşimdir. Birde kolumu kessen şu renkte akarcılar var. Vatan millet din iman bitti kendi parasına bakan takımlar bu kadar oldu...

• BEŞİKTAŞIMIZA CAN FEDA ULAN

• Saçma.

Ama belirli uzun nedenlerden dolayı insanlar bir şeyleri desteklemek, büyük ve aynı amaca odaklanmış bir grubun parçası olmak istiyorlar. Spor da bunun en rahat yapılabileceği dallardan biri.
  • Saçma ama adamlar eğleniyorsa sorun yok, birbirlerine zarar vermedikleri sürece. Çocuk oyunu gibi işte.
  • NE AĞLADINIZ BE NE AĞLADINIZ
  • Saçma değil.

Sevmeyen erkek için kullandığım erkek kelimesi için özür dilerim.
  • Kesinlikle saçma. Gram ilgim yok futbola.
  • Sen git pc oyunlarıyla eğlen

pc konsol oyunları oynamaktan daha iyidir en azından yeni insanlar tanıyıp sosyalleşirsin, tabi holiganlardan bahsetmiyorum her boku içen
  • Bize bu hayatta sevecek birşey vermediler. Bizde Galatasaray ı sevdik.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.