Şimdi Ara

forumda ki herkes neden benden nefret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes nefret ediyor benden beni dışlıyorlar iteliyorlar beni hep konuya yorum yazınca hemen hakaret ediyorlar istenmeyen evlat gibi hissediyorum kendimi hor görüyorlar beni şuraya yorum yapmamı bile istemiyorlar

• yo nötrsün
  • Kardeşim ben etmiyorum nefret, neden bu kadar şeyleri kafana takıyorsun koca adamsın ya, yorumunu belirt çık konudan bu kadar basit böyle yaparak küçük düşürüyorsun kendini
  • olm bi sussana
  • Forumda çok kimseyi tanımam Muhtemelen konuyu açan sevmediğim biri değildir Girip ben senden nefret etmiyorum yazıp bi iyilik yapacaktım Sen olduğunu görünce vazgeçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sus köylü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troll ya şuna yüz vermeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

herkes nefret ediyor benden beni dışlıyorlar iteliyorlar beni hep konuya yorum yazınca hemen hakaret ediyorlar istenmeyen evlat gibi hissediyorum kendimi hor görüyorlar beni şuraya yorum yapmamı bile istemiyorlar

Çünkü saati hergün 1 saniye geçe durduruyorsun. Durdurma lan!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylüyorsun nefret ediyoruz değil mi beyler?
  • sen kimsin olm, tanımıyorum

• Turbolinea gibi davranıyorsun bu ara

• quote:

herkes nefret ediyor benden beni dışlıyorlar iteliyorlar beni hep konuya yorum yazınca hemen hakaret ediyorlar istenmeyen evlat gibi hissediyorum kendimi hor görüyorlar beni şuraya yorum yapmamı bile istemiyorlar

Arkadas imza super ya

• arkadaşı tanırım. çok kaliteli bir arkadaştır. ondan sonra....baya şeyler bilir ve bilgilidir..hmmmm bi de çok iyi huyları vardır.

ondan sonracıma....ha bi de yardım severdir...

dememizi mi bekliyorsun
  • Çünkü "-ki" ekini doğru kullanmayı bilmiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü trollsün de ondan.
  • quote:

Biz varız öldükmü dostum ayıpsın bunlarda gelicek yakında inş
  • Konuda herkesin yazdığı mesajı görüyorsan bloklanmamışsındır. Buda demek oluyor ki senden nefret eden az kişi var ya da hiç yok. Hangi konuda nefret mesajı aldın bir link at da bakalım.

Not : Bu arada seni tanımıyorum.
  • bu dünyada trollük de yapamayacaksak neden geldik trolük ne demek pek bilmiyorum bana göre anlamı olduğun gibi olmak doğruları söylemek yazmak kendin olmak
  • quote:

bu dünyada trollük de yapamayacaksak neden geldik trolük ne demek pek bilmiyorum bana göre anlamı olduğun gibi olmak doğruları söylemek yazmak kendin olmak

Anlamını bilmene gerek yok kardeşim. Sen olduğun gibi olduğun zaman trol olmuş oluyorsun otomatik olarak Devam böyle devam ailecek severek izliyoruz
  • Turboscan'ın kaç tane feyki var la
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.