Şimdi Ara

Ben bu milleti anlamıyorum arkadaş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 15 gündür aracımı ilana koydum satmaya çalışıyorum. Antin kuntin takas teklifleri mi dersin, ölücülük mü dersin ne ararsan var. İki alıcı ciddi olduklarını söylediler. Telefonda olanı biteni anlattım. Geldiler ekspere soktular. Dediklerim haricinde hiçbir şey çıkmadığı halde içime sinmedi, trameri çok vsvs. diyip geri döndüler.

    Kaput değişen, ön panelde farları tutan tırnaklarda işlem var. Sol ön çamurluk boyalı. Sağ ve sol arka çamurluklarda lokal boya var. 2 parça halinde 20 bin trameri var. Tüm servis kayıtları var. Değişen tüm parçalar araçta kasko olduğu için zamanında serviste orijinali ile değişti. Son bakımları hariç sanayiye bile girmedi. Motoru, şanzımanı, alt takımları eksperde bile eksiksiz tam not aldı. Şase, direk, podyelerde vs en ufak işlem/boya yok. Piyasanın 35-50 bin altına koymama rağmen millete beğendiremiyoruz.

    İlanları sürekli takip ediyorum. Aynı ayarda, 4 parça tam 2 parça lokal boyalı fakat tramer kaydı olmayan aracı adam 1 gün içinde piyasa fiyatında sattı. Cidden delirmemek elde değil.


    Edit: başlıktaki tavsiyelere uyarak fiyatı piyasa fiyatına çektikten 3 gün sonra aslında istediğim fiyatın 20 bin üzerine aracımı satmış bulunuyorum. 11/04/2023




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 11 Nisan 2023; 17:36:54 >







  • Al-satçı büyük ihtimal. Binici adam orijinal olsun trameri de olsun mantığı ile yaklaşır. Ne kullanıldığını, ne şartlarda tamir gördüğünün garantisini ister bence. En azından ben öyleyim. Aracımı da sırf serviste tamir gördüğü için, ne idüğü belirsiz, feleğin çemberinden geçmiş sözüm ona tramersiz araçlardan birini almak istemediğim için almıştım. Başıma dert oldu orası ayrı  

  • Araç nedir ve kaç model?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2013 model Focus

  • Ben olsam özel ve acil bir gereksinim olmadıkça seçimler sonuçlanana kadar araç almazdım.

    Araç bakanların çoğu al-satçı olabilir. Onlar da tramerli ama düzgün aracı rahat saplayamaz, tramersiz yıkık aracı tercih ederler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 4 Nisan 2023; 22:46:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta 700 binlik araç sattık. 11 bin trameri olduğu için alıcı bir ton mırın kırın etti. Keşke dışarıda yaptırsaydınız tramer olmasaydı diyor. Halbuki değişen tüm parçalar orijinal ve kayıtlı.
  • Arabada boya tramer olması sıkıntı değil bana göre sac parça sonuçta

    Arabayı alanların çoğu daha arabayı almadan satma derdinde olduğu için buna yatırım olsun diye alanlarda dahil kendi dünyasında sıkıntı yaratıyor

    Siz olanı biteni yazın bekleyin yapacak birşey yok çoğu alıcı zaten ciddi değil çok takmayın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    İşten izin alıyorum. Gidiyorum ekspertiz yaptırıyorum. Saatlerce bu adamlara çene çalıyorum. İlanda yazanın ne bir eksiği, ne bir fazlası çıkıyor. Neymiş aks körüğünde terleme varmış. Yahu bunu ben aracı lifte kaldırmadan bilemem. Ki zaten araç sıfır değil. 135 bin kilometrede araçta illaki ufak tefek masraf olur. Hatasız istiyorsan sıfır alacaksın değil mi? 2-3 gündür saatlerimi yiyip yiyip geri gidiyorlar. Kendilerine de yazık bence en kötü ekspertiz ücreti 2 bin TL olmuş. Boşu boşuna ödemeleri de garip. Sinirlerim gerildi iyice günlerdir.

  • Skayn kullanıcısına yanıt

    Al-satçı büyük ihtimal. Binici adam orijinal olsun trameri de olsun mantığı ile yaklaşır. Ne kullanıldığını, ne şartlarda tamir gördüğünün garantisini ister bence. En azından ben öyleyim. Aracımı da sırf serviste tamir gördüğü için, ne idüğü belirsiz, feleğin çemberinden geçmiş sözüm ona tramersiz araçlardan birini almak istemediğim için almıştım. Başıma dert oldu orası ayrı  

  • Şu anda al satçı dışında müşteri zor bulursunuz. Biniciler araçlarını çoktan aldılar gözü gibi bakıyorlar, sahibindende takılanların hepsi galerici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    bana da öyle geliyor. arayanların %60'ı kendini askeri personel olarak tanıtıyor ne hikmetse. model yükseltecektim. elimde de bir miktar nakit vardı. böyle giderse vazgeçip aracıma binmeye devam edeceğim zaten.

  • Sánchez kullanıcısına yanıt

    Araba satmak çok zor iş aslında.


    175 bin kmde fiesta sattım 2020'de. Araç 2012 model. Söylenen boya haricinde bir şey çıkmadı. Bende de terleme mertebesinde bir sızıntı çıktı ki eksper bile normal abi bu dedi. Sanayide tanıdığa sordum o zamanın parası 500 TL bir şey dedi adam 72 bin liraya sattığım aracı 67'ye indir diye kırk dakika pazarlık yapmaya çalıştı. Yok kızına alıyormuş bilmem ne. Ben 2 bin indirim yaptım. Daha sonra ne mi oldu, araç iki gün sonra sarı sitede gördüm :)

  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Gerçekten kimseye inanmamak lazım şu devirde. O yüzden belki de orijinal değişim, tramerli aracı istemedi hiçbiri. Biniciyim diyorlar bir de üstelik :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu tramer saplantısına fena ayar oluyorum. Yeni araç aldım, sağ arka kapıda lokal boya var buna bağlı olarak ufak bir hasar kaydı çıkıyor. Ne olmuş motor mu inmiş neden almayayım? Biliyorumki satarken hasar kaydı var mı diye kafa ütüleyecekler. İkinci el alırken “sıfır” kafasından çıkmamız lazım. Bu araçları eve çıkarıp muhafaza etme şansımız yok sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide miktarı artırıp dene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    O niye hocam? Ederinden fazla koymaya içim el vermiyor açıkçası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

    Tavsiye hocam genede siz bilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Bir sebebi var mı neden arttırmalıyım onu merak ettim hocam:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

    Bu millet eğer bi ürünün ederi yani fiyatı normalse almaz yüksekse alir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashserkan kullanıcısına yanıt
    Fiyatı 45 bin tl arttırdım bakalım bir de senin dediğin gibi deneyelim üstad

    Sahibinden düşük km otomatik Ford Focus Benzin+LPG İlan No: 1086737662https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-dusuk-km-otomatik-ford-focus-benzin-pluslpg-1086737662/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 5 Nisan 2023; 0:46:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

    ucuz etin yahnisi diye uzak duran bir grup illaki vardir, pahali koyup pazarlik payini arttirmak daha cok musteri ceker.

    Ancak gelip bakip ekspertiz yaptirip almamak ilginc gercekten.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.