Şimdi Ara

ne kadar garip insanlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde bu kadar basit şeyler için konu açmam ama bu seferki çok garibime gitti topluluk odasına girip sa yazdım yanlısıkla iki kere sa yazmışım "sasa" adam ekleyip lobiden saçma sapan küfür edip attı. arkadaş küfür edince benim de küfür etmemi beklemiş. bende oyuna girmek istemiyosa acaba neden ekledi diye soruncada ne anlatmak istediğini anlamadığım saçma sapan laflar etti bende mi sıkıntı var ben mi yanlış bişey yazmışım bu arkadaşın zekasında mı sorun var? sunucu sahibi falanmış bide. sanalda sükse yapmak için böyle mi davranmak gerekiyo acaba insanlara.

http://steamcommunity.com/id/juqest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 18 Nisan 2017; 14:24:1 >

• Bu adam bugün beni de ekledi,buyrun hocam yazdım adama cevap vermedi,garip.
  • Selam öncelikle bu yazıları ben yazdım ve buraya koyan arkadaşda bunların sonucuna katlanacaktır.

Olaya tek kişilik gözden bakmayın bu insan kimdir neyin nesidir bilmeden sormadan yargılamayın.
    Bir insan durduk yere kimseye küfür etmez veya kimseyi eklemez.
    Bir steam grubum var ve grup için insanları ekleyip davet ediyorum.

Bu olay gerçekleşmeden 15 dakika önce lobiye 2 kişi geldi lobide 5 kişi olmamıza rağmen yer varmı diye sordular bende yer olmadığını söyledim ancak arkadaşlar devam etti ve 2 kişiyi atmamı istediler.Lobide bulunan 4 kişide benim arkadaşım olduğu için hiçbirini atmadım ve bu konuyu paylaşan arkadaşın arkadaşıda bana sövdü ve bende karşılık verdim ve iki arkadaşıda lobiden attım. Daha önceden istek yolladığım bu konuyu paylaşan arkadaş isteğimi kabul etti ve bende kabul ettiği "söv hadi" şeklinde bi girişimde bulundum. Arkadaş sonradan "Madem atacaksın neden ekledin" dedi ben arkadaşı önceden eklediğim için hiç o konulara girmedim direk "Sil" dedim kendiside sonradan olayı büyütmeye devam etti zaten yazışmalardada görüyorsunuz "o ıq ile hayatta kalıyosun sen" tarzında bir yazı yazınca ağırıma gitti ve bende arkadaşının yaptığı gibi küfürü bastım.

Olayı tanımadan bilmeden konuşmayın lütfen insanları direk yargılamyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jefurkan -- 18 Nisan 2017; 21:42:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jefurkan

Selam öncelikle bu yazıları ben yazdım ve buraya koyan arkadaşda bunların sonucuna katlanacaktır.

Olaya tek kişilik gözden bakmayın bu insan kimdir neyin nesidir bilmeden sormadan yargılamayın.
    Bir insan durduk yere kimseye küfür etmez veya kimseyi eklemez.
    Bir steam grubum var ve grup için insanları ekleyip davet ediyorum.

Bu olay gerçekleşmeden 15 dakika önce lobiye 2 kişi geldi lobide 5 kişi olmamıza rağmen yer varmı diye sordular bende yer olmadığını söyledim ancak arkadaşlar devam etti ve 2 kişiyi atmamı istediler.Lobide bulunan 4 kişide benim arkadaşım olduğu için hiçbirini atmadım ve bu konuyu paylaşan arkadaşın arkadaşıda bana sövdü ve bende karşılık verdim ve iki arkadaşıda lobiden attım. Daha önceden istek yolladığım bu konuyu paylaşan arkadaş isteğimi kabul etti ve bende kabul ettiği "söv hadi" şeklinde bi girişimde bulundum. Arkadaş sonradan "Madem atacaksın neden ekledin" dedi ben arkadaşı önceden eklediğim için hiç o konulara girmedim direk "Sil" dedim kendiside sonradan olayı büyütmeye devam etti zaten yazışmalardada görüyorsunuz "o ıq ile hayatta kalıyosun sen" tarzında bir yazı yazınca ağırıma gitti ve bende arkadaşının yaptığı gibi küfürü bastım.

Olayı tanımadan bilmeden konuşmayın lütfen insanları direk yargılamyın.

ahah kıyamam ben sana ya itibar kurtarma çabası için yalan söyleyecek kadar düşülüyormuş demekki. lobide 5 kişi olsa zaten girmem o lobiye girdim diyelim 5 kişi olduğunu görünce çıkarım. yer yoksada dolu dersin yada bişey demenede gerek yok atarsın direk. ayrıca ben tek başıma girdim odaya. ya buda yalan söyleyip kendini temize çıkarma çaban yada parantez içinde (.... nın arkadaşı) yazısı olmadığını görebilmekte zorlanmışsındır ikisinide hoş görüyle karşılıyorum. durup dururken söv hadi diye kendi kendine gelin güvey olman apayrı bi mevzu. neden eklediğini sorduğumda insanca gruba davet etmek için deseydin keşke sana sorduğum soru buydu. bu kadar mantıksız tavırların küfürlerin karşısında o iq ile nasıl hayatta kalıyosun diye sordum halada soruyorum. başarılı <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 18 Nisan 2017; 21:52:1 >

• ne kadar garip insanlar var

Bu yazdıklarından sonra insanlar kimin yalan söylediğini kimin yaşının ne olduğunu anlar rahat ol.
  • Konuyu daha fazla devam ettirmeyeceğim sen kendi rezilliğinle övünmeye devam et.
  • Hocam benide ekledi bu boş insan.
  • KillerClown34 kullanıcısına yanıt
    Nekadarda garip tüm eklediğim insanlar bi anda bu posta doluştu acaba bu konu sahibiyle bi arkadaşlığınız varmı? :D

Kendimi Steam botu falan sanıyorum sanki günde 100 kişi ekliyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jefurkan

Bu yazdıklarından sonra insanlar kimin yalan söylediğini kimin yaşının ne olduğunu anlar rahat ol.

neyi anlatıyo acaba bu ss ler benim gizlim saklım yok senin gibi güzel arkadaşım. benim profilimde herkese açık olan şeyi bırak konuşmalarımdan bile çekincem yok.

ayrıca yaşım 22 senden 20 yaş küçükte olabilirim. yaş neyi değiştiriyor anlatırsan sevinirim.

ayrıca konuya yorum yapan kimseyi tanımıyorum tek ortak yönümüz senin boş insan olduğunu düşünmemiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t9r -- 18 Nisan 2017; 22:40:57 >

• t9r T kullanıcısına yanıt
    arkadaşı değilim. profiline kendi profil fotosunu koyanlar genelde oyunu oynamak yerinde topluluk sunucularında kızlarla laubauli laubali konuşan, başka bir şahıs kızın birine küfür, hakaret ya da soru sorduğunda sanki kıza değil de kendine sorulmuş, küfür edilmiş, hakaret edilmişcesine cevap veren yaşı ne kadar büyük olursa olsun içindeki çocuğu öldürmemiş. 45 iq luk insanlar oluyor.
    tabi istisnalar var mıdır ? vardır. her genelleme yanlıştır mantığından yanayım bende.
    fakat %80,85 lik kısım böyledir diyebilirim.
    ki verdiğin cevaba göre "t9r" sende bu yukarıda söylediğim insanlardan birisindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

arkadaşı değilim. profiline kendi profil fotosunu koyanlar genelde oyunu oynamak yerinde topluluk sunucularında kızlarla laubauli laubali konuşan, başka bir şahıs kızın birine küfür, hakaret ya da soru sorduğunda sanki kıza değil de kendine sorulmuş, küfür edilmiş, hakaret edilmişcesine cevap veren yaşı ne kadar büyük olursa olsun içindeki çocuğu öldürmemiş. 45 iq luk insanlar oluyor.
    tabi istisnalar var mıdır ? vardır. her genelleme yanlıştır mantığından yanayım bende.
    ki verdiğin cevaba göre "t9r" sende bu yukarıda söylediğim insanlardan birisindir.

sadece komiksin dfklgjdf şu yazdığım cevap bile fazla sana

• Profil resmne kendini koyan diyen arkadaş nasıl bi ruh halinde acaba. Acilen oyunu bırakıp spora başlamaeı lazım tontiş playerın :)

Major turnuva maçları oynanmasın o zaman özgüvensiz arkadaşım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

saçını s*kmeden dediğine göre steam profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koyan bir çomarsın.
    rezillik boyutu 10/10

Mesaj başarıyla şikayet edilmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: orain

Profil resmne kendini koyan diyen arkadaş nasıl bi ruh halinde acaba. Acilen oyunu bırakıp spora başlamaeı lazım tontiş playerın :)

dostum özgüvenle ne alakası var söylersen sevinirim bir bağlantı kuramadım da.
    majör için veya profesyonel oyuncular profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koyuyor ama nasıl koyuyor gir bak. gözünde mustang gözlük yakalı polo giyerek mi koyuyorlar acaba? kekosun işte bana spor yap diyeceğine az dışarı çık insanlarla kaynaş sosyal çevren genişlesin. kendini internette tatmin etmekten sende yoruldun bunu bende biliyorum sende biliyorsun.
    ayrıca random atan insan gözümde bir çocuk ne ise odur. bir de takmıyorum bundan sonra tarzı yazı yazmışsın da seni taktığım için ben utandım. git unlostv chatinde takıl bu forum fazla bence senin için.

• ben nasıl bir konuya girdim böyle ya
  • quote:

quote:

Profil resmne kendini koyan diyen arkadaş nasıl bi ruh halinde acaba. Acilen oyunu bırakıp spora başlamaeı lazım tontiş playerın :)

majör için veya profesyonel oyuncular profil fotoğrafına kendi fotoğrafını koyuyor ama nasıl koyuyor gir bak. gözünde mustang gözlük yakalı polo giyerek mi koyuyorlar acaba? kekosun işte bana spor yap diyeceğine az dışarı çık insanlarla kaynaş sosyal çevren genişlesin. kendini internette tatmin etmekten sende yoruldun bunu bende biliyorum sende biliyorsun.
    ayrıca random atan insan gözümde bir çocuk ne ise odur. bir de takmıyorum bundan sonra tarzı yazı yazmışsın da seni taktığım için ben utandım. git unlostv chatinde takıl bu forum fazla bence senin için.

ya cevap vericem vericem de yazdıklarının mantıksızlığını açıklarken ben kendim utanıyorum bkz.başkası adına utanmak.
    sadece otur da neden benim dışımdaki herkes benim yazdıklarımı mantıksız buluyor diye bir düşün.

• t9r T kullanıcısına yanıt
    profil fotoğrafını gördükten sonra ben

bkz.başkası adına utanmak.
  • quote:

quote:

seni komik insan o kadar zorlamışsın ki senin için asosyal olucam :)

steamde orain diye aratırsan antalya profilli 2 hesap benim. nasıl "keko" oldugumu ordan inceleyebilirsin.

iyi günler :)

• quote:

Bu forumda senin 20iq ustunde oldugunu dusunen kişi yok. Boş konular ve bos yorumlar insanısın, forumu duzenli takip eden biri cok rahatlıkla seni tanır, sanane adamın profiline kendi fotosunu koymasindan

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız-

ben nasıl bir konuya girdim böyle ya

Arkadaşımız çok güzel bir soru sormuş ne gerek var bu kadar tartışmaya belki gerçek hayatta karşılaşmış olsanız oturup çay, kahve içip insanca konuşabilcek insanlarken burada çok küçük bir konudan dolayı birbirinize hakaret edip küfür edip aşağılımanın gereği yok bence bir yere de varmıyacak bir benim bildiğim donanımhaber forum üyeleri belli bir kültür düzeyinde seviyeli insanlardan oluşuyor o yüzden bence konuyu burada kapatalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.