|
Aşağıda linkte bırakacağım konuya gidip bir bakmanızı istiyorum. Konuyu güzelce inceleyin, en başta adamı aynı konudan 2 tane açtığı için uyardım sonrasında ters bir cevap verdi. Ondan sonra konuyu zaten 2 tane açtığını ve doğru yere açmadığını söyledim. Cevap olarak telefon ve teknoloji yeri yok bile dedi. Bende nasıl yok marka marka bölümler bile var forumda dedim, ondan sonra bu kişi oraya açtım cevap yok dedi. Fakat öncesinde öyle yer yok demişti okursanız görürsünüz. Bende mesajını alıntılayarak olmadığını söyledin ya dedim. Fakat ondan sonra bana gelip '' Aptal herif dediğin yere açtım işte cevap gelmedi. Sonradan buldum işte orasını karıştırma. '' cevabını verdi. Dünden beri yönetime şikayet etmeme rağmen bu arkadaşın konuyu yanlış yere açtığı halde konusu silinmedi ve bana aptal dediği halde hiç bir uzaklaştırma cezası bile almadı. Bu forum gerçekten çok enteresan. Ben daha önce birisine hiç aptal gibi kelimeler kullanmadığım halde '' bi git '' tarzında birşey yazdığım için 1 hafta banlanmıştım. Ancak şimdi ne yaparsam yapayım adam hem haksız, suçunu kabul etmeyip bir de bana aptal dediği halde hiç bir uyarı bile almıyor. Şikayetlerimle acilen ilgilenmesini talep ediyorum adam kayırmayın forumda, ben lan desem 1 hafta banlanıyorum adam suçlu olduğu halde hiç bir ceza almıyor. BUYRUN KONU LİNKİ : https://forum.donanimhaber.com/telefonun-32-gb-de-28-i-dolu-hafif-kasma-yasiyorum-normal-midir--147486495#147486495 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 17 Ocak 2021; 15:15:4 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı