Şimdi Ara

Forumda bayan üye varmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumdada var tabiki bayan üye onlarıda çok seviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

ben pek şikayetçi değilim.

park etme kabiliyetleri yok.
    evet bazen trafikte ilginç ve tutarsız davranıyorlar.
    bunu bence bilinçli yapmıyorlar.
    onlarında yokmu biz erkeklerden daha iyi yaptıkları şeyler?

bayan sürücüleri görünce egosunu tatmin eden ERKEK ler çok piyasada.
    bence onlar çok daha fazla acınacak durumda

biz onlara egosunu tatmin eden değil direk olarak tacizci şöförler diyoruz ve onları lıyoruz
    ama benim de başıma üstelik eşim de yanımdayken bir bayan şöför tarafından taciz edilmek gibi utanç verici(eşimin yanında) bi olay gelince ben öyle bayan şöförleri de lıyorum

• küçüklüğümüzde babam araba kullanırken ablamla arka koltukta içimiz rahat mışıl mışıl uyurduk. güvenliğimizden hiç bir endişemiz olmazdı. ama annem direksiyona bir geçti mi hemen dua etmeye başlardık. her yolculukta en aşağı 3-5 atlattığımız ciddi kazalar olurdu. (annem bu forumu tesadüfen okursa ben yokum arkadaşlar )
  • ya arkadaslar bizde onlar gibi kadinin her yaptigi isi erkekte bir o kadar iyi yapar diyormuyuz mesela ütü mesela yer silme ev temizleme cocukla ilgilenme onlarda da Allah vergisi bir kararsizlik var
    Ancak hosuma da gidiyor , saygiliyim, kullanacak (bana mi soracakki hem degilmi) lazim her eve 1-2 sofor hep erkege bagimli olmak zorundada degil
    ancak
    Beni en cok rahatiz eden dümdüz yol bayan soforumuz 60 la 70 le giderken arada bir 71 km hiza ciktim yavaslamam lazim diye dusunup fren yapmasidir , 30 metre ardindan da gitsem endiselendiriyor bunun yaninda gormeden bayan oldugunu soyluyorum zaman zaman. Cok nadiren yasli soforlerde yapiyor bunu ...

Edit imla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 27 Aralık 2007; 14:38:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

küçüklüğümüzde babam araba kullanırken ablamla arka koltukta içimiz rahat mışıl mışıl uyurduk. güvenliğimizden hiç bir endişemiz olmazdı. ama annem direksiyona bir geçti mi hemen dua etmeye başlardık. her yolculukta en aşağı 3-5 atlattığımız ciddi kazalar olurdu. (annem bu forumu tesadüfen okursa ben yokum arkadaşlar )

baban sizi tehlikeye atıp niye verirdi arabayı
  • iyi kulllanan yok değil...
    hele bi gidin yeditepe üni çıkışına...makasçı kaç tane bayan görürsünüz...
    altındaki arabalarda pufff

bir ara draglara giderken arklarla draglara gelen bi kız vardı.... çok ta güzel bişi di
  • quote:

küçüklüğümüzde babam araba kullanırken ablamla arka koltukta içimiz rahat mışıl mışıl uyurduk. güvenliğimizden hiç bir endişemiz olmazdı. ama annem direksiyona bir geçti mi hemen dua etmeye başlardık. her yolculukta en aşağı 3-5 atlattığımız ciddi kazalar olurdu. (annem bu forumu tesadüfen okursa ben yokum arkadaşlar )

demek ki aynı şeyleri yaşayan tek biz değilmişiz...
    Ayrıca arkadaşalar benim eşiminde aracı kullanırken yanında bulunduğumdan şunu söylicem.Onlar bizim gibi rahat değiller direksiyon başında,paniklemeye çok yatkınlar.Bu yüzden artık önümdeki bir bayansa daha sabırlı oluyorum...
  • İLK KAZAMI BAYANLA YAPTIM EN SAG ŞERİTTEN EN SOL ŞEREDE GEÇEN ABLAMA 150 GİDİYORUM NASIL DURİM ABLACIĞIMIN ARKASINDAN GİRDİK BİDE KALKMIŞ BEN HAKLIYIM MEMUR BEY DEMEZMİ TÖBE TÖBE POLİSE POLİS 8 6 ONA VERDİ ALLAH CÜMLESİDEN KORUSUN
  • Ben bayanlardan daha bisikletliyken çekmeye başladım Yolun en kenarından nizami bir şekilde giderken arkadan dat dat bi araba geldiğinde ''aha kadın'' derdim ve arkama döndüğümde şaşırmazdım.:) Hiç yanıldığımı sanmıyorum.
  • bayanların büyük bir kısmının problemli bir şekilde araç kullandığı doğru.

ancak bundan daha çok kızdığım bir konu örneğin bir bayan bir yerde aracı stop ettiriyor veya bir hata yapıyor o an arkasındaki herkes kornaya basıyor yada el kol hareketleri ile gitmesini işaret ediyor. bu durumda sürücü iyice panikliyor ve hatalar arka arkaya devam ediyor.

Arkadaki kişi kornaya basınca, bayanın yolu hemen kıvrak bir hareketle açacağını düşünüyorsa bende o kişinin zeka seviyesinden şüphe ederim.

Böyle bir durum ile karşılaşırsam inanın hiç bir şey yapmıyorum kendini toplayasıya kadar sakince bekliyorum, sonra yola devam. Herkese bunu tavsiye ederim, hatalı kullanabilirler, panik yapabilirler, zarar verecek seviyede olmadıkları sürece sakin karşılamakta fayda var. Hepimizin ailesinde bayanlar var. eşiniz, kardeşiniz veya annenize yolda biri böyle kornayla falan paniğe düşürse veya bağırıp çağırsa hanginizin hoşuna gider?

• bayanların iyi kullandıklarını düşünüyorum, hatta beraber bir test sürüşüne çıkalım. forumdaki bayanlara selam ederim :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmy

bayanların büyük bir kısmının problemli bir şekilde araç kullandığı doğru.

ancak bundan daha çok kızdığım bir konu örneğin bir bayan bir yerde aracı stop ettiriyor veya bir hata yapıyor o an arkasındaki herkes kornaya basıyor yada el kol hareketleri ile gitmesini işaret ediyor. bu durumda sürücü iyice panikliyor ve hatalar arka arkaya devam ediyor.

Arkadaki kişi kornaya basınca, bayanın yolu hemen kıvrak bir hareketle açacağını düşünüyorsa bende o kişinin zeka seviyesinden şüphe ederim.

Böyle bir durum ile karşılaşırsam inanın hiç bir şey yapmıyorum kendini toplayasıya kadar sakince bekliyorum, sonra yola devam. Herkese bunu tavsiye ederim, hatalı kullanabilirler, panik yapabilirler, zarar verecek seviyede olmadıkları sürece sakin karşılamakta fayda var. Hepimizin ailesinde bayanlar var. eşiniz, kardeşiniz veya annenize yolda biri böyle kornayla falan paniğe düşürse veya bağırıp çağırsa hanginizin hoşuna gider?

+1

Zaten trafikte en önemli şey sabır ve hoşgörü bence. O korna çalanlar sütten çıkmış ak kaşıkmı? Sanki onlar hiç stop ettirmiyor yada hata yapmıyor.

• bugun bı bayana sol dıkız aynasından bakarak elımle yonlendırdım :) ...

önüme bi bayan sürücü denk geldi . bakdım sola cıkmaya korkuyor.kocamanda yol.arkasında bı ton araba trafıgı allak bullak ettı . herkezı kıtledı kımse manevra yapamıyor.sol dı aynasından da arkasındakı araclara bakıyor.bayanın arkasında dırek ben vardım.bi ara göz göze geldik.elımle yonlendırdım cesaretmı aldı ne fışek gıbı sol şeride geçti ve yolu nihayetinde açtı . şu bi gerçekki bayanlar çok tedirgin araç kullanıyorlar.ilk akıllarına geleni hemen uygulayamıyorlar.bişeye tam karar vericekken karar veremeyip frene basıp yolun ortasında duruyolar.gerçekden cok tehlıkelıler.genelde bayan surucuden kacarım

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 28 Aralık 2007; 22:16:40 >

• ve bayanların genelı arabalarına muhtesem otesı bakıyolar.antalyada bıldıgım bı tane bayan surucu var bızzat tanımıyorum ama enson guncel kasa golf sahıbı.aracın rengı kırmızı . keskın 18" jant var uzerınde . vede aracı ne zmn gorsem pırıl pırıl.bı kackez park halındeyken aracın ıcıne dıkkat ettım dısı gıbı ıcıde 10 numara.suslu puslu bısey yapmıs.sarışında bi hatun kullanıyo.fizikde 10 numara . daha ne olsunki.çok hoş şeyler.
  • forumda bayan varsa bile otomobil bölümüne pek uğrayacağını sanmıyorum.
    kırk yılda bir arabamdan bir kapak çıktı üzerinde 710 yazıyor nedemektir bu diye sormak için gelen olursa o olur başkada uğrayacaklarını sanmam

Not: 710, Yağ kapağının üzerindeki OIL yazısını kapağı ters çevirip okuyan amerikalı bir bayanın sözüdür
  • 710 kapağı olayını çok sevmiştim ben de ilk duyduumda... :))

Forumda bayan üye varmı
  • öyle bi soru soranmı oldu yoksa yav
    bende birkeresinde bi bayanadan çekiyordum azdaha
    yolda giderken sağda parketmiş bi aracın çıkmaya yelteneceğini düşündüm(fakat mantıklı bi insan beni göreceği için çıkmayacağı bi pozisyondu, yakındım bayaa ve sınırlar dahilinde olsamda hızlıydım) hatta babam dikkat et kadın bu belli olmaz napacağı dedi kornaya basayım her ihtimale karşı dedim fakat oda ne kadın yola çıktı zart diye hatta bide stop edip kaldı, az daha kapak oluyorduk arkadan tabi gerisinde kendisine bir miktar korna, selektör ve küfür karışımı verdim kusura bakmasın artık ne canımızı ne malımızı sokakta bulmadık
    tamam aynayı sadece makyaj için kullanıyosunuz da, korna çalıyorum kardeşim insan bi bakar kim bu diye.
    quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

forumda bayan varsa bile otomobil bölümüne pek uğrayacağını sanmıyorum.
    kırk yılda bir arabamdan bir kapak çıktı üzerinde 710 yazıyor nedemektir bu diye sormak için gelen olursa o olur başkada uğrayacaklarını sanmam

Not: 710, Yağ kapağının üzerindeki OIL yazısını kapağı ters çevirip okuyan amerikalı bir bayanın sözüdür

notu şimdi gördüm demek ki forumda olmamış olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 28 Aralık 2007; 1:50:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

710 kapağı olayını çok sevmiştim ben de ilk duyduumda... :))

Forumda bayan üye varmı

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

710 kapağı olayını çok sevmiştim ben de ilk duyduumda... :))

Forumda bayan üye varmı

iyi bakarsan başka şeylerede benzio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 28 Aralık 2007; 19:41:33 >

• bir gerçek varki
    bayan konusu geçtiğinde erkeklerin çenesi düşüyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.