Şimdi Ara

Forumda bayan üye varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bn hiç bulaşmadan geçip giderim tabi genelde sol şeriti işgal ederler sinyal yakarım 3-4 defa kornaya basarım anca çekilirler sağa gıcık olurum işte en iyisi bulaşmamak bi kaza olsa zaten direk seni suçlar sapık polisler
  • Bayanların genelde kurallara uymak için yaptıkları hatalar bizleri hem üzüyor,hem kızdırıyor,hemde bezdiriyor.Geçen gün eşimde yanımda temde yol alırken,orta şeritte gidiyordum,ileri sağ şeridimde hızlı gitmekte olan bir bayanın kullandığı araç vardı,eşimede söyledim;bakalım ne yapacak diye (hem en sağ şeritte gidiyordu hemde sürat yapıyordu) derken, sağ sinyalini verdiği gibi önüme atladı :) Eğer ben önceden bayan sürücü olduğunu farkedip dikkatli davranmasaydım,ansızın önüme çıkan arabaya çarpacaktım.Eşim bile ani fren yaptığım anda kadına öyle bir küfür savurdu ki,evlendiğimizden beri ilk duyduğum küfrüydü.Kural ne diyordu; şerit değiştirmeden önce sinyal veriniz,ama hanımefendi sinyal verir vermez şerit değiştirmekle (-ki aynadan baksa hemen yanında benim arabayı görecekti) kendiside dahil hepimizin hayatını tehlikeye attı.Sanırım genel anlamda bayanlarda dikkat sorunu var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkan_1975

Bayanların genelde kurallara uymak için yaptıkları hatalar bizleri hem üzüyor,hem kızdırıyor,hemde bezdiriyor.Geçen gün eşimde yanımda temde yol alırken,orta şeritte gidiyordum,ileri sağ şeridimde hızlı gitmekte olan bir bayanın kullandığı araç vardı,eşimede söyledim;bakalım ne yapacak diye (hem en sağ şeritte gidiyordu hemde sürat yapıyordu) derken, sağ sinyalini verdiği gibi önüme atladı :) Eğer ben önceden bayan sürücü olduğunu farkedip dikkatli davranmasaydım,ansızın önüme çıkan arabaya çarpacaktım.Eşim bile ani fren yaptığım anda kadına öyle bir küfür savurdu ki,evlendiğimizden beri ilk duyduğum küfrüydü.Kural ne diyordu; şerit değiştirmeden önce sinyal veriniz,ama hanımefendi sinyal verir vermez şerit değiştirmekle (-ki aynadan baksa hemen yanında benim arabayı görecekti) kendiside dahil hepimizin hayatını tehlikeye attı.Sanırım genel anlamda bayanlarda dikkat sorunu var.

galiba sol sinyalini yakmıştı

• yok anlasilan tamam geçti sakin olun
  • Arkadaşlar bayanlar en azından Makas yapmıyor erkekler ise 2 seritin arasından bile geçiyor
  • Ben varım ve makasta yapıyorum
  • Lütfen kural ihlali yapmayın arkadaşım siz kimsenin hayatını tehlike etmeye hakkınız yok
    plakanızı verin şikayet edicem sizi
    quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

Ben varım ve makasta yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SystemControlist. -- 26 Aralık 2007; 21:49:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

bu işin cinsiyet ile alakası yok.kafanın içindekiler ile ilgisi var.
    bilinçli, dikkatli ve kurallara uyan biri olmadıktan sonra ne farkeder?
    eğer bayanlar iyi araba kullanmıyor ise neden kazaların çok büyük bir çoğunluğunu erkekler yapıyor?

Çünkü tarfikteki erkek yoğunluğud-a bir o kadar fazla.Trafikteki sürücülerin muhtemelen %95 inden fazlası erkek(yanı en azından oldukça falza erkek oranı ) dolayısıyle kaza yapan erkeklerin sayısından ziyade,kaza yapan erkekler ile bayanların oranına bakman lazım
    İyi yada kötü kullandıklarına dair bir yorum yapmayacağım ama kardeşim çok bellier yaa daha bu sabah karşıma çıktı,biri ana yola hiç hız değiştirmeden girdi ana yola girdikten sonra da aynı hızla gitti ki çok yavaştı ve bu sırada ana yol çıkışında da bir arabayı sıkıştırdı.Aha kesin bayan dedim vede öyleydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alaattin(bjk) -- 26 Aralık 2007; 21:53:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .SystemControlist.

Lütfen kural ihlali yapmayın arkadaşım siz kimsenin hayatını tehlike etmeye hakkınız yok
    quote:

olur istersen sol seriti ihlal edenlerinde plakasini da verelim onlarida sikayet et istersen
  • onuda sen et
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Lütfen kural ihlali yapmayın arkadaşım siz kimsenin hayatını tehlike etmeye hakkınız yok
    quote:

olur istersen sol seriti ihlal edenlerinde plakasini da verelim onlarida sikayet et istersen

• quote:

Orjinalden alıntı: SLMVER

valla ne yalan söylüym şahsen ben yolda bi bayan sürücü gördüğümde mümkün olduğunca uzak kalmaya çaba gösteriyorum

• quote:

quote:

ne güzel arkadassevdım seni

• quote:

quote:

quote:

başka işimiz kalmadi fahri herhalde arkadaş

belkide artik forumdan ceza kesiyorlardir

• caponcu kardaş lütfen makas atıp virajlara sert virip hız sınırlarını aşıp milletin hayatını tehlikeye atmayın
    suana kadar 100 kadar kişiyi şikayet ettim bu davranısları sergileyen,kontör olsa dahada ederdim
    bir kontör atında bir kaç kişiyi daha şikayet edim

quote:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SystemControlist. -- 26 Aralık 2007; 22:04:34 >

• bende makas yapıyom benide şikayet et...
  • quote:

caponcu kardaş lütfen makas atıp virajlara sert virip hız sınırlarını aşıp milletin hayatını tehlikeye atmayın
    suana kadar 100 kadar kişiyi şikayet ettim bu davranısları sergileyen,kontör olsa dahada ederdim
    bir kontör atında bir kaç kişiyi daha şikayet edim

quote:

quote:

quote:

alkollümüsün yoksa normaldede mi boylesin

• ben pek şikayetçi değilim.

park etme kabiliyetleri yok.
    evet bazen trafikte ilginç ve tutarsız davranıyorlar.
    bunu bence bilinçli yapmıyorlar.
    onlarında yokmu biz erkeklerden daha iyi yaptıkları şeyler?

bayan sürücüleri görünce egosunu tatmin eden ERKEK ler çok piyasada.
    bence onlar çok daha fazla acınacak durumda

• Alkol kullanmam arkadaşım yasak dinimiz yasaklamış

hacıya böyle soru sorulurmu carpılırsın Allah korusun
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .SystemControlist. -- 26 Aralık 2007; 22:18:02 >
  • quote:

Alkol kullanmam arkadaşım yasak dinimiz yasaklamış

hacıya böyle soru sorulurmu carpılırsın Allah korusun
    quote:

şakamisin sen

• Eşime araba kullanmayı ben öğrettim...
    Geçen gün kullanırken söylediği bi cümle:
    "Yaa şunun yaptığına bak! Kesin bayan. Uzak durmalı bundan."

(iyi öğretmişim di mi?)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.