Şimdi Ara

Forumda bayan üye varmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela bir alışveriş merkezinde aracım park edicem bir bakıyorum yandaki araç "I" şeklinde durulması gereken yerde "/" şeklinde durmuşsa şüpheleniyorum.ve çoğuda bayan çıkıyor.
    ben çoğu zaman 2-3 manevra ile aracımı bırakıyorum.ben sadece kendimi düşünüp oraya yamuk park edersem başkalarına saygısızlık olur çünkü...
    trafikte gördüğümdeyse yol veriyorum.ne olur ne olmaz.hemde saygılı oluyoruz.
    haa iyi kullananları yok mu? elbette var.onlara sözüm yok.
  • Bayan güzelse ve yaşı bana yakınsa niye uzak durayım ki

Ayrıca bayanları sıkıştıran,gereksiz laf atan tiplere de uyuz oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Eşime araba kullanmayı ben öğrettim...
    Geçen gün kullanırken söylediği bi cümle:
    "Yaa şunun yaptığına bak! Kesin bayan. Uzak durmalı bundan."

(iyi öğretmişim di mi?)

• yaklaşık 5 senedir eşimi sabahları işe bırakıp ordan kendi işime geçiyorum o da öğrendi artık kendi hem cinslerinin bu konuda zayıf olduğunu önceleri bak şu giden bayan varmısın iddaya diyodum oda varım diyodu ufak tefek bişeyler kazanıyodum şimdi 1 e 10 veriyorum girmiyo

yanlız benim açımdan daha kötü tarafı araba kullanmayı öğretmek istiyorum sen arabayı al ben dolmuşla gideyim diyorum kabul etmiyo bende onlar gibi olurum kullanamam rezil olurum diye korkuyo

velhasıl benim durumumda olupta eşine arabayı devretmek isteyenler varsa tongaya düşmesin sonra benim gibi ebedi makam şöför olursunuz

çok nadir olsada gayet iyi bayan şöförlerde gördüm onların hakkınıda yemek istemiyorum sezarın hakkı sezara

sonuç olarak yaşasın TESTESTERON hormonumuz iyiki varsın
  • Erkekler;bayanlara göre araç kullanmaya daha uygunlar zihinsel olarak...Bazılarına göre saçma gelebilir ama öyle bence...Keşke herkes kurallara uysa, kurallara uymanın cinsiyeti var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 26 Aralık 2007; 23:55:22 >
  • bayanların kötü kullanmasından ziyade...hadi yetenekleri yok...
    bazen öle şeyler yapıyorlarki....sizden öle şeyler bekliyorlarki sanki uçabiliyorsunuz...
    lütfen kimse yanlıs anlamasın ama bazılarının hakkaten kafası çalışmıyor trafikte...
  • bi kere sinde motosikletmle ilerlerken ben sollmaya calışan bi araba 3 şeritlik yolda en sağdan gitmeme rağmen bacağıma sürttüardından arac durdu içinden 25 yaşlarında güzel bi bayan cıktıbiraz sendeledm ama düşmedm bu seferde bayan hastanye gidelm die yakama yapışdıgitmedm gerek yok dedm telefonumu alıp 2 gün aradı bişeyn varmı die

bi arada ters yönden gelen bi bayan sürcüyle yolda karşılaştığımda geri gitmesin söyledm henüz daha 20merte falan gelmesine rağmen geri gidemeyeceğini söyledi bana git dedi bende 100metre geri gitmem gerekiyodu kadına hem tersten geliyosun hemde az bi geri gitmen lazm benm 100 metre gitmem lazım dedi olmaz arabalara sürterm dedi bende dedim madem bana var ben cıkıyım olmaz dedi olay polis le sonuçlandı,polisde beni oyalamayın kardeşim dercesine kadına cekin geri dedi30 kişinin yardımıyla geri gitti

aslında bayanlar cok dikkatliler fakat bir okadarda panik ler trafikte aşırı paniği kaldırmaz tabiki bu her bayan için gecerli değil cok iyi arac kullana az sayıdada olsa bayan sürücü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 27 Aralık 2007; 0:22:11 >

• Bayanlar kötü kullanıyor değil bana göre. Ama pratik değiller. Yani Türkiye şartların özellikle büyük şehirlerde bazı durumlarda pratiklik olması lazım ki trafik akışı daha hızlı olması için.
  • bayanların doğasında yok bu iş. zorlamaya gerek yok.
  • Tamamen hormonlarla alakalı bir durum.Bayanlardaki östrojen hormonu kadınlarda dikkat sağlıyor bu yüzden de çoğu zaman trafikte sorun oluyorlar.Erkeklerdeki testesteron hormonu ise dikkatten çok heyecan sağladığından trafikte daha rahat bir şekilde yol alabiliyoruz.

Haa istisnalar yok mu var tabiki.İstanbula geldiğimde kartal sahil yolunda sağlı sollu makas atan bir kadın görmüş ve oha demiştim.Demek ki bu kadındaki testesteron hormonu diğer kadınlardan biraz fazla
  • bir kız arkadaşımda mitsubishi evo 8 var, ciddiyim
    şahsen yolda evonun içinde bir kız görürsem tedirgin olmam, bazı şeyleri aşmış demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Eşime araba kullanmayı ben öğrettim...
    Geçen gün kullanırken söylediği bi cümle:
    "Yaa şunun yaptığına bak! Kesin bayan. Uzak durmalı bundan."

(iyi öğretmişim di mi?)

kötü hocasın demekki. çünkü insanlar herkesi kendileri gibi sanar derler
    mesela bende kötü bir hocayımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 27 Aralık 2007; 1:16:43 >

• bayan şoför nedir heralde benden iyi bilen yoktur ilk okul orta okul dönemlerinde sitemizde oturan ve aynı okulda öğretmenlik yapan bir bayan hocanın arabasına servis sıfatıyla biner giderdik 2-3 sene gittik güzergah sefaköy-e6-e5 şirinevler-ataköy dü yani 10 km lik mesafeydi yağtıgımız kazaları ve atlattığımız tehlikeleri anlatsam sabah olur heralde halen şükrederim sağ olduğuma onun için bayan şoförün arabısına ne binilir ne de onun gittiği yolda rahatça gidilir gördün mü kaçacan arkadaş kollayacan kendini çok kontrolsüz kullanıyolar allahtan otomatik araçlar artık yaygınlaştı da biraz daha dikkatli olmaya başladılar eskiden daha da beterlerdi

• Puahaha.. Şakamı bu ciddimi? Çok güldüm..yerlerdeyim.
  • bayanlardan 2 şikayetim var
    1. yol vermiyolar
    2. sinyal verdikten sonra direk harakete keçiyolar sinyal verdiği zaman her şeyin tamam olduğunu zannediyolar

bir anım olmuştu bu konuda

malum bir kavşakta iki şerit olan yolda bayan sürücümüz sola dönücek bende onun solundayım ama nerdeyse yanyanayız bu hanım sol sinyalini verdi birden kırdı üstüme ben kurtardım ama kornaya bastım ve hanımıefendinin söylediği laf sen beni tacizmi ediyorsun tabi ben şok oldum ne alaksı var hanımefendi üstüme çıkıyodunuz dedim aldığım cevap

ama ben sinyal verdim

tamam dedim haklısın sen sinyal verdin hata bizde yolu boşaltmamız lazımdı kusura bakma dedim etraftaki insanlar gülmekten yarılmışlardı
  • bayanlardan tek bir istirhamım var. Lütfen otopark çıkışlarına park etmeyin. Oranın boş olmasının sebebi zaten otopark çıkışı olmasıdır.
  • bilimsel olarak ta kanitlanmisti amerika da bir uni yapmisti
    bilmem kac tane kadin surucu uzerinde
    sonuc erkeklere daha daha az yetenekli olduklari ortaya cikmis ama bu demek degil ki hepsi az yetenekli

bir baska ilginc olan ise
    kadinlarin malum gunlerinde daha da yeteneksiz olduklari ortaya cikmis

yani yamuk parketmis veya parketmeyi beceremeyen bir bayan gorurseniz muhtemelen malum gunlerinde
  • Geri geri gitmek, park etmek, şerit değiştirmek ve dikiz aynalarını kontrol etmek haricinde (ne kaldıysa işte) genelde gayet iyi kullanıyorlar.

Benim ev İstanbul Başakşehir'de ve burada özellikle gündüz saatlerinde trafikteki araçların yarısından çoğunda bayan şöför bulunur. Evin balkonu da nispeten işlek denilebilecek bir caddeye bakıyor. Balkonda otururken gördüklerimden sonra trafikte bayan şöförlerin sıkıntı yarattıklarına olan inancım değişti; sıkıntı değil felaket yaratıyorlar.

Bir seferinde balkonda otururken yolun 200 mt kadar ilerisinde kavşakta bir kaza oldu. Dönüş esnasında bir araç tam göremediğim bir şekilde motorsiklete çarptı. Sanırım durum biraz ciddiydi çünkü motorsiklet sürücüsü için ambulans geldi ve polis geçici olarak yolu kapattı ve bunlar karakol ve hastane çok yakın olduğu için 5-10 dk.da oldu. O esnadan tam bizim balkonun önünde sağ şeritten çok da yavaş olamayan br halde ilerleyen bir sürücü ilerideki kazayı ve yolun kapalı olduğunu farkedip tam o noktadan "U" dönüşü yapmak istedi. Yol bölünmüş yol ve "U" dönüşü yasak değil ancak sorun şu ki dömek isteyen bu aracın solunda ve hemen 2 boy arkasında bir başka araç vardı ve hızı da biraz daha yüksekti. Sağdaki araç zart diye direksiyonu sola kırdı (ki tam bu anda ben de sürücünün makyaj aynasından başka ayna bilmediğini anladım) ve arkadaki araç benim bile şaşırdığım bir refleksle sola kırıp önüne geçen aracı sıyırarak geçti ancak maalesef orta refüje çıkıp direğe çarpmaktan kaçamadı. Sonucu ve cinsiywetleri söylemeye gerek yok herhalde.

Diğer bir seferinde de yine balkonda otururken hemen altımda araçların yola dik park ettikleri park yerinde doğru bir araç yaklaştı. İki aracın arasında çok müsait bir boşluk vardı. Sanırım 3,5-4 mt kadar bir açıklıktı ve normalde biraz geniş alınca manevrasız tek seferde girilebilirdi. Araç geldi ve geniş dönmeyip çapraz bir halde girdi. Tabi olmadığını anladı ve manevra yapıp düzeltmeye niyetlendi. Arkadaşlar abartmıyorum; saydım tam 7 kere ileri geri yaptı ama işin ilginci bu -sözde- manevralar sırasında aracın yönü hiç değişmiyordu. Gitti, geldi, gitti, geldi ve sonunca pes edip olduğu gibi inip gitti.

Bayanların da iyi şöför olabileceğine inancımı kaybetmemek için direniyorum ama sanırım ben şanssızım ki bana hep böyleleri denk geliyor.

• bir akrabamızda bayan sürücü megane dci var 180 aşağıya düştüğünü görmedim bazen bir yere giderdik kırmızı ışıklarda beklerken sanki start veriliyo gibi yeşil yandımı bir fatiha okuyorum(kırmızı ışığın yeşile dönerken) sonra bir besmele ve koltuğa yapışıyorum bide benzinli arabası olsa kim bilir cam dan dışarı çıkarım o nasıl araba kullanmak evet bakıyorum yandaki sürücüler hemen tırsıyo ama aksi yönden değil direk korktuklarından yani bayan sürücülerde çoğu acemiliğnde filan (ama bunların acemiliği hiç bitmiyo gibi) yanlışlıklar yapıyorlar allah herkesi korusun
  • bayanların brlli bir trafiğe cıkış saati olmalı o saatlerde erkekler cıkmamalı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.