Şimdi Ara

Forumda bayan üye varmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
5.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheGate

bir gerçek varki
    bayan konusu geçtiğinde erkeklerin çenesi düşüyor

• bu konuyu bende açmak istiyodum benden önce davranmışsınız
    kadınların arabayla ilgilenceklerini sanmıyorum
  • bir keresinde teyzemin arabasına bindim mecburiyetten..
    hem deli gibi araba kullanıyordu hemde e5i birbirine kattı.
    ani serit değiştirmeler ani durmalar.

tövbe ettim bi daha binmemesiye.
  • bence bayanla ehliyet verilmemesi gerekir... artık canıma tak etti
  • Ben bir sürü bayan şöför tanıyorum ilk 1-2 yıllık acemilikten sonra gayet iyi araç kullanıyorlar...
  • bayansın araba alıp napıcan evde otur bacım dien zihniyeti şiddetle kınıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mimarchi

bayansın araba alıp napıcan evde otur bacım dien zihniyeti şiddetle kınıyorum

tamam değiştirelim,
    taksi yada toplu taşıma araçlarını kullanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mimarchi

bayansın araba alıp napıcan evde otur bacım dien zihniyeti şiddetle kınıyorum

:) haklısın ama şu da bir gerçek sürücülük gibi el göz koordinasyonu gereken konularda kadınlar biraz zayıf ve heyecanlı tabi buna birazda erkekler sebep oluyor.

Bsit bir olay anlatmak istiyorum. Kız arkadasımın 3 senelik ehliyeti var cok araba kullanmamıstır ama yinede iyi araba sürdügünü iddia ederdi bende bir gün ısrarlarına dayanamayarak cooook sevdigim canım arabamın surucu koltugunu ona teslim ettim. Daha kalkıs anında sağdan yola çıkarken arkadan gelen bir pug 307yi yoldan cıkarıyordu Allahtan adam iyi sürücüymüs kenardan sıyrıldı. Neyse ilk heyecan olur dedik bu sefer attı ikinci vitese 50 km ile 2 de gidiyoruz at 3 'e diyorum olmaz 2.viteste gidilir diyor 50de ben ne kadar bu dizel tork falan desemde hikaye :). Aslında atmak istememesinin sebebi vites degistirirken direksiyonuda kırıyor olması :) . En son 3 vites 70 ile cift yolda giderken arkadan 130 giden bir 3.20 nin onune kırdı direksiyonu bende ne yapıyosun falan diye cıkısında basladı aglamaya direksiyonu falanda bıraktı neyse ben tuttum direksiyonu cift yolda orta seritte durduk. İnecek arabadan zorla oturttum kenara cekti ben aldım arabayı bu da onun benim yanımdaki son araba macerası oldu

• İyi bir sürücülük için,

1- El-ayak-göz-kulak koordinasyonunu sağlayabilmek
    2- Trafikte olabilecekleri önceden tahmin edebilmek
    3- Aracı iyi tanımak, aracın yapabileceklerini bilmek
    4- Aşırı cesaret veya aşırı korkudan uzak durmak

Gereklidir.

Yüzyıllar boyu eve kapanan kadınların mekanik alet ve cihazları kontrol etme yetenekleri körelmiş ve bunu genetik olarak yeni jenerasyonlara da aktarmışlardır.
    Beynin o kısmı yeterli derecede çalışmaz.
    Yani heyecanlı ve koordinasyondan yoksundurlar.
    Bu yüzden araba kullanmak bizim için normal bir hadiseyken onlar için dünyanın en önemli işidir

Trafikte kaçındığım kadın tipleri:
    1- Üniversiteye yeni başlamış, hediye olarak kendisine araba alınmış ve acemilik dönemi yaşayan kadınlar.
    2- Arabanın burnundan başka bir yere bakmayıp kaskatı bir şekilde dünyayla bağlantısını kopararak araç kullanan kadınlar.
    3-Arabaya hükmetmeyi bir erkeğe hükmetmekle eş tutup, sanki büyük bir iş yapıyormuş gibi havalara giren kadınlar.

Eşitlikçi ve çağdaş bir insanım ama gerçekten bu söylediklerime inanıyorum.

• ya ben zaten erkekler kadar iyiyiz vs şeklinde bir iddiada bulunmadım:) Bende bazı arkadaşlarımın arasında korkuyorum hatta ne yalan sölimm...sizin kesin bayandır dediğiniz olaylara bende aynı tepkiyi veriyorum :) bunların büyük çoğunluğunun acemilikten olduğunu düşünüyorum ...ve bayanlar araba kullanmasın die kestirip atmıyorum...
  • Hevesimizi kırmayınız...
  • Bayanlardan şikayet edip duracağınıza kız çocuğunuza da araba kullanmasını öğretin gelecek nesiller daha iyi kullansın. Erkek çocuğuna oyuncak araba kız çocuğuna bez bebek alarak işe başlarsanız sonuç bu olur. Araba kullanmanın niteliği kullanmanın süresiyle artar, kimse anasının karnından Michael Schumacher olarak doğmuyor.
  • alonso olarak doğan cok var aramizda
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

bilimsel olarak ta kanitlanmisti amerika da bir uni yapmisti
    bilmem kac tane kadin surucu uzerinde
    sonuc erkeklere daha daha az yetenekli olduklari ortaya cikmis ama bu demek degil ki hepsi az yetenekli

bir baska ilginc olan ise
    kadinlarin malum gunlerinde daha da yeteneksiz olduklari ortaya cikmis

yani yamuk parketmis veya parketmeyi beceremeyen bir bayan gorurseniz muhtemelen malum gunlerinde

O zaman bizim yan komşu hep malum gününde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

quote:

Orjinalden alıntı: polotje

bilimsel olarak ta kanitlanmisti amerika da bir uni yapmisti
    bilmem kac tane kadin surucu uzerinde
    sonuc erkeklere daha daha az yetenekli olduklari ortaya cikmis ama bu demek degil ki hepsi az yetenekli

bir baska ilginc olan ise
    kadinlarin malum gunlerinde daha da yeteneksiz olduklari ortaya cikmis

yani yamuk parketmis veya parketmeyi beceremeyen bir bayan gorurseniz muhtemelen malum gunlerinde

O zaman bizim yan komşu hep malum gününde

şaka yaa

• bayanlara sesleniyorm kapışmak isteyen varsa aracım OCTAVİA RS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bescherelle -- 29 Aralık 2007; 22:43:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: robespierre

İyi bir sürücülük için,

1- El-ayak-göz-kulak koordinasyonunu sağlayabilmek
    2- Trafikte olabilecekleri önceden tahmin edebilmek
    3- Aracı iyi tanımak, aracın yapabileceklerini bilmek
    4- Aşırı cesaret veya aşırı korkudan uzak durmak

Gereklidir.

Yüzyıllar boyu eve kapanan kadınların mekanik alet ve cihazları kontrol etme yetenekleri körelmiş ve bunu genetik olarak yeni jenerasyonlara da aktarmışlardır.
    Beynin o kısmı yeterli derecede çalışmaz.
    Yani heyecanlı ve koordinasyondan yoksundurlar.
    Bu yüzden araba kullanmak bizim için normal bir hadiseyken onlar için dünyanın en önemli işidir

Trafikte kaçındığım kadın tipleri:
    1- Üniversiteye yeni başlamış, hediye olarak kendisine araba alınmış ve acemilik dönemi yaşayan kadınlar.
    2- Arabanın burnundan başka bir yere bakmayıp kaskatı bir şekilde dünyayla bağlantısını kopararak araç kullanan kadınlar.
    3-Arabaya hükmetmeyi bir erkeğe hükmetmekle eş tutup, sanki büyük bir iş yapıyormuş gibi havalara giren kadınlar.

Eşitlikçi ve çağdaş bir insanım ama gerçekten bu söylediklerime inanıyorum.

• Bazı bayan sürücüler var ki aman aman arabanın hakkını veriyor hani.Öyle bi rast geldim de 150-160 basıyor kadın bana mısın demiyordu focus'la. Tabi düz yolda o,virajları 60-70'le alıyordu orası ayrı
  • Bazı bayanları bu konun dışında bırakmak gerekiyor hepsi aynı değil mesela benim kuzenim bayan bir çok erkekten daha dikkatli güvenli ve seri araç kullanır vites değiştirdiğini hızlandığını anlayamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.